Изберете страница

Езикови програми за ученици на 16+ години

Осигурете на детето си увереността да говори чужд език и да постига целите си

Програмата на Berlitz за ученици и тийнейджъри на 16+ години стимулира знанията и развитието на Вашето дете, предоставя глобална перспектива и осигурява добри възможности за бъдеща кариера.

Нашите програми ще изградят увереност в общуването на езика и ще увлекат децта в езиковите занятия и разговори. Нашите Berlitz учители ще иградят приятелска и ненатоварваща атмосфера в часа, ковто позволява учене с удоволствие. Учениците са окуражавани да общуват активно на изучавания език – с учителя си или с останалите участници в курса, като по този начин овладяват материала, изграждат увереност и умения за общуване и изразяване на мнение. Ключов елемент в програмите за ученици и тийнежджъри е възможността да говорят и общуват помежду си на изучавания език – английски, френски, немски, корейски или друг език.

Berlitz LEAD езикова програма (ученици на 16+ години)

Водете и станете уверен член на обществото

На тази възраст учениците вече имат някаква визия за бъдещето си и за уменията, които са им нужни да се развиват. Учебните езикови програми за тийнейджъри на Berlitz и нашите висококвалифицирани учители ще помогнат на учениците в тяхното езиково пътешествие и ще им помогнат да разберат нови неща за света. Използваме ученици, подходящи за 16+ годишна възраст, издавани от National Geographic и други популярни издателства. Учениците разполата с учебник и учебна тетрадка, в която да затвърждават наученото в часа. Учебните теми са интригуващи и помагащи разбирането на важността на партньорстовото и диалога между хората от различни държави, като в същото време надграждат езиковите знания и увереността за общуване на английски, немски, френски и други езици.

Можете да избирате между следните езикови програми за ученици на 16+ години:

 • занятия в Berlitz Sofia или онлайн
 • Персонализирани индивидуални часове, или курс в малка група
 • разнообразен фокус на обучението – развиване на комуникативните умения, подготовка за външен сертификати, помощ с училищния материал и др.
 • Английски, Френски, Немски, Испански, Корейски език или Български за чужденци

Свържете се с Berlitz Sofia на тел. +359 897807817 за актуална информация за курсовете ни за ученици и тейнеждъри на 16+ години.

Можете да избирате между Индивидуални, Полуиндивидуални (2 курсисти) или Групови обучения за ученици 16+ години.

 

Предимствата на Berlitz LEAD програма

 • Програма по английски за ученици. Може да се предложи и за немски, френски, испански, корейски или български за чужденци.
 • Подходяща за деца на възраст над 16 години
 • Квалифицирани преподаватели, минали специализирано обучение за работа с деца
 • Индивидуална или полуиндивидуална подготовка, както и в малка група до 6 ученици
 • Възможност за подготовка за външен езиков сертификат, напр. Cambridge certificate
 • Учениците са окуражавани да говорят през по-голямата част от времето на занятията, използвайки единствено изучавания език
 • Самостоятелната домашна работа е подпомогната от учебник, тетрадка за упражнения, аудио

 

График на езикови програми за 16+ години за учебна година 2023/2024

Свържете се с Berlitz Sofia за актуална информация за индивидуални, полуиндивидуални и групови обучения за ученици на 16години:

Часовете се провеждат на нашия адрес на ул. Цар Асен 68, гр. София (до НДК) или онлайн през zoom.us.

Ако детето Ви вече е изучавало езика, е нужно преди записване да уговорим входящ тест за определяне на ниво (15мин, разговор на избрания език). Обадете ни се на тел.+359 897 807817, за да уговорим ден и час за среща и входящ тест.

През тази учебна година освен програмите по английски език за ученици, добавяме и програми по Френски, Немски, Испански, Италиански и Корейски за ученици, както и Български за чужденци. 

През септември 2023 ще планираме Дни на Отворените врати, за може да ни посетите и научите повече за програмите ни през учебната година 2023/2024. Свържете се с Berlitz Sofia за повече иннформация.

Contact us now

Contact Berlitz Sofia to get more information and book one of our courses today.

 

Forward 
Share This