Съчетайте ваканциите с изучаване на езици

Летни програми за деца и ученици на Berlitz

Езиковите летни програми на Berlitz са полезни, забавни и са идеални за деца, които искат да постигнат реален напредък в изучаването на нов език в непринудена атмосфера. Малчуганите биват окуражавани през цялото време да говорят на новия език и да го изучават в една вълнуваща среда, обещаваща незабравими преживявания. Доказаният Berlitz Метод® осигурява стабилен напредък дори при напълно начинаещи. Децата са изцяло потопени в езика и го изучават както по време на учебните часове, така и по време на извънкласните заниманията, че дори и в свободното си време.

Нашите предложения:

За деца между 8 и 11 години

Интензивни летни курсове – ежедневни занятия по английски език от понеделник до петък (по 3 учебни часа 5 дена в седмицата) през целия месец юли 2018г. Целта на курса е да се покрие едно ниво и една учебна програма Berlitz Kids Global Adventure с интензивни занимания през лятната ваканция. Учебното съдържание на Berlitz Kids Global Adventure е разработено съвместно с National Geographic с идеята да разшири кръгозора на децата и да развие умението им за уверено общуване на английски език.

Занятията се провеждат в малка група от 3 до 5 участници на една възраст.

Обученията през летния период са с промоционална отстъпка от 14.0%, с което отбелязваме заедно с Вас 140-тата годишнина от създаването на Berlitz. Цената на интензивното обучение е 737 лева с включени Berlitz Global Adventure учебни материали.

За деца между 12 и 15 години

Интензивни летни курсове – ежедневни занятия по английски език от понеделник до петък (по 3 учебни часа 5 дена в седмицата) през целия месец юли 2018г. Целта на курса е да се покрие едно ниво и една учебна програма Berlitz Teens Time Zones e с интензивни занимания през лятната ваканция. Учебното съдържание на Berlitz Teens Time Zones е разработено съвместно с National Geographic и включва интересни и любопитни за тийнейджърите теми като съвеременна култура, наука, история.

Занятията се провеждат в малка група от 3 до 5 участници на една възраст.

Обученията през летния период са с промоционална отстъпка от 14.0%, с което отбелязваме заедно с Вас 140-тата годишнина от създаването на Berlitz. Цената на интензивното обучение е 737 лева с включени Berlitz Teens Time Zones учебни материали.

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация и за записване до 20 юни 2018.

 

Учиш докато се забавляваш

Групите са разделени според възрастта и езиковото ниво на децата. Учебните материали са подбрани с оглед интересите на малките курсисти, а учителите се фокусират върху конкретните им нужди и силните им страни, гарантирайки по този начин оптимално усвояване на материала. Развлеченията са подбрани така, че да поддържат детската активност и внимание с цел да учат езика по-бързо, без напрежение, сякаш между другото. Ученето чрез говорене означава, че чуждият език се интегрира в ежедневието на децата по напълно естествен начин.

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz за повече информация за езиковите ни летни програми още днес.

Напред 
Share This