Изберете страница

ФРЕНСКИ, ИТАЛИАНСКИ, ИСПАНСКИ, КОРЕЙСКИ И ДРУГИ ЕЗИЦИ ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

Berlitz – доказано забавен и ефективен метод за учене на език

С Berlitz децата се потапят в изучавания език, което им гарантира бързи и дълготрайни резултати, без значение от стартовото им езиково ниво. Berlitz програмите за деца и ученици развиват езика и общуването на децата, помагат им да опознаят света и да изградят отрано глобална перспектива и култура. Тези знания и умения със сигурност ще допринесат за бъдещата кариера и успехи на детето Ви.

 

Защо да изберете Езиково обучение за деца с Berlitz?

Разнообразие от езици, в които децата да се потопят

Предложенията ни за деца и ученици са не само за английски, но и италиански, френски, испански и корейски език. Всички обучения провеждаме на езика, който се изучава, за да може да се потопят децата в езика.

Увличащи и ангажиращи вниманието езикови програми

В Berlitz се фокусираме върху реални ситуации и истински теми от ежедневието. В програмите ни по италиански, френски, испански или корейски за деца включваме много игрови и забавни елементи според възрастта на децата. Осигуряваме на децата много диалози, дискусии и теми за разговор и практика. По този начин децата са фокусирани в занятията и мотивирани да напредват.

Гъвкави и персонализирани обучения за деца

Програмите ни по италиански, френски, испански или корейски за деца и ученици могат да бъдат в малка група с 4 до максимум 6 деца на една възраст и ниво или като индивидуални часове. Също така имаме опция за присъствени занятия или онлайн часове. Предлагаме курсове за деца и ученици през учебната година, интензивни курсове през лятната ваканция и летни езикови лагери в чужбина.

 

Самочувствие за детето ви на чужд език

Berlitz обученията по италиански, френски, испански или корейски език за деца и ученици ще развият всички компоненти на езика (слушане, четене, писане и говорене) като основен акцент е върху говоренето на изучавания език. По този начин децата ще заобиколят бариерите и задръжките при общуването езика и в реални ситуации. Също така програмите ни дават широк поглед върху света, различните култури, обичаи и нрави. Всичко това подготвя децата да бъдат уверени и компетентни граждани на света.

Летни-езикови-програми-за-деца

 

През учебната 2024-2025г Berlitz Sofia ще предлага обучения по френски, италиански, испански и корейски език за деца и ученици.

 

Нашите програми по италиански, френски, испански и корейски език за ученици Ви предлагат:

  • Много активно говорене и учене по доказания метод на Berlitz
  • Пълно потапяне в езика и активно участие от страна на децата
  • Висококвалифицирани езикови инструктори, които специализират в преподаването на деца и тийнейджъри
  • Подходящи за възрастта учебни дейности и учебни материали
  • Индивидуални часове или курс в малка група

 

 

В Berlitz Sofia можем да Ви предложим:

Индивидуални занятия по френски, италиански, испански и корейски език.

 

Индивидуалните часове имат предимството да могат да се уговорят с график и интензивност, съобразени с възможностите на децата. Също така, ще изготвим индивидуален учебен план според възрастта, нивото и потребностите на децата.

Учебното съдържание можем да адаптираме да бъде:

1. В помощ на обучението в училище;

2. Подготовка за тест, изпит, сертификат;

3. Подобряване на говоренето на децата и умението да общуват с увереност;

4. Друго.

Учебният курс може да бъде кратък – с 10 | 20 | 30 учебни часа или пълен курс за ниво с 50 учебни часа. Занятията можем да провеждаме онлайн през zoom.us или на място в Berlitz Sofia. Нашите преподаватели ще осигурят индивидуална лична подкрепа на децата, ще ги окуражават и мотивират да учат с удоволствие и да стават все по-уверени в общуването на езика – френски, испански и корейски език.

 

 

Записване за Курс за деца в малка група.

 

 

При интерес можем да предложим и обучение в малка група – на място в Berlitz Sofia или онлайн през zoom.us. Занятията се провеждат в малка група 3 до 5 деца на една възраст и едно езиково ниво, с часове 1 път седмично по 90мин. Обучението в група може да започне от октомври 2024.

 

Независимо каква е Вашат цел, в Berlitz със сигурност ще намерите това, което търсите, в нашата гама от курсове по френски, италиански, испански и корейски език за деца и тийнейджъри. С нас децата ще проговорят езика с лекота и с желание.

 

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz София за повече информация и се запишете за някой от нашите курсове още днес.

Напред 
Share This