Английски за деца

Доказано забавен и ефективен метод за изучаване на английски език

Berlitz програмите по английски за деца стимулират развитието и интелекта на децата, помагат им да опознаят света и да изградят отрано глобална перспектива и култура. Тези знания и умения със сигурност ще допринесат за бъдещата кариера и успехи на детето Ви.

Редица проучвания безспорно показват, че ранната възраст е идеална децата да започнат да учат английски. Програмите на Berlitz по английски за деца започват още за 4-годишните, като достигат и до тийнейджърите на 16+ години.

Освен че децата напредват с езика без задръжки, те успяват и отрано да развият отлично произношение на английски и увереност да говорят езика.

 

Защо да изберете Английски за деца с Berlitz?

 

  • Програмите ни са ефективни и ангажиращи вниманието на децата

В Berlitz се фокусираме върху реални ситуации и истински теми от ежедневието. В програмите ни по английски за деца включваме много игрови и забавни елементи според възрастта на децата. Часовете провеждаме изцяло на английски език, за да могат децата да се потопят в езика и им осигуряваме много диалози, дискусии и теми за разговор и практика. По този начин децата са фокусирани в занятията и мотивирани да напредват.

  • Програмите ни са гъвкави и персонализирани

Програмите ни по английски за деца могат да бъдат в малка група с 4 до максимум 6 деца на една възраст и ниво или като индивидуални часове. Също така имаме опция за присъствени занятия или онлайн часове. Предлагаме курсове по английски за деца през учебната година, интензивни курсове през лятната ваканция и летни езикови лагери в чужбина.

  • Програмите ни ще дадат самочувствие на детето Ви

Berlitz обученията по английски за деца ще развият всички компоненти на езика (слушане, четене, писане и говорене) като основен акцент е върху говоренето на английски. По този начин децата ще заобиколят бариерите и задръжките при общуването на английски език и в реални ситуации. Също така програмите ни дават широк поглед върху света, различните култури, обичаи и нрави. Всичко това подготвя децата да бъдат уверени и компетентни граждани на света.

Какви програми по Английски за деца предлагаме?

 

Обученията за деца се разделят на следните поднива: Discover (английски за деца на възраст 4-7 години); Explore (за деца на 8-11 години); Achieve (за ученици на 12-15 години) и Lead (английски за ученици 16+). Курсовете по английски провеждаме по учебни системи на National Geographic Learning и те включват снимкови материали от известното списание, както и реални и интересни теми за децата.

Обученията ни по английски за деца провеждаме в малка група с 4 до максимум 6 деца на една възраст и езиково ниво или като индивидуални часове. Занятията можем да провеждаме присъствено в Berlitz София или онлайн.

Онлайн програмата по английски за деца (Kids Live Online) е насочена към ученици на възраст 7 до 16г. Онлайн занятията се провеждат в група с деца от цял свят и се организира от глобалния екип на Berlitz. За да направим онлайн часовете по-забавни и увлекателни за децата, включваме повече игрови елементи и интерактивни занимания. С тази програма децата успяват да общуват на английски език със свои връстници от цял свят, без да напускат дома си.

Графици за годината 2021-2022

Учебните занятия по английски за деца се провеждат от октомври 2021 до май 2022 година с график:

  • два пъти седмично по 60мин. следобяд
  • в събота по 90 мин.

Цена на учебната програма за деца на възраст 4 -7 години е 744.00 лева (вкл. и учебни материали).

Цената за учебната програма за ученици на възраст 8 – 16+ години е 982 лева (вкл. И учебните материали).

Сумата за обучението можете да заплатите изцяло или на месечни вноски по време на обучението.

 

Онлайн обучението по английски за деца (Kids Live Online) ще започне от ноември месец 2021. В този формат детето Ви има възможност да бъде в група с деца от цял свят.

Записване за годината 2021 – 2022

Заповядайте през месец септември 2021 в Дни на отворените врати или след уговаряне на индивидуална среща с Вас, за да научите повече за програмите ни по английски за деца, учебните материали, преподавателите ни.

Ако детето Ви вече е изучавало английски език, ще уговорим безплатен входящ тест – разговор на английски език в удобно време. Събеседването е безплатно и можете да уговорите час на тел. +359 897 807187.

Английски за деца на възраст 4 до 7 години / ниво Discover:

Малките деца успяват по съвсем естествен начин да усвояват и чужд език. Berlitz програмата по английски за деца на 4-7 години изкарва тази способност на повърхността. С нашия увлекателен и забавен езиков курс децата проговарят английски с естествена лекота. Занятията минават като игра с приятели, но при все това детето Ви учи значително повече!

Програмата по английски за деца провеждаме единствено като групово обучение, където чрез игри и разговори децата общуват и изграждат увереност на езика. Нашите преподаватели осигуряват най-приятелската и забавна атмосфера за децата. Часовете се водят в Berlitz Sofia, в малка група с 4 до 6 деца.

За Berlitz курсовете по английски за деца на 4-7 години сме подбрали подходящи комуникативни учебни материали по английски. Малките ни курсисти ще получат комплект с учебни материали, съдържащ учебник с цветни рисунки, книжка с упражнения и аудио с песни. Материали проследяват приключенията на героите Mimi&Me.

 

Английски за деца на възраст 8 до 11 години / ниво Explore:

Програмите ни по английски за деца в Berlitz напълно се отличават от часовете в училище – и децата веднага усещат разликата и се увличат. В часовете в Berlitz няма сухи обяснения и монотонни уроци, постоянно писане на упражнения, изпитване и стрес покрай всеки тест. B Berlitz наблягаме на това децата да идват с желание, да се чувстват спокойни и уверени и да участват активно, говорейки и дискутирайки на английски език.

Занятията по английски за ученици провеждаме по учебната програма на National Geographic Learning – Look или Our World. Курсът по английски за деца разширява кръгозора им и ги учи на ценни познания за света и как да комуникират на английски като глобални граждани.

 

Английски за деца на възраст 12 – 15 години / ниво Achieve:

Програмата ни по английски за ученици и тийнейджъри ги стимулира да дискутират и формират мнение по различни теми и проблеми на съвременния живот. Курсът ни по английски не само ще обогати знанията им по езика, но и ще ги подготви да общуват с увереност на английски език.

 Занятията по английски за ученици 12- 15 години провеждаме по учебната програма на National Geographic Learning – Time Zones. Към края на обучението ще сте впечатлени от това колко уверено общуват на английски език тийнейджърите!

Учиш докато се забавляваш

Групите в Berlitz по английски за деца са разделени според възрастта и езиковото ниво на децата. Нивото на всяко дете се определя чрез входящ тест – 15 минутен разговор на английски език, за да проверим активното владеене на езика. Входящият тест е безплатен и се провежда на място в Berlitz или чрез онлайн разговор в предварително уговорено време. Учебните материали по английски за деца са подбрани с оглед интересите на младите курсисти, а учителите по английски се фокусират върху конкретните им нужди и силните им страни, гарантирайки по този начин оптимално усвояване на материала. Приятната и уютна атмосфера в Berlitz Sofia също е предпоставка за фокусираната работа и напредък по време на курсовете по английски за деца. Развлеченията в часа са подбрани така, че да поддържат детската активност и внимание с цел да учат езика по-бързо, без напрежение, сякаш между другото. Ученето чрез говорене означава, че английският език се интегрира в ежедневието на децата по напълно естествен начин.

 

Свържете се с Berlitz Sofia на тел. 0897 807817 или на мейл [email protected] за повече информация и записване за програма по английски за деца.

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz София за повече информация и се запишете за някой от нашите курсове още днес.

Напред 

Berlitz Global Adventure брошура

Виж брошура

Разберете повече за програмите Berlitz Global Adventure за деца

Напред 

Berlitz Time Zones брошура

Виж брошура

Разберете повече за програмите на английски за тийнейджъри

Напред 
Share This