CyberTeachers

Учите език, където и да сте

CyberTeachers

CyberTeachers е онлайн платформа за индивидуално езиково самообучение, лесна за използване, достъпна навсякъде по света, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. С надеждния си софтуер и изключителен потребителски рейтинг (удовлетвореност над 98%) CyberTeachers се отличава с широка гама учебни материали и средства като интерактивни упражнения върху граматика, речников запас, устна и писмена комуникация. Съвременни средства като видео, онлайн речник, преводач, асистент при писане и при говорене също са на Ваше разположение. Имате и възможност сами да качвате свои материали, които платформата ще трансформира в езикови упражнения. Съдържанието на всички учебни материали се адаптира според Вашия профил от интереси, бизнес сфера на работа и езиково ниво, за да бъдат максимално полезни лично за Вас. Учебните материали и упражнения са подходящи за натрупване както на основни познания по езика, така и за повишаване на текущото Ви езиково ниво. Към днешна дата обучението се провежда с 3-, 6- или 12-месечен абонамент. CyberTeachers е предназначена за всички нива на обучение.

CyberTeachers се предлага в три варианта:

CyberTeachers Standard – програма за самостоятелно обучение. Предлага се за английски, немски, френски, испански, италиански и холандски език.

CyberTeachers Coach – програмата предлага подкрепа на живо от страна на преподавател от понеделник до петък (24/5), за да отговаря на Вашите въпроси и да Ви подпомага по време на обучението. Предлага се за английски, немски, френски, испански и италиански език.

CyberTeachers Live – асистирана от преподавател версия с възможност за включване в разговори на живо в отворени групи до 10 курсисти. Предлага се само за английски език.

 

Програмата за самообучение може да се комбинира и със занятия на живо или по телефон/скайп с Berlitz преподавател.

Предимства на CyberTeachers

  • Персонализирана онлайн програма за самообучение
  • Неограничен достъп до учебни материали и онлайн упражнения
  • Платформата е достъпна от компютър, таблет или смарт телефон
  • Възможност за постоянна обратна връзка чрез отчети за отбелязания от Вас напредък

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz София за повече информация и записване за онлайн курс.

Напред 

Направете безплатен входящ тест

Тест

Тук можете да проверите входящото си ниво само за 20 мин. (безплатно)

Напред 

CyberTeachers

Запознайте се със CyberTeachers – награждаваната платформа на Berlitz за онлайн самообучение

Гледайте видеото 
Share This