Индивидуална програма

Най-бързият начин да проговорите друг език

При индивидуалните занятия съчетаваме предимствата на Berlitz Метода с ползите от самостоятелната подготовка с Berlitz преподавател. Часовете се провеждат единствено на езика, който изучавате, като Вашите преподаватели ще Ви насърчават да говорите през поне 50% от времето, за да преодолеете колебанията и трудностите при говорене. Също така  разполагате с възможността да избирате времето, продължителността и мястото на обучението си. Персоналното внимание на Вашия преподавател и фокусирането върху постигането на Вашите цели ще Ви мотивира по време на обучението.

Предимствата на индивидуалните програми

 • Персонализирана учебна програма, съобразена с Вашите цели на обучението
 • Вие напредвате със собственото си темпо
 • Бързо постигате резултати
 • Подходяща форма както за начинаещи, така и за напреднали курсисти
 • Имате гъвкавост по отношение на стартова дата, график и продължителност на занятията
 • Опция за обучение на работното Ви място
 • Опция за специализирана подготовка за сертификат, професионален изпит и др.

Курс, направен специално (с мисъл) за Вас

След като установим Вашите цели на обучението, нашите преподаватели ще изберат най-подходящите за Вас учебни материали. Така осигуряваме обучение, насочено към Вашите потребности и реалните ситуации, в които използвате езика. Основна цел на Berlitz курсовете е да се почувствате по-уверени и подготвени за комуникацията на друг език извън учебната стая. Независимо от началното Ви ниво ще усетите подобрение на уменията си да използвате езика само след няколко урока. Гъвкавият график улеснява планирането на занятията според Вашите възможности.

Total Immersion – най-бързият начин да напреднете

Total Immersion е индивидуална учебна програма, която Ви осигурява най-бърз и ефективен напредък в езика.  Интензивният график с ежедневни занятия от 9:00 до 18:00 ч. Ви помага да се потопите напълно в новия език и култура, за да се подготвите в най-кратък срок да общувате уверено и свободно на чуждия език. При Total Immersion програмата отново имате възможността да изберете стартова дата и място на провеждане на занятията. Учебната програма се изготвя според Вашите цели и нужди. Обичайната програма включва и бизнес обяд и практикуване на езика в реална среда извън учебния център.

Програмата Total Immersion се препоръчва в случаите, в които Ви предстои подготовка за интензивно използване на езика в най-кратки срокове.

Предимствата на Total Immersion

 • Интензивно индивидуално обучение с 12 учебни часа на ден, 60 учебни часа седмично
 • Най-бърз напредък
 • Бизнес обяд и практика в ежедневна среда
 • Подходяща програма за всички нива и езици
 • Продължителност – от 1 до 6 седмици

Полуиндивидуално обучение

Полуиндивидуалното обучение Ви осигурява същите предимства и гъвкавост, както и индивидуалния курс, но Ви осигурява по-ниска цена и споделяне на учебния процес между двама –  Ваш приятел, колега или член на семейството на същото езиково ниво.

Свържете се с Berlitz София за повече информация за индивидуалните езикови курсове.

Индивидуално обучение може да се организира за всички говорими езици.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz София и се запишете за индивидуален езиков курс.

Напред 

Направете безплатен входящ тест

Тест

Тук можете да проверите входящото си ниво само за 20 мин. (безплатно)

Напред 
Share This