Изберете страница

Black Friday online course

Онлайн самообучителен курс, с Вашето темпо, във Вашето време, колкото дълго искате – сега вземете с 20% отстъпка в периода 19.11.2020, четвъртък до 25.11.2020, сряда.
CyberTeachers e нашата платформа за самостоятелно обучение по английски, немски, испански и френски език.
Поръчайте своя достъп сега, започнете обучението си от дата, която е удобна за Вас.

CyberTeachers е онлайн платформа за самостоятелно езиково обучение (с е-уроци и онлайн упражнения, без срещи с преподавател). Тя Ви гарантира гъвкавостта и свободата сами да изберете кога, колко дълго, по кое време, от къде и от какво устройство да се обучавате.

Освен, че е лесно и удобно, CyberTeachers онлайн обучението ще бъде персонализирано според Вашите лични езикови цели, ниво и интереси. Онлайн самообучението Ви включва множество интерактивни упражнения върху граматика, речников запас, слушане, устна и писмена комуникация, както и асистенция за писане и произношение.

Можете да избирате между:
  • CyberTeachers за английски, немски, френски и испански език
  • CyberTeachers лиценз за достъп за 3, 6 или 12 месеца
  • CyberTeachers Standard или Live (с възможността за разговорни сесии в малки групи от курсисти от цял свят)

Само в периода 19.11.2020, четвъртък до 25.11.2020, сряда, ще получите 20% отстъпка от CyberTeachers:

  • 3 месечен лиценз CyberTeachers Standard – 112 лева
  • 3 месечен лиценз CyberTeachers Live – 150 лева

Запишете се в 3 лесни стъпки:

  1. Потвърдете чрез email до [email protected] желанието си за регистриране за CyberTeachers и избрания от Вас лиценз за достъп – избран език, период, вид лиценз
  2. Заплатете сумата по банков път на BG63RZBB91551067552711, получател ЕЦОТ ЕООД /Европейски център за обучение и технологии ЕООД/. До 24 часа след това ще получите на имейл Вашите данни за достъп и насоки за ползване.
  3. С получените от Berlitz данни за индивидуален достъп направете първоначален езиков одит (30 минутен тест), с който ще определим нивото Ви на езика, целите Ви и сферите Ви на интереси, за да персонализираме учебното съдържание. Можете да започвате!
Share This