Подобрете бизнес уменията на Вашите служители

Целенасочени програми за високи резултати

За да бъдете конкурентни и да предлагате висококачествено цялостно обслужване на Вашите чуждестранни клиенти, служителите Ви трябва да умеят да общуват свободно и ефективно и в международна обстановка. Бизнес програмите на Berlitz са насочени към подобряване на езиковите умения и създаване на увереност, необходими  за  прилагането на успешни бизнес решения при общуване с чуждестранни клиенти, партньори и колеги.

Бизнес програмите са насочени към средно напреднали и напреднали курсисти. Всяка една от програмите може да бъде покрита самостоятелно под формата на кратък курс или в комбинация с общоезикова подготовка.

За да планирате най-удачните курсове според възможностите и потребностите на служителите можете да избирате между:

  • обща бизнес програма (покриване на езиково ниво с разнообразни теми от бизнеса);
  • комбинация между обща бизнес програма и програма със специализирана насоченост по Ваш избор ;
  • кратък бизнес workshop, в който да се придобият конкретни бизнес езикови знания и умения по Ваш избор.

Всяка една от програмите е с практична насоченост, включва множество бизнес казуси, дискусии и ролеви игри и се фокусира върху уменията за уверено говорене на езика. В обучението можем да включим и теми, специализиран речник и ролеви игри според реални професионални ситуации, с които Вашите служители се сблъскват. 

Свържете се с Berlitz Sofia, за да уговорим консултация – среща или телефонен разговор, в който да уточним нуждите и потребностите на служителите, времето, с което разполагат и целите от обучението. 

Английски за работа

Тази програма е на английски език и е предназначена за участници на средно напреднало ниво (А2/intermediate). Чрез нея ще се надградят знания по езика с едно Berlitz ниво, но темите са свързани с реални работни ситуации като представяне на своя професионален опит, текуща работна позиция и отговорности в компанията, представяне на изпълнение на работни задачи и цели, обсъждане на бюджети, изказване на мнение и позиции, обсъждане на удовлетвореността от работата и др.

Бизнес английски | Бизнес немски | Бизнес испански

С бизнес програмата по английски, немски или испански език участниците ще успеят едновременно да надградят знанията си с едно Berlitz ниво и да овладеят изрази и граматика, често използвани в бизнеса. Програмите са подходящи за участници на напреднало ниво (В1/В2 – upper intermediate or advanced).Обучението включва 40 разнообразни теми с фокус върху говоренето в ситуации като интервю за работа или повишение, работни срещи и представяне на цели и резултати, обсъждане на маркетинг стратегии и реализирани продажби, бизнес анализи, работни дискусии и изказване на мнение и идеи, служебни пътувания и др

Бизнес Уъркшоп и специализация по английски |  немски | испански

Бизнес уъркшопите и специализациите на Berlitz имат за цел да подобрят конкретно умение за общуване в бизнес среда, според това най-често с какви ситуации се сблъскват Вашите служители на работа. Всеки един от уъркшопите се състои от 10 или 20 теми (кратки курсове), свързани с Писмена бизнес кореспонденция; Служебни срещи; Работа с клиенти; Социализиране с бизнес партньори и колеги. Учебните материали са подходящи за участници на напреднало ниво (В1/В2 – upper intermediate or advanced).  

На  английски език предлагаме и кратки (1 или 2-дневни) уъркшопи за участници на средно напреднало ниво (А2 – intermediate). Всеки един от уъркшопите включва 10 теми, насочени към уверена комуникация в една от следните ситуации – разговори по телефона/ служебни срещи/ презентации/ имейли. (Telephoning in English; Meetings; Presentations; Emailing in English).

Английски за специалисти Human Resources / Sales / Finance&Accounting

Всяка една от тези програми е насочена към специалисти от съответната сфера (Човешки ресурси / Продажби / Финанси и Счетоводство) като целта е да надгради уменията в сферата с полезни думи, изрази и граматически структури, свързани с професията. Всяка една от програмите се състои от 20 учебни теми. Курсът може да се изкара самостоятелно или да се съчетае с друга учебна програма, в случай, че желаете да се покрие едно Berlitz ниво. Програмите са подходящи за участници на напреднало ниво (В1/В2 – upper intermediate or advanced).

Предимства на бизнес курсовете и специализации

  • Интерактивно обучение, насочено към конкретни бизнес цели
  • Ролеви игри, задачи и дискусии, базирани на реални бизнес казуси
  • Избирате ключовите теми, съответстващи на професионалните Ви цели
  • Обучението се води от квалифицирани Berlitz преподаватели с бизнес опит

 

Можете да се свържете с нас при интерес за бизнес езикова програма за други езици.

Извън специализираните бизнес програми предлагаме и курсове :

Pronunciation

Специализиран курс, насочен към подобряване на произношението на английски език.

Social Situations

Как да се води успешна непринудена комуникация в интеркултурна среда.

Arts and Entertainment

Програмата обогатява изказа собено при обсъждане на съвременни теми от сферата на изкуството и развлекателната индустрия.

Свържете се с нас

Свържете се с консултант на Berlitz София, за да получите детайлна информация за корпоративните обучения.

Напред 

Berlitz преподаватели

Научете повече за нашите висококвалифицирани Berlitz преподаватели.

Напред 
Share This