Изберете страница

НЕМСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

Доказано забавен и ефективен метод за изучаване на немски език

Berlitz програмите по немски за деца и ученици развиват езика и общуването на децата, помагат им да опознаят света и да изградят отрано глобална перспектива и култура. Тези знания и умения със сигурност ще допринесат за бъдещата кариера и успехи на детето Ви.

Освен че децата напредват с езика без задръжки, те успяват и отрано да развият отлично произношение на немски  и увереност да говорят езика.

 

 

Защо да изберете Езиково обучение за деца с Berlitz?

  • Разнообразие от езици, като осигуряваме пълно потапяне в езика

Предложенията ни за деца и ученици са не само за английски, но и немски, френски, испански и корейски език. Всички обучения провеждаме на езика, който се изучава, за да може да се потопят децата в езика.

  • Програмите ни са ефективни и ангажиращи вниманието на децата

В Berlitz се фокусираме върху реални ситуации и истински теми от ежедневието. В програмите ни по немски за деца и ученици включваме много игрови и забавни елементи според възрастта на децата. Часовете провеждаме изцяло на немски език, за да могат децата да се потопят в езика и им осигуряваме много диалози, дискусии и теми за разговор и практика. По този начин децата са фокусирани в занятията и мотивирани да напредват.

  • Програмите ни са гъвкави и персонализирани

Програмите ни по немски език за деца и ученици могат да бъдат в малка група с 4 до максимум 6 деца на една възраст и ниво или като индивидуални часове. Също така имаме опция за присъствени занятия или онлайн часове. Предлагаме курсове по немски за деца и ученици през учебната година, интензивни курсове през лятната ваканция и летни езикови лагери в чужбина.

  • Програмите ни ще дадат самочувствие на детето Ви

Berlitz обученията по немски език за деца и ученици ще развият всички компоненти на езика (слушане, четене, писане и говорене) като основен акцент е върху говоренето на изучавания език. По този начин децата ще заобиколят бариерите и задръжките при общуването езика и в реални ситуации. Също така програмите ни дават широк поглед върху света, различните култури, обичаи и нрави. Всичко това подготвя децата да бъдат уверени и компетентни граждани на света.

Нашите програми по немски език за деца и ученици Ви предлагат:

  • Много активно говорене и учене по доказания метод на Berlitz
  • Пълно потапяне в езика и активно участие от страна на децата
  • Висококвалифицирани езикови инструктори, които специализират в преподаването на деца и тийнейджъри
  • Подходящи за възрастта учебни дейности и учебни материали
  • Индивидуални часове или курс в малка група

В Berlitz Sofia можем да Ви предложим:

Индивидуални занятия по немски език.

Индивидуалните часове имат предимството да могат да се уговорят с график и интензивност, съобразени с възможностите на децата. Също така, ще изготвим индивидуален учебен план според възрастта, нивото и потребностите на децата.

Учебното съдържание можем да адаптираме да бъде:

1. В помощ на обучението в училище;

2. Подготовка за тест, изпит, сертификат;

3. Подобряване на говоренето на децата и умението да общуват с увереност;

4. Друго.

Учебният курс може да бъде кратък – с 10 | 20 | 30 учебни часа или пълен курс за ниво с 50 учебни часа. Занятията можем да провеждаме онлайн през zoom.us или на място в Berlitz Sofia. Нашите преподаватели ще осигурят индивидуална лична подкрепа на децата, ще ги окуражават и мотивират да учат с удоволствие и да стават все по-уверени в общуването на немски език. Свържете се с нас за оферта.

 През учебната 2023-24г Berlitz Sofia ще предлага обучения по немски език за деца и ученици в малка група.

– малка група за ученици 14-15 години – начално ниво – график в събота следобед – 15:30ч до 17:00ч / старт 7ми октомври 2023.

– малка група за ученици 9-11 години – начално ниво – график в събота следобед – 13:30ч до 15:00ч / старт 7ми октомври 2023.

Цена на обучението в група е 1 282.00 лева като сумата можете да заплащате и на месечни вноски. Обучението по немски език за деца и ученици протича в малка група с 4 до максимум 6 деца на една възраст и ниво.

Можете да се свържете с нас на тел. +359897 807817 за информация за обучение по немски език за ученици.

Share This