CyberTeachers

Учите език, където и да сте, когато и по колкото желаете

CyberTeachers

CyberTeachers е онлайн платформа за индивидуално езиково самообучение, лесна за използване, достъпна навсякъде по света, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. С надеждния си софтуер и изключителен потребителски рейтинг (удовлетвореност над 98%) CyberTeachers се отличава с широка гама учебни материали и средства като интерактивни упражнения върху граматика, речников запас, устна и писмена комуникация. Съвременни средства като видео материали от CNN, онлайн речник, преводач, асистент при писане и при говорене също са на Ваше разположение. Имате и възможност сами да качвате свои материали, които платформата ще трансформира в езикови упражнения. Съдържанието на всички учебни материали се адаптира според Вашия индивидуален профил от интереси, бизнес сфера на работа и езиково ниво, за да бъдат максимално полезни лично за Вас. Учебните материали и упражнения са подходящи за натрупване както на основни познания по езика, така и за повишаване на текущото Ви езиково ниво. Всяка програма включва минимум 30 задължителни е-уроци, всеки по 30 минути. Към това разполагате с неограничен достъп до всички обучителни ресурси на платформата.

CyberTeachers обучението се провежда с 3-, 6- или 12-месечен абонамент. CyberTeachers е предназначена за всички нива на обучение.

CyberTeachers се предлага в три варианта:

CyberTeachers Standard – програма за самостоятелно обучение. Предлага се за английски, немски, френски, испански и италиански език.

CyberTeachers Live – асистирана от преподавател версия с възможност за включване в неограничен брой 30-минутни сесии – разговори на живо в отворени групи до 8 курсисти от цял свят – 24/7. Предлага се само за английски език.

 Blended програма – комбинация от самообучителната CyberTeachers програма и занятия с преподавател за активизиране на знанията и активна практика. Индивидуалните занятия могат да бъдат по телефон/skype с преподавател от глобалния екип на Berlitz или със занятия на живо с преподавател от Berlitz Sofia. Този вариант се предлага за английски, френски, испански език. За немски език услугата ще е активна през 2019г.

CyberTeachers платформата е достъпна и удобна за използване навсякъде, по всяко време. За Ваше удобство можете да ползвате и мобилното приложение – Berlitz CyberTeachers Mobile App.

 

Към платформата за обучение по английски, френски и испански език (CyberTeachers Platinum) добавихме и т.нар. „gamification“ елементи – можете да създадете собствен профил, да трупате точки според Вашата активност в платформата и да сравнявате напредъка си с други участници, да получавате баджове в награда за всяко Ваше постижение и др.

Можете да се включите в онлайн езиково самообучение бързо и лесно, без дори да посещавате Berlitz Sofia.

Стъпки на CyberTeachers обучението:

1. Потвърдете чрез email до sofia@berliltz.bg желанието си за регистриране за CyberTeachers онлайн обучението избрания от Вас лиценз за достъп. Заплатете сумата по банков път на BG42UNCR96601064711403, получател Европейски център за образование и технологии ЕООД. До 24 часа след това ще получите на имейл Вашите данни за достъп.

2. С получените от Berlitz данни за индивидуален достъп направете първоначален езиков одит (30 минутен тест), с който ще определим нивото Ви на езика, целите Ви и сферите Ви на интереси, за да персонализираме учебното съдържание

3. Покрийте Вашите е-уроци и упражнения в CyberTeachers My Program, както и се възползвайте от всички допълнителни учебни материали, упражнения и активности в CyberTeachers My Resources

4. Направете финален онлайн тест – ReTest от платформата, за да проследите напредъка си от обучението

5. Подновете лиценза си за нов период, за да продължите усъвършенстването си!

При започвате на обучението си в CyberTeachers ще получите видео и писмени инструкции за ползване на платформата. По всяко време на обучението си можете да разчитате и на съдействие и помощ от страна на Berlitz и на CyberTeachers екипа.

За ефективни резултати от обучението Ви препоръчваме да покривате по минимум 3 е-урока на седмица.

Предимства на CyberTeachers

  • Персонализирана онлайн програма за самообучение
  • Вие сами избирате кога да започнете, по колко часа на ден, в кои дни, от какво устройство да работите
  • Неограничен достъп до учебни материали и онлайн упражнения, независимо от нивото Ви
  • Платформата е достъпна от компютър, таблет или смарт телефон
  • Възможност за постоянна обратна връзка чрез отчети за отбелязания от Вас напредък
  • Възможност за Blended обучение – комбинирайте онлайн самообучение със занятия с преподавател

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz София за повече информация и записване за онлайн курс.

Напред 

Направете безплатен входящ тест

Тест

Тук можете да проверите входящото си ниво само за 20 мин. (безплатно)

Напред 

CyberTeachers

Запознайте се със CyberTeachers – награждаваната платформа на Berlitz за онлайн самообучение

Гледайте видеото 
Share This