Mimi&Me, чужди езици за деца на 4-7 години

Английски, френски, испански и български език

Дайте на детето си летящ старт в училище и в живота

Децата имат естествената способност да усвояват лесно чужди езици. Berlitz програмата за деца на 4-7 години изкарва тази способност на повърхността. В Berlitz можете да изберете между обучение по английски, френски, испански език или български за деца от чужбина. По време на този вълнуващ, иновативен и забавен езиков курс децата се научават да говорят с естествена лекота. Езиковата програма за деца се базира на доказания Berlitz Метод® и на най-модерните педагогически проучвания. Занятията минават като игра с приятели, но при все това детето Ви учи значително повече! Програмата е подходяща за групово и индивидуално обучение.

Ключови аспекти на езиковото обучение за деца

  • Обучение чрез вълнуващи истории, игри, песни и други забавни занимания
  • Фокус върху диалози
  • Позитивна подкрепа от страна на учителя
  • Изграждане на увереност при говоренето на друг език чрез Berlitz Метода®
  • Активиране у децата на естествената им способност да учат езици

Разбиране на спецификите на учене при децата

В съвременното ни глобално общество владеенето на чужди езици и разбирането на други култури е огромно предимство, ето защо колкото по-рано заложим основите на това обучение у децата, толкова по-добре.

Berlitz Kids&Teens учителите са специално обучени да преподават на деца. Те използват забавни и креативни истории, песни и игри, за да събудят въображението на Вашите деца, като по този начин проговарянето на други езици става по напълно естествен начин. Те се впускат във вълнуващи приключения с героите от учебниците. Езиковото обучение е подходящо за детската възраст, то е лесно и забавно! Ще бъдете впечатлени от бързото езиково развитие на децата си благодарение на постоянното проследяване на учебния им напредък.

Обученията за деца на възраст 4-7 години се делят на:

  • Starter – група за 4 и 5-годишни.
  • Primary – група за 6 и 7-годишни.

Групираме децата в малки групи от 4 до 6 деца на едно ниво и възраст, за да могат в максимална степен да получават индивидуалното внимание на Berlitz преподавателя, и да напреднат с езика, забавлявайки се с други деца.

За всеки от езиците – английски, френски, испански и български за деца сме подбрали подходящи комуникативни учебни материали. Малките ни курсисти ще получат комплект с учебни материали, съдържащ учебник с цветни рисунки, книжка с упражнения и аудио с песни. Децата ще проговорят езика с лекота, без задръжки и притеснения.

Графици за годината 2020-2021

Учебните занятия за деца се провеждат от октомври 2020 до май 2021 година с график:

  • два пъти седмично по 60мин. от 16ч до 17ч (за деца 4-5 год.) / или от 17ч до 18ч (за деца 6-7 год.) или
  • в събота преди обяд по 90 мин.

Цена на учебната програма е 744.00 лева (вкл. и учебни материали), като можете за заплатите сумата изцяло или на месечни вноски по време на обучението.

Занятията се провеждат на адрес: София, ул. Цар Асен 68 (до градинката на НДК).

Aко детето Ви вече е учило езика, ще проведем входящ тест – разговор с детето на изучавания език. Обадете ни се на тел. 0897 807817, за да уговорите среща и тест-разговор.

От тази година стартираме и група по български език за деца, живели в чужбина (възраст 5-7 години). 

 

Програмата по чужд език е зареждаща за всяко дете. Свържете се с Berlitz София днес, за да осигурите на детето си добри възможности за цял живот.

Свържете се с нас сега

Свържете се с Berlitz София за повече информация и за записване за някой от нашите курсове още днес.

Напред 

Mimi & Me брошура

Виж брошура

Научете повече за програмите за деца Mimi & Me

Напред 
Share This