Изберете страница

Съчетайте ваканциите с изучаване на език

Летни езикови курсове за деца и ученици 

Забавни и обучителни летни програми за деца и ученици

Летните езикови програми на Berlitz са полезни, забавни и са идеални за деца и ученици, които искат да постигнат реален напредък в изучаването на нов език в непринудена атмосфера, без да се натоварват. Тийнейджърите биват окуражавани през цялото време да говорят на новия език и да развиват своите комуникативни и социални умения. Децата и учениците изграждат своята увереност и самочувствие на езика, изучавайки го в една вълнуваща среда, с незабравими летни преживявания. Доказаният Berlitz Метод® и приятелските преподаватели им осигурява стабилен напредък дори при напълно начинаещи, мотивира и увлича децата, така че позитивното изкарване е гарантирано!

Планираните програми са по английски език, но имаме възможност и за курс по немски, испански и френски език, при интерес.

През летните езикови курсове децата:

 • ще участват в езикови занимания в малка група от 3 до 5 деца 
 • малката група гарантира персонално внимание към Вшето дете и време за говорене на езика
 • ще развият уменията си за общуване на чужд език
 • ще бъдат разпределени в групи според възрастта и езиковото си ниво
 • ще практикуват езика по забавен и активен начин – чрез разиграване на диалози, ролеви игри и дискусии на важни за децата теми
 • ще използват времето през лятната ваканция да усъвършенстват знанията и уменията си и да покрият едно езиково ниво
 • ще се забавляват много, без да се натоварват от това, че учат и през лятото

Нашите летни предложения:

Лятна детска градина за деца на 4 до 7 години

Лятната детска градина предлага забавни и интересни часове и занимания на английски език за малките деца. Програмата е за 2 седмици, всеки ден от понеделник до петък от 9:00ч до 12:30ч. Занятията ще се предлагат през юни и през юли месец 2022. Нашите отлично обучени детски преподаватели ще прилагат умело комуникативния Berlitz® метод, за да могат децата да проговорят и напреднат с английския език, без дори да забележат, че учат. Изцяло на английски език, ще включим много игри, песни, крафтове и други активности, за да стимулираме естественото усвояване на езика.  

Програмата ще се проведе на място в Berlitz Sofia, в малка група от 4 до 6 деца

Цената на програмата е 330 лева.

Интензивна учебна програма за деца на 8-11 години и ученици 12-16 години

Интензивни летни курсове – ежедневни занятия по английски език от понеделник до петък (по 3 учебни часа 5 дена в седмицата) през целия месец юли 2022г. Целта на курса е да се покрие едно ниво и една учебна програма Berlitz Explore с интензивни занимания през лятната ваканция. Учебното съдържание на програмите е разработено съвместно с National Geographic Learning с идеята да разшири кръгозора на децата и да развие умението им за уверено общуване на английски език. Учебната програма се определя според възрастта и нивото на детето. Berlitz Explore е серия за ученици от 8 до 11 години, а Berlitz Achieve е серия за ученици от 12 до 16 години.

Обученията през летния период са с промоционална отстъпка от 10%, като цената на интензивното обучение е 828.00 лева с включени Berlitz учебни материали.

 • малки групи от 3 до 5 деца
 • 60 учебни часа, разпределени в рамките на 1 месец
 • занятия всеки ден от понеделник до петък по 3 учебни часа дневно
 • фокус е говоренето на езика
 • атрактивни учебни материали от National Geographic Learning
 • цена – 828.00 лева

През месец май и юни 2022 ще планираме Дни на Отворените Врати в Berlitz Sofia. Първата дата, на която ще Ви очакваме е 20ти май, петък между 15ч и 17:30ч. Каним ви да ни посетите на място, да видите уютния ни център, да се запознаете с чудесните ни Berlitz преподаватели, да разгледате Berlitz учебните материали и да научите повече за летните ни езикови програми. Запазете дата като се свържете с нас на тел. 0897 807817 или на мейл [email protected]

 

Учиш докато се забавляваш

Групите са разделени според възрастта и езиковото ниво на децата. Нивото на всяко дете се определя чрез входящ тест – 15 минутен разговор на изучавания език, чрез който определяме нивото на активно владеене на езика. Входящият тест е безплатен и се провежда на място в Berlitz или чрез онлайн разговор в предварително уговорено време. Учебните материали са подбрани с оглед интересите на младите курсисти, а учителите се фокусират върху конкретните им нужди и силните им страни, гарантирайки по този начин оптимално усвояване на материала. Развлеченията са подбрани така, че да поддържат детската активност и внимание с цел да учат езика по-бързо, без напрежение, сякаш между другото. Ученето чрез говорене означава, че чуждият език се интегрира в ежедневието на децата по напълно естествен начин.

Свържете се с Berlitz Sofia на тел. 0897 807817 или на мейл [email protected]

Разгледайте и информацияна на страницата ни Английски за деца за представяне на всичките ни езикови програми за деца по английски език.

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz за повече информация за езиковите ни летни програми още днес.

Напред 
Share This