Изберете страница

BERLITZ FLEX онлайн обучение

Перфектната комбинация да учите език онлайн

С Berlitz FLEX съчетавате гъвкавостта на самостоятелното онлайн обучение и онлайн уроците с преподавател. Това е най-новото и гъвкаво решение да учите английски, немски език или испански език онлайн, навсякъде, където се намирате и винаги, когато имате време.

С Berlitz Flex можете да учите английски и немски за нива А1 до В2 (Berlitz нива от 1 до 8). Програмата е налична и за испански и френски език за нива А1 и А2 (Berlitz нива от 1 до 4).

С Berlitz FLEX учите самостоятелно, изцяло онлайн като две трети от времето се подготвяте самостоятелно с ресурсите и уроците в програмата, а останалите 30% са отделени за индивидуални онлайн занятия с Berlitz преподавател от глобалния ни екип.

С Berlitz FLEX покривате ниво на обучение чрез същото структурирано обучение и по същите учебни материали както и при стандартните ни обучения. Целта на новото ни обучение е да получите комуникация с преподавател и обяснения на материала в реален учебен час, но да можете да се възползвате от пълната гъвкавост на онлайн самообучението и сами да избирате кой момент ще е удобен за Вас да покривате онлайн уроците си.

Предимства на смесеното онлайн обучение Berlitz FLEX

  • Нов и уникален начин да учите език онлайн, предлагащ Ви свободата да контролирате кога и как да учите английски, немски, френски или испански език онлайн
  • Сами определяте темпото на покриване на учебния материал
  • Напредвате с езика прилагайки комуникативния Berlitz Метод и Berlitz учебници
  • Потапяте се напълно в изучавания език, като цялото обучение протича на него
  • Имате възможността да подобрявате говоренето и произношението на езика като взимате уроци с преподаватели от глобалния екип на Berlitz

Как работи Berlitz FLEX?

Berlitz Flex съчетава гъвкавостта на самоподготовката и самообучението, възможностите на съвременните технологии и индивидуални онлайн занятия с Berlitz преподавател. В Berlitz Flex учите с дигитални Berlitz учебни материали, подготвяте се самостоятелно, правите интерактивни упражнения, гледате записани видеа с урока, воден от Berlitz  преподавател и записвате изговорените от Вас отговори чрез техниката на гласово разпознаване /Speech Recognition. Системата на Flex анализира отговорите Ви и сигнализира дали са правилни или не, вкл. и по отношение на произношението Ви. Всеки урок включва 40-60 минути самостоятелна подготовка. След като приключите самостоятелно 2 урока, се записвате и за онлайн урок с Berlitz преподавател, за да практикувате езика говоримо чрез диалози и ролеви игри. Всяка среща с Berlitz преподавател е 30мин, можете да се записвате за урок 24 часа предварително през учебната си платформа. Имате достъп 24/7, от понеделник до неделя до глобалния екип от Berlitz преподаватели в цял свят.  Цялото обучение, материали и отчети за напредъка Ви се случва през учебния ни онлайн портал MyBerlitz.

Към уроците имате и преговорни уроци и упражнения, както и фокус върху интеркултурните познания и умения, за да общувате уверено на избрания език.

 

С Berlitz FLEX имате възможността да напредвате с езика избирайки кога да учите, от къде, с какво темпо, като в същото време имате и комуникация с  Berlitz преподавател. С онлайн обучението ни можете да бъдете себе си, практикувайки езика с различни преподаватели от цял свят, докато сте вкъщи или на удобно за Вас място.

Запишете се за Berlitz FLEX обучение

Изберете най-подходящото обучение според Вашите цели и времето, с което разполагате или вземете максимума с All you can learn достъп до колкото нива можете да покриете!

ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ! През периода 15 август 2023 – 30 септември 2023 при записване можете да ползвате 5% отстъпка от посочените цени.

Вид обучение

английски и

испански

немски и

френски

6 месеца-1 ниво 738 лв. 798 лв.
All you can learn 1668 лв. 1728 лв.

All you can learn  е неограничен достъп за 12 месеца, можете да покриете колкото нива желаете на дадения език. Зависи само от Вас!

За да заявите Вашето Berlitz FLEX обучение е необходимо:

  1. Да ни потвърдите устно или на мейл до [email protected] записването Ви и датата, от която искате да започнете, вкл. Вашите имена, телефон, избран език и продукт
  2. Да се свържете с Berlitz Sofia на тел. 0897 807817, за да уговорим безплатен входящ тест – 15мин. онлайн разговор за определяне на нивото Ви
  3. Да подпишем договор за онлайн обучението Ви
  4. Да заплатите сумата на избрания FLEX продукт по банковата ни сметка Европейски център за обучение и технологии ЕООД, банка ОББ ЕАД, IBAN BG02UBBS80021033023450, BIC UBBSBGSF

Учете език и се забавлявайте с Berlitz FLEX.

Разгледайте и другите ни предложения за обучение с Berlitz преподавател – на страниците ни Английски онлайн и Немски език онлайн.

Share This