Нашите глобални партньори

Компаниите, които обогатяват нашите услуги и материали

В Berlitz избираме внимателно партньорите, с които да работим съвместно, за да предоставим най-добрите услуги на нашите клиенти.

National Geographic

National Geographic е едно от най-популярните и харесвани научни списания, издавано от 1888 година.
Berlitz и National Geographic се обединиха в работата по създаване на специални атрактивни програми за ученици – Global Adventure и Time Zones. Учебните програми са насочени към опознаване на света и богатството от култури, като показват разнообразни снимки и видео материали от National Geographic.

Harvard Business Publishing

Harvard Business Publishing е издателството към университета „Харвард”, като материалите развиват бизнес и мениджмънт умения и показват добрите международни практики. Партньорството между Berlitz и Harvard Business Publishing допринася за подготвянето на материали, свързани с най-съвременните тенденции за управление на компании и бизнес процеси. Съвместно подготвените бизнес курсове и специализации помагат за обогатяването с нужните езикови познания и бизнес умения за успешното професионално представяне на нашите курсисти.

Cable News Network (CNN)

Cable News Network (CNN) е първият телевизионен канал, предложил 24-часово съдържание, и е първият канал в САЩ само за новини. Berlitz използва съдържание от CNN в своите платформи за онлайн самообучение – CyberTeachers 9. Повече от 200 видео клипа вече са достъпни чрез платформата.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz за повече информация и за записване.

Напред 
Share This