Изберете страница

Да учите немски език онлайн е толкова лесно, удобно, но и ефективно, че трябва да опитате

  Онлайн услугите вече са навсякъде около нас. Благодарение на развитието на технологиите, а до някаква степен и на настоящите обстоятелства, онлайн се превърна в предпочитан, но и доказано ефективен начин да получавате различни качествени услуги, в това число можете съвсем достъпно да изучавате и език, например немски език онлайн.  

Изучването на немски език онлайн вече се наложи като предпочитан вариант.

Всяка програма по немски език онлайн Ви осигурява гъвкавост, за да разполагате по-свободно с личното си време. А фактът, че ви спестява време за придвижване, а често и нерви да намерите място за паркиране например е също доста важен, поради който доста хора избират немски език онлайн. Разбира се, да не забравяме и другото неоспоримо предимство – обученията на Berlitz по немски език онлайн са достъпни за Вас, независимо къде се намирате – някъде в България или извън страната. Тези явни предимства на курсове по немски език онлайн далеч не са за сметка на качеството и резултатите от програмата Ви. Който и от вариантите на Berlitz по немски език онлайн ще получите същото преживяване на пълно потапяне в немския език, както и при по-традиционното обучение на живо с преподавател. В Berlitz часовете Ви по немски език онлайн ще се провеждат изцяло на немски като фокусът ще бъде най-вече към това да практикувате активно езика чрез диалози и ролеви игри от реални ситуации. Нашият активен начин на обучение по немски език е доказан в цял свят като високоефективен и бърз метод, и Вие със сигурност ще усетите резултатите бързо и с лекота.  

Скептичен сте или се притеснявате, че няма да се справите с часове по немски език онлайн.

С Berlitz обученията по немски език онлайн можете да разчитате напълно на персонално отношение от страна на целия ни екип и от преподавателите Ви. Обучението по немски език онлайн може да бъде индивидуално, или в малка група с максимум до 6 участници, така че винаги ще имате контрол над занятието, ще чувате и виждате всичко, и ще имате достатъчно време да участвате и практикувате езика. Не забравяйте, в Berlitz всичко се върти около разговорите, така че и с курс по немски език онлайн също можете съвсем естествено да разговаряте с преподавателя си, или с другите участници. Също така, можете напълно да разчитате на нашата подкрепа за всякакво техническо съдействие при нужда.  

Решенията на Berlitz за Вашето обучение по немски език онлайн:

Както винаги, в Berlitz разполагаме с всякакви решения и опции според Вашите цели и предпочитания. Можете да изберете програми с различна гъвкавост:

Индивидуално обучение по немски език онлайн с Berlitz преподавател

Това е най-персонализираният и гъвкав формат на обучение с гарантирано най-много време за Вашето активно участие и практика на немски език онлайн. Вие сами ще изберете от кога да започнете обучението си и ще определяте седмичния си график според възможностите си. Ако търсите бърз и интензивен вариант за обучение, това също е най-удачното за Вас решение. Цялото обучение по немски език онлайн като учебна програма и фокус на занятията Ви, ще бъдат адаптирани към Вас и Вашите цели, като можете да избирате програми с обща или с бизнес насоченост. Програмата Ви по немски език онлайн също така може да бъде за повишаване на ниво, или кратка програма – тип уъркшоп за подготовка за конкретна ситуация или събитие. Свържете се с Berlitz Sofia за оферта за Вашето индивидуално обучение по немски език онлайн.

Обучение по немски език онлайн в малка група с Berlitz преподавател

Опцията да се обучавате в група е забавна и динамична. Курс в група по немски език онлайн Ви дава възможност да се социализирате и общувате с други участници на Вашето ниво. Часовете Ви ще бъдат в малка група с 4 до максимум 6 участници, така че отново ще имате достатъчно време да участвате и разговаряте на немски език, но и също ще разполагате и с персонално внимание на Berlitz преподавателя Ви. Стартът и седмичният график са фиксирани, а общата продължителност на курса в група по немски  език онлайн е 2.5 месеца. Вижте страницата ни Обучение в група – Стартови дати за повече информация и цени за обученията ни по немски език онлайн.

немски език онлайн

Немски език онлайн с Berlitz – удобно и ефективно

Индивидуално обучение по немски език онлайн с елементи на самообучение FLEX

 

Това е най-новото предложение на Berlitz за немски език онлайн – за нива А1 и А2, начинаещи и средно-напреднали. С програмата FLEX  разполагате с пълна гъвкавост да учите когато и колкото време искате или можете да отделите в момента. Обучението на Berlitz FLEX по немски език онлайн използва умело новите технологии като гласово разпознаване, интерактивни онлайн упражнения, вкл. и с изговаряне от Ваша страна на разговорните задачи и кратки видео уроци с реален Berlitz преподавател, за да можете да покривате новия материал по всеки един от уроците ни напълно самостоятелно, когато можете, без предварителна уговорка с Berlitz. След като покриете тази самостоятелна подготовка, записвате индивидуален урок по немски език онлайн с различни Berlitz преподаватели, от глобалния ни екип. Това означава, че имате реална възможност да разговаряте и практикувате езика с наши преподаватели от различни държави и националности. Вижте повече за цени и начин на записване на страницата ни Онлайн обучение – FLEX.

Индивидуално самообучение по немски език онлайн (без преподавател) CyberTeachers

CyberTeachers е най-гъвкавият ни формат на обучение по немски език онлайн, тъй като тук работите изцяло самостоятелно, без преподавател. CyberTeachers е онлайн платформа, без инсталиране, която е достъпна за Вас по всяко време, 24/7, от всякакво устройство с интернет. Програмата е подходяща за нива А1, А2 и В1 по немски. CyberTeachers ще персонализира обучението Ви по немски език онлайн според сферите на Вашите професионални интереси и според нивото Ви. Тук ще намерите е-уроци и разнообразни упражнения върху граматика, речников запас, писане, слушане, включително и упражнения върху ежедневно актуализирани статии и видео материали от реални медии на немски език. За да направим платформата по немски език онлайн още по-интересна и полезна за Вас, можете също така по всяко време на денонощието да се включвате в 30минутни онлайн разговорни срещи и да дискутирате конкретна тема с други участници в платформата от цял свят. Това е уникална възможност и преживяване да общувате свободно с други обучаващи се като вас, но живеещи на различни места по света и бивайки от различни националности. Вижте повече за цени и начин на записване на страницата ни Онлайн обучение – CyberTeachers  

Независимо кой вариант на обучение по немски език онлайн изберете, с Berlitz ще постигнете целта си да напреднете с езика и да общувате все по-уверено и свободно на немски!

немски език онлайн - индивидуално, в група или самообучение

Немски език онлайн с Berlitz – най-доброто и гъвкаво решение

Share This