Курсове по английски, немски, френски, испански и български за деца на 8-11 години и за тийнейджъри на 12-15 години

Осигурете на децата си увереността да говорят друг език и да постигат целите си 

Вашето дете ще оцени със сигурност, че програмите в Berlitz нямат нищо общо с училищните занятия – тук няма постоянно изпитване, стрес и напрежение, сухи уроци и обяснения, а много забавление, разговори и мотивация! 

Обучението в Berlitz стимулира цялостното развитие на децата, предлага им глобална перспектива, и отрано им помага за бъдещото реализиране.  Проучванията отдавна показват, че детството е най-подходящото време да се учи друг език. За разлика от възрастните, децата съвсем естествено усещат нюансите на чуждния език и проговарят езика с отлично произношение. 

В Berlitz предлагаме разнообразни езикови курсове за ученици – по английски, немски, френски, испански език или български за небългари. Можете да избирате индивидуално обучение или курс в група, на място в Berlitz Sofia или онлайн програма.

Berlitz Методът® потапя децата в изучавания език, като гарантира бързи и дълготрайни резултати, без значение от стартовото им езиково ниво. Учениците се обучават индивидуално или в малки групи до 6 деца, което позволява да се отделя максимално време за говорене за всеки.

Berlitz Explore (8 до 11 години)

Програмата по английски, немски, френски, испански или български език Berlitz Explore е подходяща за деца на възраст 8-11 години. Тя създава богата среда за въображението, където децата са поканени да изследват света около тях. Това е истински практически опит, който ще послужи на детето в нашия глобален свят. Като използва подходящо за възрастта съдържание, разработено съвместно с National Geographic и други реномирани издания, Berlitz Explore разширява кръгозора на децата и ги учи на ценни комуникативни умения. Децата са ангажирани и мотивирани докато развиват уменията си да говорят на чужд език. Това е пъстър и смислен поглед към разнообразния свят, който наричаме свой дом!

Децата използват учебник, аудио и упражнения за домашно, за да разберат и затвърдят наученото по време и след уроците. Разнообразните теми им помагат да разберат важността на международното сътрудничество и диалог, като поддържат и развиват нови приятелства и постоянно подобряват уменията си да общуват на английски, немски, френски, испански и български език.

Обученията в група се провеждат от октомви до юни месец, в малка група от 4 до 6 деца на една възраст и ниво. Индивидуалните обучения се организират със стартова дата и график според Вашите възможности.

Предимствата на Berlitz Explore програма

 • Програма по английски, немски, френски, испански или български за ученици
 • Подходяща за деца на възраст 8-11години
 • Квалифицирани преподаватели, минали специализирано обучение за работа с деца
 • Индивидуална или полуиндивидуална подготовка, както и в група до 6 ученици
 • Децата са окуражавани да говорят през по-голямата част от времето на занятията, използвайки единствено изучавания език
 • Самостоятелната домашна работа е подпомогната от учебник, тетрадка за упражнения, аудио

Berlitz Achieve програма (12 до 16 години)

Програмата по английски, немски, френски, испански или български език Berlitz Achieve стимулира, предизвиква и дава на тийнейджърите на 12+ години поглед към интеркултурния свят. Berlitz в партньорство с National Geographic и с други реномирани издателства разработи учебни материали, които грабват вниманието на учениците и ги стимулират да говорят на новия език през цялото време. В курсовете са включени теми, които привличат интереса на младежите в области като култура, история и наука.

Учениците получават учебник, работна тетрадка и достъп до мултимедийно съдържание, разкриващо необятността и красотата на планетата. Този учебен материал има за цел да покаже, че въпреки че живеем заедно в един свят, културите ни се формират по различен начин, което от своя страна допринася за цялостното богатство на света. Към края на обучението ще сте впечатлени от това колко уверено общуват на чуждия език тийнейджърите!

Обученията в група се провеждат от октомви до юни месец, в малка група от 4 до 6 деца на една възраст и ниво. Индивидуалните обучения се организират със стартова дата и график според Вашите възможности.

Предимствата на Berlitz Achieve програма

 • Курс по английски, немски, френски, испански и български за деца от чужбина
 • Основен фокус върху активните разговорни и комуникативни умения
 • Интересно и увлекателно съдържание, разработено с National Geographic и др. издателства
 • Преподаватели, мотивиращи използването само на изучавания език
 • Пълно потапяне в езика с изпробвания и изпитан Berlitz Метод®
 • Индивидуална или полуиндивидуална подготовка, както и в група до 6 ученици

Berlitz Live Online програма (8 до 16 години) – английски и испански език

През 2021ва година създадохме изцяло онлайн курс за ученици. Но с какво нашият онлайн курс Berlitz Live Online се отличава от стандартните онлайн уроци? 

Добавихме следните предимства:

 • много игрови моменти (гамификация) по време на занятията ни​​
 • постоянна ангажираност на учениците като ги стимулираме да печелят баджове и награди 
 • разнообразни и атрактивни игри за стимулиране на концентрацията, активното участие и комуникацията в час 
 • система за награждаване на усилията и участието, за поддържане и повишаване на мотивацията и фокуса им. Това създава у децата атмосфера на приключение, на нещо ново и интерактивно, а не на участие в традиционен урок. 

Графици за годината 2020-2021

Учебните занятия за ученици се провеждат от октомври 2020 до юни 2021 година с график:

 • два пъти седмично по 60мин. от 11ч до 12ч / от 17ч до 18ч / от 18ч до 19ч  или
 • в събота преди обяд по 90 мин.

Цена на учебната програма е 982.00 лева (вкл. и учебни материали и сертификат), като можете за заплатите сумата изцяло или на месечни вноски по време на обучението.

Занятията се провеждат на адрес: София, ул. Цар Асен 68 (до градинката на НДК).

Aко детето Ви вече е учило езика, ще проведем входящ тест – разговор с детето на изучавания език. Обадете ни се на тел. 0897 807817, за да уговорите среща и тест-разговор.

От 2020година стартираме и група по български език за ученици, живели в чужбина. 

Заповядайте в Berlitz Sofia през септември 2021г, по време на Дни на Отворените врати, за да научите повече за програмите ни за годината 2021/2022, да разгледате центъра ни, да се запознаете с преподавателите ни и да видите учебните ни материали.

Учиш докато се забавляваш

Групите в Berlitz са разделени според възрастта и езиковото ниво на децата. Нивото на всяко дете се определя чрез входящ тест – 15 минутен разговор на изучавания език, чрез който определяме нивото на активно владеене на езика. Входящият тест е безплатен и се провежда на място в Berlitz или чрез онлайн разговор в предварително уговорено време. Учебните материали са подбрани с оглед интересите на младите курсисти, а учителите се фокусират върху конкретните им нужди и силните им страни, гарантирайки по този начин оптимално усвояване на материала. Развлеченията са подбрани така, че да поддържат детската активност и внимание с цел да учат езика по-бързо, без напрежение, сякаш между другото. Ученето чрез говорене означава, че чуждият език се интегрира в ежедневието на децата по напълно естествен начин.

Свържете се с Berlitz Sofia на тел. 0897 807817 или на мейл sofia@berlitz.bg

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz София за повече информация и се запишете за някой от нашите курсове още днес.

Напред 

Berlitz Global Adventure брошура

Виж брошура

Разберете повече за програмите Berlitz Global Adventure за деца

Напред 

Berlitz Time Zones брошура

Виж брошура

Разберете повече за програмите на английски за тийнейджъри

Напред 
Share This