Изберете страница

НЕМСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

С Berlitz ученето на немски език е забавно, приятно и ефективно

Berlitz програмите по немски за деца и ученици ще развият знанията и уменията за говорене на езика, и ще отворят много врати към бъдещи възможности в България и Европа. 

Освен че децата напредват с немския без задръжки, те успяват и отрано да развият отлично произношение на немски, гладкост  и увереност да говорят езика.

 

 

Защо да изберете Немски език за деца с Berlitz?

 

 

Ефективни ангажиращи вниманието на децата програми

Учите чрез забавление! В Berlitz се фокусираме върху реални ситуации и истински теми от ежедневието. В програмите ни по немски за деца и ученици включваме много игрови и забавни елементи според възрастта на децата. Часовете провеждаме изцяло на немски език, за да могат децата да се потопят в езика и им осигуряваме много диалози, дискусии и теми за разговор и практика. По този начин децата са фокусирани в занятията и мотивирани да напредват.

Персонализирано обучение и гъвкави варианти

Изберете личното отношение! Програмите ни по немски език за деца и ученици могат да бъдат в малка група с 4 до максимум 6 деца на една възраст и ниво или като индивидуални часове. Също така имаме опция за присъствени занятия или онлайн часове. Предлагаме курсове по немски за деца и ученици през учебната година, интензивни курсове през лятната ваканция и летни езикови лагери в чужбина.

Самочувствие и увереност на децата

Подгответе децата си за успех! Berlitz обученията по немски език за деца и ученици ще развият всички компоненти на езика (слушане, четене, писане и говорене) като основен акцент е върху говоренето на изучавания език. По този начин децата ще заобиколят бариерите и задръжките при общуването езика и в реални ситуации. Също така програмите ни дават широк поглед върху света, различните култури, обичаи и нрави. Всичко това подготвя децата да бъдат уверени и компетентни граждани на света.

Свържете се с Berlitz Sofia

3 teens happy when studying German

В Berlitz Sofia можем да Ви предложим:

Индивидуални занятия по немски език за деца и ученици.

Индивидуалните часове имат предимството да могат да се уговорят с график и интензивност, съобразени с възможностите на децата. Също така, ще изготвим индивидуален учебен план според възрастта, нивото и потребностите на децата.

Учебното съдържание можем да адаптираме да бъде:

1. В помощ на обучението в училище;

2. Подготовка за тест, изпит, сертификат;

3. Подобряване на говоренето на децата и умението да общуват с увереност;

4. Друго.

Учебният курс по немски език за деца може да бъде кратък – с 10 | 20 | 30 учебни часа или пълен курс за ниво с 50 учебни часа. Занятията можем да провеждаме онлайн през zoom.us или на място в Berlitz Sofia. Нашите преподаватели ще осигурят индивидуална лична подкрепа на децата, ще ги окуражават и мотивират да учат с удоволствие и да стават все по-уверени в общуването на немски език.

Курс в група – Графици и записване за годината 2024-2025

 

Период на провеждане: 1 октомври 2024 до юни 2025 година

График: 1 път седмично по 90мин. занятия.

Цена на обучение в група: 1 382.00 лв. / 8 вноски по 172.75 лв.

Адрес на провеждане: София, ул. Цар Асен 68 (до градинката на НДК) или онлайн, при необходимост.

Група: 4 до 6 деца, разделени според възраст и езиково ниво

Ученици 8-11 годиниГрупа 1: Понеделник 15:30-17:00ч | Група 2: Събота 13:30-15:00ч

Ученици 12-15 години: Група 1: четвъртък 15:30-17:00ч | Група 2: Събота15:30-17:00ч

 

Това са примерни графици, за запитване за други графици на провеждане или за уговаряне на индивидуални часове по немски език за деца, се свържете за информация и съдействие на тел.  0897 807817.

 

Безплатен входящ тест – разговор на немски език за определяне на езиково ниво.

Можете да уговорите час за входящ тест на тел. +359 897 807187.

Свържете се с Berlitz Sofia

английски за деца

Ученици 16+ години

Share This