Berlitz, Световна компания за обучения

Работим за Вашия успех

Berlitz e световен доставчик на езикови обучения и интеркултурни тренинги с представителства в повече от 70 страни. От създаването си преди близо 140 години до днес се развиваме и въвеждаме иновации в обученията, за да можем да Ви предложим разнообразни и качествени езикови услуги, с които да повишим Вашата конкурентоспособност в глобална среда.

Един доставчик за всички езикови услуги

Berlitz предлага обучение за всички съвременни езици, както и обучения за мениджмънт умения и умения за работа в интеркултурна среда. Курсовете се провеждат в различни формати – на живо, онлайн, през мобилно устройство, в чужбина. Всички програми адаптираме така, че да отговарят на потребностите на нашите клиенти – компании, възрастни, деца и ученици.

Изграждаме увереност при общуването на друг език още от 1878 година

С въвеждането на Berlitz Метода от Максимилиян Берлиц в САЩ през далечната 1878 година се променя завинаги начинът на преподаване на чужд език. Наблягането върху устната комуникация и активното участие на курсистите, както и преподаването изцяло на езика, който се изучава – основни  принципи на Berlitz Метода – ускоряват процеса на научаване и спомагат за свободното и уверено говорене без езикови бариери  и колебания!

Постоянно развитие и иновации, за да отговорим на Вашите цели

Променяме и усъвършенстваме обученията и езиковите ни услуги, за да създаваме програми и решения за корпоративни и индивидуални клиенти, с които да улесняваме гладката комуникация в международна среда.

Общуване без задръжки и граници

Целта ни в Berlitz е не само да предлагаме обучения за всички говорими съвременни езици, за всички нива и възрасти, но и да премахнем ограниченията за обучение и общуване между различни локации и култури.

В Berlitz вярваме, че не трябва да има бариери пред комуникацията.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz за повече информация и за записване.

Напред 
  • Основана през 1878 г.
  • Над 6 000 служители по света
  • Повече от 500 езикови центъра
  • Глобално присъствие в над 70 държави
  • Възможност за езикови програми на над 50 езика
  • Повече от 7,000,000 урока на година
Share This