Mimi&Me, Английски за деца на 4-7 години

Дайте на детето си летящ старт в училище и в живота

Децата имат естествената способност да усвояват лесно чужди езици. Berlitz програмата за английски език Mimi & Me за деца на 4-7 години изкарва тази способност на повърхността. По време на този вълнуващ, иновативен и забавен езиков курс децата се научават да говорят с естествена лекота. Програмата Mimi & Me се базира на доказания Berlitz Метод® и на най-модерните педагогически проучвания. Занятията минават като игра с приятели, но при все това детето Ви учи значително повече! Програмата е подходяща за групово и индивидуално обучение.

Ключови аспекти на Mimi & Me

  • Обучение чрез вълнуващи истории, игри, песни и други забавни занимания
  • Фокус върху диалози
  • Позитивна подкрепа от страна на учителя
  • Изграждане на увереност при говоренето на английски чрез Berlitz Метода®
  • Активиране у децата на естествената им способност да учат езици

Разбиране на спецификите на учене при децата

В съвременното ни глобално общество владеенето на чужди езици и разбирането на други култури е огромно предимство, ето защо колкото по-рано заложим основите на това обучение у децата, толкова по-добре.

Berlitz Kids&Teens учителите са специално обучени да преподават на деца. Те използват забавни и креативни истории, песни и игри, за да събудят въображението на Вашите деца, като по този начин проговарянето на английски става по напълно естествен начин. Те се впускат във вълнуващи приключения с героите Mimi, брат й Mani и техните приятели Peppy и Ziggy. Езиковото обучение е подходящо за детската възраст, то е лесно и забавно! Ще бъдете впечатлени от бързото езиково развитие на децата си благодарение на постоянното проследяване на учебния им напредък.

Mimi & Me съдържа два курса:

  • Starter – курс в две нива за 4 и 5-годишни.
  • Primary – курс в четири нива за 6 и 7-годишни.

Всяко ниво съдържа 36 урока, 30 с нов учебен материал и 6 за преговор, и покрива 6 подходящи за възрастта теми. Малките курсисти получават комплект с учебни материали, съдържащ учебник с цветни рисунки, книжка с упражнения и аудио CD с песни.

Учебните занятия за деца се провеждат от октомври 2020 до май 2021 година с график два пъти седмично от 17 до 18ч / 18.10 до 19.10ч / или в събота преди обяд по 90 мин.

Програмата Mimi & Me е зареждаща за всяко дете. Свържете се с Berlitz София днес, за да осигурите на детето си добри възможности за цял живот.

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz София за повече информация и за записване за някой от нашите курсове още днес.

Напред 

Mimi & Me брошура

Виж брошура

Научете повече за програмите за деца Mimi & Me

Напред 
Share This