Berlitz Global Adventure, английски за деца на 8-11 години

Time Zones, английски за тийнейджъри на 12-15 години

Berlitz Методът® потапя децата в изучавания език, като гарантира бързи и дълготрайни резултати, без значение от стартовото им езиково ниво. Учениците се обучават индивидуално или в малки групи до 6 деца, което позволява да се отделя максимално време за говорене за всеки.

За предложенията ни за ученици през лятото на 2020та година вижте страницата ни Курсове през ваканцията

Berlitz Global Adventure

Програмата по английски език Berlitz Global Adventure е подходяща за деца на възраст 8-11 години. Тя създава богата среда за въображението, където децата са поканени да изследват света около тях. Това е истински практически опит, който ще послужи на детето в нашия глобален свят. Като използва подходящо за възрастта съдържание, разработено съвместно с National Geographic, Berlitz Global Adventure разширява кръгозора на децата и ги учи на ценни комуникативни умения. Децата са ангажирани и мотивирани докато развиват уменията си да говорят на английски. Това е пъстър и смислен поглед към разнообразния свят, който наричаме свой дом!

Децата използват учебник, CD и мултимедия, за да разберат и затвърдят наученото по време и след уроците. Те получават достъп до онлайн платформата Berlitz Global Adventure Community, където могат да разширят кръгозора си като общуват с други любители на приключения по света. Това им помага да разберат важността на международното сътрудничество и диалог, като поддържат и развиват нови приятелства и постоянно подобряват уменията си да общуват на английски.

Обученията в група се провеждат от октомви до юни месец, в малка група от 4 до 6 деца на една възраст и ниво. Индивидуалните обучения се организират със стартова дата и график според Вашите възможности.

Предимствата на Berlitz Global Adventure

  • Програма, подходяща за деца на възраст 8-11години
  • Квалифицирани преподаватели, минали специализирано обучение за работа с деца
  • Индивидуална или полуиндивидуална подготовка, както и в група до 6 ученици
  • Децата са окуражавани да говорят през по-голямата част от времето на занятията, използвайки единствено английски
  • Самостоятелната домашна работа е подпомогната от учебник, тетрадка за упражнения, CD и мултимедия

Time Zones

Програмата Time Zones стимулира, предизвиква и дава на тийнейджърите на 12+ поглед към интеркултурния свят. Berlitz в партньорство с National Geographic разработи учебни материали, които грабват вниманието на учениците и ги стимулират да говорят на новия език през цялото време. В курсовете са включени теми, които привличат интереса на младежите в области като култура, история и наука. Учениците получават учебник, работна тетрадка и достъп до мултимедийно съдържание, разкриващо необятността и красотата на планетата. Този учебен материал има за цел да покаже, че въпреки че живеем заедно в един свят, културите ни се формират по различен начин, което от своя страна допринася за цялостното богатство на света. Към края на обучението ще сте впечатлени от това колко уверено общуват на английски тийнейджърите!

Обученията в група се провеждат от октомви до юни месец, в малка група от 4 до 6 деца на една възраст и ниво. Индивидуалните обучения се организират със стартова дата и график според Вашите възможности.

Предимствата на Berlitz Time Zones

  • Основен фокус върху активните разговорни и комуникативни умения
  • Интересно и увлекателно съдържание, разработено с National Geographic
  • Преподаватели, мотивиращи използването само на английски език
  • Пълно потапяне в езика с изпробвания и изпитан Berlitz Метод®
  • Индивидуална или полуиндивидуална подготовка, както и в група до 6 ученици

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz София за повече информация и се запишете за някой от нашите курсове още днес.

Напред 

Berlitz Global Adventure брошура

Виж брошура

Разберете повече за програмите Berlitz Global Adventure за деца

Напред 

Berlitz Time Zones брошура

Виж брошура

Разберете повече за програмите на английски за тийнейджъри

Напред 
Share This