Berlitz Virtual Classroom

Интензивна, интерактивна и високо персонализирана

Berlitz виртуална класна стая

Чрез Berlitz виртуална класна стая получавате занятия на живо с Berlitz преподавател, обучавате се по същия Berlitz Метод® и със същите учебни материали, както и при традиционните уроци – индивидуални или групови, само че онлайн – през Вашия компютър.

Онлайн форматът ще Ви спести време за пътуване до езиковия център, ще можете да планирате занятия дори и когато се намирате извън София, но също и Ви дава възможност да записвате уроците си и да ги прослушвате отново при преговор. Разполагате и с пълната подкрепа на Вашия Berlitz преподавател, който ще избере най-подходящите за целите Ви учебни материали и теми на обучението. Единственото, от което имате нужда, е компютър и интернет достъп!

За да имате обратна връзка и да запазим мотивацията Ви по време на обучението, се изготвят периодични отчети за напредъка Ви. В края на обучението преминавате финален тест.

Курс през Berlitz виртуална класна стая се организира като гъвкава индивидуална програма или в малка група от 3 до 5 участници от цял свят.

Вижте каталога с планирани групови обучения през Berlitz виртуална класна стая за 2020та година по английски, немски, френски, испански, руски, холандски и италиански език – за начални нива и за напреднали, включително с бизнес насоченост.

Вижте и как работи Berlitz Virtual Classroom:

 

Предимства на Berlitz виртуална класна стая

  • Индивидуална програма или курс в малка група от 3 до 6 участници
  • Гъвкав план на занятията, без излишно време и разходи за път до езиковия център
  • Квалифицирани и обучени в Berlitz Метода преподаватели, фокусирани върху усъвършенстване на устната Ви комуникация
  • Занятията могат да се записват и гледат многократно за допълнително затвърждаване и преговор

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz София за повече информация и записване за онлайн курс.

Напред 

Направете безплатен входящ тест

Тест

Тук можете да проверите входящото си ниво само за 20 мин. (безплатно)

Напред 
Share This