Изберете страница

Съчетайте ваканциите с изучаване на език

Летни езикови курсове за деца и ученици 

Забавни и обучителни летни програми за деца и ученици

Лятото наближава,с него и новите летни езикови курсове за ученици – ентусиасти да подобряват уменията и знанията си дори и през ваканцията! С нашите летни програми детето Ви ще отключи суперсилата на говоренето на друг език. Летният ни курс включва езикови приключения на английски език – завладяване на нови думи, придобиване на супер умения да общуват с увереност на английски, езикови игри и занимания. Ще очакваме децата на чаша студена лимонада в прохладата на Berlitz Sofia. 

 С летните езикови курсове на Berlitz децата и учениците изграждат своята увереност и самочувствие на езика, изучавайки го в една вълнуваща среда, с незабравими летни преживявания. Доказаният Berlitz Метод® и приятелските преподаватели им осигурява стабилен напредък дори при напълно начинаещи, мотивира и увлича децата, така че позитивното изкарване е гарантирано!

Планираните програми за лято 2024 са по английски и немски език, но имаме възможност и за часове по испански и френски език, при интерес.

През летните езикови курсове децата:

 • ще участват в езикови занимания в малка група от 3 до 5 деца 
 • малката група гарантира персонално внимание към Вшето дете и време за говорене на езика
 • ще развият уменията си за общуване на чужд език
 • ще бъдат разпределени в групи според възрастта и езиковото си ниво
 • ще практикуват езика по забавен и активен начин – чрез разиграване на диалози, ролеви игри и дискусии на важни за децата теми
 • ще използват времето през лятната ваканция да усъвършенстват знанията и уменията си и да покрият едно езиково ниво
 • ще се забавляват много, без да се натоварват от това, че учат и през лятото

Запишете своето дете за летните ни езикови програми:

 

Интензивна лятна учебна програма по английски език и немски език за деца на 8-11 години и ученици 12-16 години

Интензивни летни курсове – ежедневни занятия по английски език и немски език от понеделник до петък (по 3 учебни часа 5 дена в седмицата) през целия месец юли и август 2024г. Целта на курса е да се покрие едно ниво и една учебна програма Berlitz Explore с интензивни занимания през лятната ваканция. Учебното съдържание на програмите е разработено съвместно с National Geographic Learning с идеята да разшири кръгозора на децата и да развие умението им за уверено общуване на английски и немски език. Учебната програма се определя според възрастта и нивото на детето. Berlitz Explore е серия за ученици от 8 до 11 години, а Berlitz Achieve е серия за ученици от 12 до 16 години.

Обученията през летния период са с промоционална отстъпка от 10%, като цената на интензивното обучение за 1месец е 1098.00 лева с включени Berlitz учебни материали.

 • малки групи от 3 до 5 деца
 • 60 учебни часа, разпределени в рамките на 1 месец
 • занятия всеки ден от понеделник до петък по 3 учебни часа дневно
 • фокус е говоренето на езика
 • атрактивни учебни материали от National Geographic Learning
 • цена – 1098.00 лева

 

Индивидуални занятия през лятото за деца 10-16 години

Лятото е по-свободно време за децата и може да се използва да подобрят своите комуникативни умения или да изгладят трудности, които са останали от учебната година. Нашите учители за деца по английски, немски, френски и испански език са на разположение и през летните месеци. 

Можем да уговорим кратък пакет от 10 | 20 | 30 учебни часа, или пълния ни курс за 1 ниво от 50 учебни часа. Занятията може да следват препоръчаните от нас учебници с насока към говоренето на езика, или да изберем друг учебник, отговарящ на целите на детето.

Обученията през летния период са с промоционална отстъпка от 10%, като можете да се свържете с нас за цена на различните пакети от учебни часове.

 • самостоятелни/индивидуални часове в помощ на ученика
 • заедно с Вас ще подберем пакет от учебни часове (между 10 и 50 учебни часа)
 • заедно с Вас ще определим графика и часовете на занятията – на живо или онлайн
 • фокус е говоренето на езика
 • английски, немски, френски или испански език

През месец юни 2024 ще планираме Дни на Отворените Врати в Berlitz Sofia. Каним ви да ни посетите на място, да видите уютния ни център, да се запознаете с чудесните ни Berlitz преподаватели, да разгледате Berlitz учебните материали и да научите повече за летните ни езикови програми. Запазете дата като се свържете с нас на тел. 0897 807817 или на мейл [email protected]

 

Учиш докато се забавляваш

Обученията в група са разделени според възрастта и езиковото ниво на децата. Нивото на всяко дете се определя чрез входящ тест – 15 минутен разговор на изучавания език, чрез който определяме нивото на активно владеене на езика. Входящият тест е безплатен и се провежда на място в Berlitz или чрез онлайн разговор в предварително уговорено време. Учебните материали са подбрани с оглед интересите на младите курсисти, а учителите се фокусират върху конкретните им нужди и силните им страни, гарантирайки по този начин оптимално усвояване на материала. Развлеченията са подбрани така, че да поддържат детската активност и внимание с цел да учат езика по-бързо, без напрежение, сякаш между другото. Ученето чрез говорене означава, че чуждият език се интегрира в ежедневието на децата по напълно естествен начин.

Свържете се с Berlitz Sofia на тел. 0897 807817 или на мейл [email protected]

Разгледайте и информацияна на страницата ни Английски за деца за представяне на всичките ни езикови програми за деца по английски език.

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz за повече информация за езиковите ни летни програми още днес.

Напред 
Share This