Изберете страница

Discover, английски за деца на 4-7 години

Дайте на детето си летящ старт в училище и в живота със забавния и доказан Berlitz Метод

Проучванията отдавна са доказали, че детството е най-подходящото време за учене на чужд език. За разлика от възрастните, децата могат съвсем естествено да усетят нюансите на чуждия език и да проговорят без задръжки, и с отлично произношение.

Децата имат естествената способност да усвояват лесно чужди езици. Berlitz програмата за деца на 4-7 години изкарва тази способност на повърхността. По време на този вълнуващ, иновативен и забавен езиков курс децата се научават да говорят друг език с естествена лекота. Занятията минават като игра с приятели, но при все това детето Ви учи значително повече!

Програмата за деца е подходяща за групово обучение, където чрез игри и разговори децата общуват и изграждат увереност на езика. Нашите преподаватели осигуряват най-приятелската и забавна атмосфера за децата. Часовете се водят на място в Berlitz Sofia, в малка група от 4 до 6 деца, за да можем да работим ефективно с всяко едно дете.

Програмата за деца на възраст 4 до 6 години предлагаме само за изучаване на английски език.

 

Ключови аспекти на езиковото обучение по английски за деца

  • Обучение чрез вълнуващи истории, игри, песни и други забавни занимания
  • Фокус върху диалози на английски
  • Позитивна подкрепа от страна на учителя
  • Изграждане на увереност при говоренето на друг език чрез Berlitz Метода®
  • Активиране у децата на естествената им способност да учат езици
  • Малка група от 4 до 6 деца на една възраст

Разбиране на спецификите на учене при децата

В съвременното ни глобално общество владеенето на чужди езици и разбирането на други култури е огромно предимство, ето защо колкото по-рано заложим основите на това обучение у децата, толкова по-добре.

Berlitz Kids&Teens учителите са специално обучени да преподават на деца. Те използват забавни и креативни истории, песни и игри, за да събудят въображението на Вашите деца, като по този начин проговарянето на други езици става по напълно естествен начин. Те се впускат във вълнуващи приключения с героите от учебниците. Езиковото обучение е подходящо за детската възраст, то е лесно и забавно! Ще бъдете впечатлени от бързото езиково развитие на децата си благодарение на постоянното проследяване на учебния им напредък.

Обученията за деца на възраст 4-7 години провеждаме в малки групи от 4 до 6 деца на едно ниво и възраст, за да могат в максимална степен да получават индивидуалното внимание на Berlitz преподавателя, и да напреднат с езика, забавлявайки се с други деца.

За курсовете за деца сме подбрали подходящи комуникативни учебни материали по английски. Малките ни курсисти ще получат комплект с учебни материали, съдържащ учебник с цветни рисунки, книжка с упражнения и аудио с песни. Децата ще проговорят английски с лекота, без задръжки и притеснения, а забавлявайки се.

Графици за годината 2023-2024

Учебните занятия английски за деца се провеждат от октомври 2023 до май 2024 година с график:

  • четвъртък от 18:00ч до 19:30ч (за деца 4-6год.). Можете да се свържете с нас на тел. 0897 807817 за запитване за друг график на занятия.

 

  • Цена на учебната програма е 957.00 лева (вкл. и учебни материали), като можете за заплатите сумата изцяло или на месечни вноски по време на обучението, 7 вноски по 137 лева.

Занятията се провеждат на адрес: София, ул. Цар Асен 68 (до градинката на НДК).

Aко детето Ви вече е учило езика, ще проведем входящ тест – разговор с детето на английски език. Обадете ни се на тел. 0897 807817, за да уговорите среща и тест-разговор.

 

Програмата по чужд език е зареждаща за всяко дете. Свържете се с Berlitz София днес, за да осигурите на детето си добри възможности за цял живот.

Разгледайте и информацияна на страницата ни Английски за деца за представяне на всичките ни езикови програми за деца по английски език.

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz София за повече информация и за записване за някой от нашите курсове още днес.

Напред 

Mimi & Me брошура

Виж брошура

Научете повече за програмите за деца Mimi & Me

Напред 
Share This