Курсове по английски, немски, френски, испански и български за деца на 8-11 години и за тийнейджъри на 12-15 години

В Berlitz предлагаме разнообразни езикови курсове за ученици – по английски, немски, френски, испански език или български за небългари.

Berlitz Методът® потапя децата в изучавания език, като гарантира бързи и дълготрайни резултати, без значение от стартовото им езиково ниво. Учениците се обучават индивидуално или в малки групи до 6 деца, което позволява да се отделя максимално време за говорене за всеки.

Berlitz Explore

Програмата по английски, немски, френски, испански или български език Berlitz Explore е подходяща за деца на възраст 8-11 години. Тя създава богата среда за въображението, където децата са поканени да изследват света около тях. Това е истински практически опит, който ще послужи на детето в нашия глобален свят. Като използва подходящо за възрастта съдържание, разработено съвместно с National Geographic и други реномирани издания, Berlitz Explore разширява кръгозора на децата и ги учи на ценни комуникативни умения. Децата са ангажирани и мотивирани докато развиват уменията си да говорят на чужд език. Това е пъстър и смислен поглед към разнообразния свят, който наричаме свой дом!

Децата използват учебник, CD и мултимедия, за да разберат и затвърдят наученото по време и след уроците. Разнообразните теми им помагат да разберат важността на международното сътрудничество и диалог, като поддържат и развиват нови приятелства и постоянно подобряват уменията си да общуват на английски, немски, френски, испански и български език.

Обученията в група се провеждат от октомви до юни месец, в малка група от 4 до 6 деца на една възраст и ниво. Индивидуалните обучения се организират със стартова дата и график според Вашите възможности.

Предимствата на Berlitz Explore програма

 • Програма по английски, немски, френски, испански или български за ученици
 • Подходяща за деца на възраст 8-11години
 • Квалифицирани преподаватели, минали специализирано обучение за работа с деца
 • Индивидуална или полуиндивидуална подготовка, както и в група до 6 ученици
 • Децата са окуражавани да говорят през по-голямата част от времето на занятията, използвайки единствено изучавания ези
 • Самостоятелната домашна работа е подпомогната от учебник, тетрадка за упражнения, CD и мултимедия

Berlitz Achieve програма

Програмата Berlitz Achieve стимулира, предизвиква и дава на тийнейджърите на 12+ години поглед към интеркултурния свят. Berlitz в партньорство с National Geographic и с други реномирани издателства разработи учебни материали, които грабват вниманието на учениците и ги стимулират да говорят на новия език през цялото време. В курсовете са включени теми, които привличат интереса на младежите в области като култура, история и наука. Учениците получават учебник, работна тетрадка и достъп до мултимедийно съдържание, разкриващо необятността и красотата на планетата. Този учебен материал има за цел да покаже, че въпреки че живеем заедно в един свят, културите ни се формират по различен начин, което от своя страна допринася за цялостното богатство на света. Към края на обучението ще сте впечатлени от това колко уверено общуват на чуждия език тийнейджърите!

Обученията в група се провеждат от октомви до юни месец, в малка група от 4 до 6 деца на една възраст и ниво. Индивидуалните обучения се организират със стартова дата и график според Вашите възможности.

Предимствата на Berlitz Achieve програма

 • Курс по английски, немски, френски, испански и български за деца от чужбина
 • Основен фокус върху активните разговорни и комуникативни умения
 • Интересно и увлекателно съдържание, разработено с National Geographic и др. издателства
 • Преподаватели, мотивиращи използването само на изучавания език
 • Пълно потапяне в езика с изпробвания и изпитан Berlitz Метод®
 • Индивидуална или полуиндивидуална подготовка, както и в група до 6 ученици

Графици за годината 2020-2021

Учебните занятия за ученици се провеждат от октомври 2020 до юни 2021 година с график:

 • два пъти седмично по 60мин. от 11ч до 12ч / от 17ч до 18ч / от 18ч до 19ч  или
 • в събота преди обяд по 90 мин.

Цена на учебната програма е 982.00 лева (вкл. и учебни материали и сертификат), като можете за заплатите сумата изцяло или на месечни вноски по време на обучението.

Занятията се провеждат на адрес: София, ул. Цар Асен 68 (до градинката на НДК) или на адрес ул. Драган Цанков 2 (до БНР).

Aко детето Ви вече е учило езика, ще проведем входящ тест – разговор с детето на изучавания език. Обадете ни се на тел. 0897 807817, за да уговорите среща и тест-разговор.

От тази година стартираме и група по български език за ученици, живели в чужбина. 

Нови интересни предложения за говорене и практика на английски език за ученици:

 

Fast Track учебна програма – кратка подготовка за говорене на английски език

Ако търсите вариант детето Ви да припомни и доразвие английския си език през септември месец, като подготовка за новата учебна година, но без интензивна многомесечна програма, то тогава Berlitz Fast track e вариантът за вас. Събрали сме 10 теми от учебните материали по английски език Berlitz Kids Global Adventure / Berlitz Time Zones, с които децата да развият речниковия си запас, граматиката и най-вече умението да говорят английски език. Обучението ще бъде определено според възрастта и нивото на детето (програми за деца 8-10 години и 10–13 години).

 • малки групи от 3 до 5 деца
 • 12 учебни часа, разпределени в размките на 1 месец
 • 3 седмици, два пъти седмично във вторник и четвъртък по 90мин.
 • фокус е говоренето на езика
 • 10 подбрани атрактивни и любопитни теми с учебни материали на pdf носител
 • цена – 149.00 лева

Berlitz Teens Social Club – 40мин. еднократни разговорни онлайн сесии 

Целта на новата ни инициатива е да осигурим на учениците кратки виртуални срещи, в които да говорят и поддържат своя устен английски. Това не е учебна програма.
Или по-конкретно, всяка седмица през учебната година 2020/2021 ще обявяваме тема за дискусия на английски език, интригуваща тийнейджърите.
Всяка виртуална среща е самостоятелна и не е свързана с останалите. Онлайн дискусиите са предназначена за ученици между 13 и 17 години, с добро ниво на английски език. Всяка една онлайн среща и дискусия се провежда в четвъртък и в петък от 16ч до 16:40ч. Всяка виртуална среща-дискусия ще се провежда в малка онлайн група с до 8 ученици.

Цената за участие в една онлайн дискусия е 8 лева. Следете събитията и темите на Facebook страницата ни https://www.facebook.com/BerlitzSofia/ или се обадете на 0897 807817 за повече информация.

Темите на дискусии ще са различни, като първите теми за септември и октомври 2020 са: Are first impressions important? | Places you like | Robots and Technology.

 

Свържете се с Berlitz Sofia на тел. 0897 807817 или на мейл sofia@berlitz.bg за повече информация, среща-консултация и записване за предложенията ни за ученици.

 

Учиш докато се забавляваш

Групите в Berlitz са разделени според възрастта и езиковото ниво на децата. Нивото на всяко дете се определя чрез входящ тест – 15 минутен разговор на изучавания език, чрез който определяме нивото на активно владеене на езика. Входящият тест е безплатен и се провежда на място в Berlitz или чрез онлайн разговор в предварително уговорено време. Учебните материали са подбрани с оглед интересите на младите курсисти, а учителите се фокусират върху конкретните им нужди и силните им страни, гарантирайки по този начин оптимално усвояване на материала. Развлеченията са подбрани така, че да поддържат детската активност и внимание с цел да учат езика по-бързо, без напрежение, сякаш между другото. Ученето чрез говорене означава, че чуждият език се интегрира в ежедневието на децата по напълно естествен начин.

Свържете се с Berlitz Sofia на тел. 0897 807817 или на мейл sofia@berlitz.bg

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz София за повече информация и се запишете за някой от нашите курсове още днес.

Напред 

Berlitz Global Adventure брошура

Виж брошура

Разберете повече за програмите Berlitz Global Adventure за деца

Напред 

Berlitz Time Zones брошура

Виж брошура

Разберете повече за програмите на английски за тийнейджъри

Напред 
Share This