Изберете страница

Английски за деца – Доказано забавен и ефективен метод за изучаване на английски език

Berlitz програмите по английски за деца стимулират развитието и интелекта на децата, помагат им да опознаят света и да изградят отрано глобална перспектива и култура. Тези знания и умения със сигурност ще допринесат за бъдещата кариера и успехи на детето Ви.

Редица проучвания безспорно показват, че ранната възраст е идеална децата да започнат да учат английски. Програмите на Berlitz по английски за деца започват още за 4-годишните, като достигат и до тийнейджърите на 16+ години.

Освен че децата напредват с езика без задръжки, те успяват и отрано да развият отлично произношение на английски и увереност да говорят езика.

 

Защо да изберете Английски за деца с Berlitz?

 

  • Програмите ни са ефективни и ангажиращи вниманието на децата

В Berlitz се фокусираме върху реални ситуации и истински теми от ежедневието. В програмите ни по английски за деца включваме много игрови и забавни елементи според възрастта на децата. Часовете провеждаме изцяло на английски език, за да могат децата да се потопят в езика и им осигуряваме много диалози, дискусии и теми за разговор и практика. По този начин децата са фокусирани в занятията и мотивирани да напредват.

  • Програмите ни са гъвкави и персонализирани

Програмите ни по английски за деца могат да бъдат в малка група с 4 до максимум 6 деца на една възраст и ниво или като индивидуални часове. Също така имаме опция за присъствени занятия или онлайн часове. Предлагаме курсове по английски за деца през учебната година, интензивни курсове през лятната ваканция и летни езикови лагери в чужбина.

  • Програмите ни ще дадат самочувствие на детето Ви

Berlitz обученията по английски за деца ще развият всички компоненти на езика (слушане, четене, писане и говорене) като основен акцент е върху говоренето на английски. По този начин децата ще заобиколят бариерите и задръжките при общуването на английски език и в реални ситуации. Също така програмите ни дават широк поглед върху света, различните култури, обичаи и нрави. Всичко това подготвя децата да бъдат уверени и компетентни граждани на света.

Английски за деца Berlitz

Английски за деца с Berlitz програми за Вашето дете

Какви програми по Английски за деца предлагаме?

 

Обученията по английски за деца се разделят на следните поднива: Discover (английски за деца на възраст 4-7 години); Explore (за деца на 8-11 години); Achieve (за ученици на 12-15 години) и Lead (английски за ученици 16+). Курсовете по английски за деца провеждаме по учебни системи на National Geographic Learning и те включват снимкови материали от известното списание, както и реални и интересни теми за децата.

Обученията ни по английски за деца провеждаме в малка група с 4 до максимум 6 деца на една възраст и езиково ниво или като индивидуални часове. Занятията можем да провеждаме присъствено в Berlitz София или онлайн.

 

Английски за деца с Berlitz

Английски за деца график

Графици за годината 2023-2024

Учебните занятия за ученици се провеждат от октомври 2023 до юни 2024 година с график:

  • четвъртък от 18:00 до 19:30ч – за деца на 4-6г.
  • четвъртък от 15:00-16:30ч – напреднало ниво 12-14г.
  • понеделник от 15:30ч до 17:00ч – напреднало ниво 15-16г.
  • в събота от 10:00ч до 11:30ч – за деца на възраст 8-9г. начално ниво
  • в събота от 10:00ч до 11:30ч – Pre-intermediate ниво за 9-11г.
  • в събота от 12:00ч до 13:30ч – Intermediate ниво за 13-14г.

Можете да се обадите на 0897 807817 със запитване за други графици и за точното езиково ниво на всяка една от групите. Aко детето Ви вече е учило езика, ще проведем входящ тест – разговор с детето на изучавания език. Обадете ни се на тел. 0897 807817, за да уговорите среща и тест-разговор.

Цена на учебната програма е 1 182.00 лева (вкл. и учебни материали и сертификат), като можете за заплатите сумата изцяло или на месечни вноски по време на обучението, 8 вноски по 147.80 лева.

Занятията се провеждат на адрес: София, ул. Цар Асен 68 (до градинката на НДК) или онлайн, при необходимост.

 

Записване за годината 2023 – 2024

Заповядайте през месец септември 2023 в Дни на отворените врати или след уговаряне на индивидуална среща с Вас, за да научите повече за програмите ни по английски за деца, учебните материали, преподавателите ни.

Ако детето Ви вече е изучавало английски език, ще уговорим безплатен входящ тест – разговор на английски език в удобно време. Събеседването е безплатно и можете да уговорите час на тел. +359 897 807187.

Английски за деца с Berlitz

Английски за деца с Berlitz записване

Английски за деца на възраст 4 до 7 години / ниво Discover:

Малките деца успяват по съвсем естествен начин да усвояват и чужд език. Berlitz програмата по английски за деца на 4-7 години изкарва тази способност на повърхността. С нашия увлекателен и забавен езиков курс децата проговарят английски с естествена лекота. Занятията минават като игра с приятели, но при все това детето Ви учи значително повече!

Програмата по английски за деца провеждаме единствено като групово обучение, където чрез игри и разговори децата общуват и изграждат увереност на езика. Нашите преподаватели осигуряват най-приятелската и забавна атмосфера за децата. Часовете се водят в Berlitz Sofia, в малка група с 4 до 6 деца.

За Berlitz курсовете по английски за деца на 4-7 години сме подбрали подходящи комуникативни учебни материали по английски. Малките ни курсисти ще получат комплект с учебни материали, съдържащ учебник с цветни рисунки, книжка с упражнения и аудио с песни. Материалите по английски за деца проследяват приключенията на героите Mimi&Me.

 

Английски за деца на възраст 8 до 11 години / ниво Explore:

Програмите ни по английски за деца в Berlitz напълно се отличават от часовете в училище – и децата веднага усещат разликата и се увличат. В часовете в Berlitz няма сухи обяснения и монотонни уроци, постоянно писане на упражнения, изпитване и стрес покрай всеки тест. B Berlitz наблягаме на това децата да идват с желание, да се чувстват спокойни и уверени и да участват активно, говорейки и дискутирайки на английски език.

Занятията по английски за ученици провеждаме по учебната програма на National Geographic Learning – Look или Our World. Курсът по английски за деца разширява кръгозора им и ги учи на ценни познания за света и как да комуникират на английски като глобални граждани.

 

Английски за деца на възраст 12 – 15 години / ниво Achieve:

Програмата ни по английски за ученици и тийнейджъри ги стимулира да дискутират и формират мнение по различни теми и проблеми на съвременния живот. Курсът ни по английски не само ще обогати знанията им по езика, но и ще ги подготви да общуват с увереност на английски език.

 Занятията по английски за ученици 12- 15 години провеждаме по учебната програма на National Geographic Learning – Time Zones. Към края на обучението ще сте впечатлени от това колко уверено общуват на английски език тийнейджърите!

Английски за деца с Berlitz – Учиш докато се забавляваш

Групите в Berlitz по английски за деца са разделени според възрастта и езиковото ниво на децата. Нивото на всяко дете се определя чрез входящ тест – 15 минутен разговор на английски език, за да проверим активното владеене на езика. Входящият тест е безплатен и се провежда на място в Berlitz или чрез онлайн разговор в предварително уговорено време. Учебните материали по английски за деца са подбрани с оглед интересите на младите курсисти, а учителите по английски се фокусират върху конкретните им нужди и силните им страни, гарантирайки по този начин оптимално усвояване на материала. Приятната и уютна атмосфера в Berlitz Sofia също е предпоставка за фокусираната работа и напредък по време на курсовете по английски за деца. Развлеченията в часа са подбрани така, че да поддържат детската активност и внимание с цел да учат езика по-бързо, без напрежение, сякаш между другото. Ученето чрез говорене означава, че английският език се интегрира в ежедневието на децата по напълно естествен начин.

 

Свържете се с Berlitz Sofia на тел. 0897 807817 или на мейл [email protected] за повече информация и записване за програма по английски за деца.

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz София за повече информация и се запишете за някой от нашите курсове още днес.

Напред 

Berlitz Global Adventure брошура

Виж брошура

Разберете повече за програмите Berlitz Global Adventure за деца

Напред 

Berlitz Time Zones брошура

Виж брошура

Разберете повече за програмите на английски за тийнейджъри

Напред 
Share This