Изберете страница

Международни езикови лагери

Език, култура и забавни занимания

Изучаването на чужди езици е ключов фактор за бъдещия успех на Вашите деца. Международните езикови лагери на Berlitz са идеалният начин подрастващите да поемат по пътя на успеха още от най-ранни години. Лагерите се провеждат през цялата година по време на ученическите ваканции и са перфектната комбинация между забавление и учене. Пътуването в други страни, където се провеждат международните езикови лагери, дава на децата възможност не само да се запознаят покрай чуждия език с нова култура, но и да разширят своето разбиране за многообразието на света, в който всички ние живеем!

Осигурете на детето си да учи английски, немски, испански или френски език в международна среда от връстници. Всеки лагер е разположен на живописно място и предлага разнообразни активности – яздене, плуване, разходки в замъжи  и природни забележителности и др.  Международните Berlitz езикови лагери предлагаме на различни локации в Германия. Цените започват от 699 евро. Свържете се с нас за повече информация.

Какво прави международните лагери на Berlitz уникални?

  • Чудесна комбинация между езиково обучение и стимулиращи дейности и семинари
  • Пълно потапяне в чуждия език с преподаватели, носители на езика
  • Възможност за създаване на нови приятелства с деца от други страни и култури

Основният елемент на Berlitz Метода® е пълното потапяне в изучавания език. Лагерниците биват мотивирани да говорят на новия за тях език с другите деца извън часовете, тъй като често родният им език е различен. Вълнуващите забавления задържат вниманието и стимулират децата да учат чрез общуване в група, като изграждат увереност при говоренето, която се запазва дълго след като са се прибрали у дома.

Индивидуализирани уроци с преподаватели, носители на езика

Всеки Berlitz преподавател, носител на езика, притежава всички необходими умения и е обучен да поддържа мотивацията на децата през цялото времетраене на лагера. Уроците са съобразени със специфичните нужди на всяко дете и осигуряват натрупване на уникален опит, насочен към достигане на максимално голям успех в рамките на лагера.

Международните лагери на Berlitz са с удобен график, съобразен с ученическите ваканции през учебната година. Свържете се с Berlitz София за повече информация за датите и локациите на лагерите.

Разгледайте и информацияна на страницата ни Английски за деца за представяне на всичките ни езикови програми за деца по английски език.

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz за повече информация за езиковите ни международни лагери още днес.

Напред 
Share This