Съчетайте ваканциите с изучаване на езици

Летни програми за деца и ученици на Berlitz

Интензивни едномесечни курсове за ученици от 8 до 16 години

Летните езикови програми на Berlitz са полезни, забавни и са идеални за деца, които искат да постигнат реален напредък в изучаването на нов език в непринудена атмосфера. Тийнейджърите биват окуражавани през цялото време да говорят на новия език и да го изучават в една вълнуваща среда, обещаваща незабравими преживявания. Доказаният Berlitz Метод® осигурява стабилен напредък дори при напълно начинаещи. Децата са изцяло потопени в езика и го изучават както по време на учебните часове, така и по време на извънкласните заниманията, че дори и в свободното си време.

Планираните програми са по английски език, но имаме възможност и за курс по немски, испански и френски език, при интерес.

През летните езикови курсове децата:

 • ще участват в езикови занимания в малка група от 3 до 5 деца
 • ще развият уменията си за общуване на чужд език
 • ще бъдат разпределени в групи според възрастта и езиковото си ниво
 • ще практикуват езика по забавен и активен начин – чрез разиграване на диалози, ролеви игри и дискусии на важни за децата теми
 • ще използват времето през лятната ваканция да усъвършенстват знанията и уменията си и да покрият едно езиково ниво

Нашите предложения:

За деца между 8 и 11 години

Интензивни летни курсове – ежедневни занятия по английски език от понеделник до петък (по 3 учебни часа 5 дена в седмицата) през целия месец юли 2019 г. Целта на курса е да се покрие едно ниво и една учебна програма Berlitz Kids Global Adventure с интензивни занимания през лятната ваканция. Учебното съдържание на Berlitz Kids Global Adventure е разработено съвместно с National Geographic Learning с идеята да разшири кръгозора на децата и да развие умението им за уверено общуване на английски език.

Обученията през летния период са с промоционална отстъпка от 15%, като цената на интензивното обучение е 787.00 лева с включени Berlitz Global Adventure учебни материали.

 • малки групи от 3 до 5 деца
 • 60 учебни часа, разпределени в месец юли 2019
 • занятия от понеделник до петък по 3 учебни часа дневно
 • фокус е говоренето на езика
 • атрактивни учебни материали от National Geographic Learning
 • цена – 787.00 лева

За тийнейджъри между 12 и 15 години

Интензивни летни курсове – ежедневни занятия по английски език от понеделник до петък (по 3 учебни часа 5 дена в седмицата) през целия месец юли 2019г. Целта на курса е да се покрие едно ниво и една учебна програма Berlitz Teens Time Zones e с интензивни занимания през лятната ваканция. Учебното съдържание на Berlitz Teens Time Zones е разработено съвместно с National Geographic Learning и включва интересни и любопитни за тийнейджърите теми като съвеременна култура, наука, история.

Обученията през летния период са с промоционална отстъпка от 15%, като цената на интензивното обучение е 787 лева с включени Berlitz Teens Time Zones учебни материали.

 • малки групи от 3 до 5 деца
 • 60 учебни часа, разпределени в месец юли 2019
 • занятия от понеделник до петък по 3 учебни часа дневно
 • фокус е говоренето на езика
 • атрактивни учебни материали от National Geographic Learning
 • цена – 787.00 лева

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация и за записване до 20 юни 2019.

Занятията ще се провеждат на една от следните локация – София, ул Михаил Тенев 12 (до The Mall на Цариградско шосе) или в Столична библиотека (на пл. Славейков).

 

Учиш докато се забавляваш

Групите са разделени според възрастта и езиковото ниво на децата. Нивото на всяко дете се определя чрез входящ тест – 15 минутен разговор на изучавания език, чрез който определяме нивото на активно владеене на езика. Учебните материали са подбрани с оглед интересите на младите курсисти, а учителите се фокусират върху конкретните им нужди и силните им страни, гарантирайки по този начин оптимално усвояване на материала. Развлеченията са подбрани така, че да поддържат детската активност и внимание с цел да учат езика по-бързо, без напрежение, сякаш между другото. Ученето чрез говорене означава, че чуждият език се интегрира в ежедневието на децата по напълно естествен начин.

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz за повече информация за езиковите ни летни програми още днес.

Напред 
Share This