Изберете страница

choose one of our promo offers

ЗАПОЧВАМЕ ЕСЕНТА С НЯКОЛКО НОВОСТИ ЗА ВАС

ВИЖТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НИ ЗА ЕСЕН 2020

Есента малко по малко наближава, но това може само да ви радва. С нашите предложения ще внесем нова посока, цвят и колорит в ежедневието ви.

От 1 септември 2020 можете да ни намерите на ул. Цар Асен 68 (до НДК) в новата ни уютна и тиха учебна обстановка. Както винаги можете да достигнете до нас и онлайн без да напускате дома си.

С Berlitz ще развиете още повече уменията си да общувате на друг език. Какво можете да получите през есента на 2020г:

Изберете индивидуална езикова програма с 15% отстъпка

Защо индивидуално? Защото е най-персонализираната програма, която можете да получите. Сами избирате от кога да започнете, кои дни от седмицата и в кои часове да учите, каква да бъде насоката на програмата ви. Можем да разработим високоинтензивна едноседмична или двуседмична програма, или пък срещите ни да бъдат само веднъж в седмицата – всичко зависи от Вашите възможности и срокове. А ние ще ви осигурим над 50% от времето на занятието да бъде за вашата практика и говорене, така че бързо да станете по-уверени в знанията и уменията си.

Можете да изберете дали да се обучавате на място в Berlitz, във ваш офис или пък онлайн през zoom.

Индивидуално обучение можете да изберете за английски, немски, испански, френски, италиански, гръцки, руски, български за чуждестранните ви приятели или друг език. До 31 октомври 2020 индивидуалните програми с Berlitz са с 15% отстъпка.

Упражнявайте английския си чрез онлайн дискусиите ни в Berlitz Online Social Club

Новата ни инициатива от лято 2020 Berlitz Online Social Club има за цел да ви осигури забавно време, в което да общувате на английски език с различни хора. В рамките на 1 час всяка седмица можете да дискутирате онлайн с различни хора актуални теми от деня. Така не само можете да поддържате езика си, но и да се запознаете с интересни интелигентни хора, които се присъединяват.

Всяка онлайн дискусия е самостоятелна, без да е свързана с останалите. Онлайн срещите ни се провеждат всяка седмица в петък от 16:30 до 17:30ч, на различна тема. Входът за всяка онлайн среща е 8 лева.

Следете фейсбук страницата ни Berlitz Sofia, или платформата urboapp, за да потвърдите участие в някоя от онлайн срещите ни.

Включете се в кратък онлайн бизнес уъркшоп на английски и немски език

Искате да надградите и усъвършенствате уменията си за общуване в бизнес и професионална среда, но нямате време да се включите в пълен 3-месечен езиков курс. Кратките ни бизнес уъркшопи са точното решение. Всеки уъркшоп провеждаме онлайн в рамките само на 4 вечери, по 2 часа на вечер на цена от 140 лева.

Темите на всеки уъркшоп са Business Meetings |  Business Presentations  | Business emails | Communicating across cultures и др.

Следете сайта ни, фейсбук страницата ни Berlitz Sofia, или платформата urboapp, за да потвърдите участие в някоя от онлайн срещите ни.

Есента е важен момент за децата и учениците

Разнообразните ни предложения за ученици – езикови програми за ниво – от 2020г вече по английски, немски, френски и испански език, кратки подготовителни курсове по английки език, дискусиите на английски в Berlitz Teens Social Club, и др. можете да прочетете в секцията ни За деца.

Освен че разширихме броя на “западните” езици, на които предлагаме курсове за деца и ученици, добавяме и предложение за курс по български език, за деца, отраснали в чужбина.

Чакаме ви в Berlitz Sofia! Свържете се с нас на тел. 0897 807817 или на мейл [email protected], за да получите повече информация за есенните ни предложения!

 

Share This