Изберете страница

Английски за деца с BERLITZ

Осигурете на децата си преднина и увереност в глобалната комуникация

 

Berlitz програмите по английски за деца изграждат самочувствието и интелекта на децата, помагат им да опознаят света и да изградят отрано глобална перспектива и култура. Тези знания и умения със сигурност ще допринесат за бъдещото развитие, кариера и успехи на детето Ви.

 

Освен че децата напредват с езика без задръжки, те успяват и отрано да развият отлично произношение на английски и увереност да говорят езика. Обещаваме, че ще впечатлят всеки със знанията и комуникативните си умения на езика.

 

Защо да изберете Английски за деца с Berlitz?

 

Учим чрез говорене и увлекателни активности

Учете чрез забавление! В Berlitz използваме реални ситуации и практични теми от ежедневието, за да направим уроците интересни и запомнящи се. Часовете са изцяло на английски език, независимо от нивото на детето, за да ги потопим в езика чрез диалози, дискусии и практическа комуникация. Така те остават ангажирани, фокусирани и мотивирани да напредват.

 

Удобни, гъвкави и персонализирани курсове

Изберете личното отношение! Работим винаги само с малки групи деца, с максимум 6 деца на една възраст и ниво или като индивидуални часове. Това гарантира, че наистина ще обърнем персонално внимание на потребностите и интересите на Вашето дете, и ще предложим удобен за Вас график.

 

Самочувствие и увереност за детето ви

Подгответе децата си за успех! Курсовете на Berlitz развиват всички езикови умения (слушане, четене, писане и говорене), с акцент върху говоренето на английски. Децата преодоляват бариерите при общуване и се научават да използват езика в реални ситуации. Програмите ни разширяват хоризонтите на децата, като ги запознават с различни култури и обичаи, подготвяйки ги да бъдат уверени и компетентни граждани на света. 

 

Английски за деца Berlitz

Какви програми по Английски за деца предлагаме?

 

Обученията по английски за деца се разделят на следните поднива:

Discover (английски за деца на възраст 4-7 години);

Explore (за деца на 8-11 години);

Achieve (за ученици на 12-15 години) и

Lead (английски за ученици 16+).

Курсовете по английски за деца провеждаме по учебни системи на National Geographic Learning и те включват снимкови материали от известното списание, както и реални и интересни теми за децата.

 

 

Английски за деца с Berlitz

Графици и записване за годината 2024-2025

 

Период на провеждане: 1 октомври 2024 до юни 2025 година

График: 1 път седмично по 90мин. занятия.

Цена на обучение в група: 1 282.00 лв. / 8 вноски по 160.25 лв.

Адрес на провеждане: София, ул. Цар Асен 68 (до градинката на НДК) или онлайн, при необходимост.

Група: 4 до 6 деца, разделени според възраст и езиково ниво

 

 

Деца 4-7 години: Група 1: понеделник (начално ниво) 17:00-18:30ч | Група 2 (учили английски): вторник 17:00-18:30ч

Ученици 8-11 години: Група 1: Понеделник 15:30-17:00ч | Група 2: Вторник 15:30-17:00ч | Група 3: Събота 10:00-11:30ч | Група 4: Събота 11:30-13:00ч | Група 5 (начално ниво): събота 13:30-15:00ч

Ученици 12-15 години: Група 1: четвъртък 15:30-17:00ч | Група 2: четвъртък 17:00-18:30ч | Група 3: събота 10:00-11:30ч | Група 4 (начално ниво): събота 15:15-16:45ч

 

 

Това са примерни графици, за запитване за други графици на провеждане или за уговаряне на индивидуални часове по английски език за деца, се свържете за информация и съдействие на тел.  0897 807817.

 

Безплатен входящ тест – разговор на английски език за определяне на езиково ниво.

Можете да уговорите час за входящ тест на тел. +359 897 807187.

Английски за деца с Berlitz

Курсове в група по английски за деца

 

Всяка Berlitz група е с ограничен брой участници до 6 деца и максимално хомогенна, за да може обучението да протича спокойно, с внимание към всяко дете, с много активно участие и много практика в говоренето. 

Поради това разпределяме децата много прецизно според тяхната възраст и езиково ниво към момента на записване за курс.

Всеки курс по английски за деца провеждаме по атрактивните учебни материали на издателство National Geographic Learning. Учебните материали включват учебник, учебна тетрадка с домашни за писане, както и достъп до онлайн ресурси и онлайн упражнения.

Децата се научават на практични умения от това да се представят и разкажат за себе си на английски език до това да дебатират свободно и уверено на съвременни теми за опазване на околната среда, технологии, здравословен начин на живот, различните култури по света и други.

 

 

И още за курсовете ни 

 

Приятната и уютна атмосфера в Berlitz Sofia, както и приветливите ни и окуражаващи Berlitz преподаватели също са предпоставка за фокусираната работа и напредък по време на курсовете по английски за деца.

Развлеченията в часа са подбрани така, че да поддържат детската активност и внимание с цел да учат езика по-бързо, без напрежение, сякаш между другото. Ученето чрез говорене означава, че английският език се интегрира в ежедневието на децата по напълно естествен начин.

Децата се вдъхновяват да напредват и да опознават света през английския език, както и придобиват реална увереност в комуникацията си на езика. С Berlitz децата не само ще усвоят нови езикови знания, но и ще придобият ценни умения за своята бъдеща лична реализация.

 

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz София за повече информация и записване за езикови курс.

Напред 
Share This