КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК

Общувай свободно и уверено на немски

Berlitz организира курсове по немски език, които ще Ви наредят сред близо 100 млн. души в Европа, най-вече от Германия, Люксембург, Швейцария, Австрия и Лихтенщайн, които свободно комуникират на езика на Гьоте. Немският е вторият най-разпространен език след английския в Европа и овладяването му Ви дава огромни предимства и е предпоставка за успехи в професионалната Ви кариера.

Това е така, тъй като Германия е един от лидерите в Европа и движещ мотор на икономиката на Европейския съюз заради огромния брой високотехнологични и експортно ориентирани компании. Високото ниво на образование, безкрайните възможности за кариерно развитие и стартиране на бизнес във всички сфери превръщат страната в привлекателна точка за хора с различни националности, а с това нараства и нуждата от владеене на добър немски език.

Всички изследвания показват, че най-бързият начин за усвояване на език е чрез устна комуникация. Ето защо ние от Berlitz наблягаме в обучението на говоренето през ролеви игри и диалози, които осигуряват непрекъсната практика за усъвършенстване на комуникативните умения по немски.

Предимства на лицензираните курсове по немски език в Berlitz Sofia

 • Поставяме фокуса изключително върху устната комуникация
 • Дори в курсовете за начинаещи общуването е единствено на немски език още от началото
 • Учебните материали и бизнес програмите за всички нива са разработени специално от Berlitz
 • Гарантираме резултатност в кратки срокове благодарение на практичното и съвременно обучение
 • Нашите преподаватели са обучени и висококвалифицирани
 • Предлагаме гъвкавост в занятията – работим в малки групи до шест обучаващи се или с индивидуални часове

В Berlitz Sofia избирате най-подходящата и удобна за Вас форма на курсове по немски език:

В Berlitz Sofia подбираме индивидуално програмата на обучение в зависимост от очакванията на курсиста и потребностите Ви. Започваме с входящ тест, за да определим входящото Ви ниво по немски език. Обадете ни се за насрочване на час.

Всички индивидуални обучения в Berlitz Sofia са с 5% отстъпка при записване до 30 юни 2021.

Можете да изберете между:

 • индивидуално обучение – най-гъвкавото и ефективно обучение, в което Вие задавате темпото, графика и интензивността на програмата ви. Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта.
  • обучение в малка група (3 до 6 участници). Планираме група начално ниво немски език / А1 / със старт от 19ти май  2021г, с график сряда от 18ч до 20:15ч и събота от 9:00ч до 10:30ч (онлайн). Вижте и предложенията ни за напреднали нива ТУК.
 • онлайн самообучение по немски език за вашето ниво. Изберете CyberTeachers и така ще учите когато и където искате, по колкото време желаете. Вижте повече ТУК.

Курсове за базови нива

Ако започвате да изучавате немски език или пък желаете да опресните знанията си, за да сте способни да проведете разговор на чуждия език с немскоговорящ или да бъдете спокойни при пътуванията си, курсовете за базови нива на Berlitz ще Ви помогнат да се справяте с увереност в различни ситуации като:

 • Да разкажете на събеседника си за професионалната си кариера, интересите си, семейството си и хобитата си
 • Да организирате пътуване, да направите резервация, посочите маршрут и закупите билети, а също да се справите с неочаквана трудност или проблем при пътуването
 • Да провеждате с увереност служебни или лични разговори по телефона
 • Да споделяте лично мнение по разнообразни въпроси и да коментирате събития. Един от огромните плюсове на обучението е, че то се провежда по учебни материали на Berlitz, които се използват по света от всички курсисти Berlitz. Така бихте могли да продължите обучението си без никакъв проблем в над 70 държави, където има близо 500 обучителни центъра Berlitz.

Във всички Berlitz учебници за едно езиково ниво присъстват 10 теми с различни ситуации и диалози от реалния живот
Включени са също редица аудио упражнения за подготовка в час и за домашни упражнения

Можете да поискате от нас примерен урок от учебниците и преглед на учебното съдържание.

Курсове за средно напреднали и напреднали

Успешната комуникация на немски език означава не само добри граматически знания, но и способност за избор на подходящи изрази в определена лична или професионална среда.

Berlitz курсове по немски език за напреднали ще са Ви от помощ да култивирате именно тези комуникативни умения и знания, които са абсолютно необходими при:

 • Провеждане на успешни бизнес срещи или презентации
 • Резултатно представяне на интервю за нова работа или преговори за повишение
 • Ефективна бизнес кореспонденция
 • Справяне с проблемни или сложни ситуации и работа с клиенти

Можете да поискате от нас примерен урок от учебниците и преглед на учебното съдържание.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация и за записване.

Напред 
тест

Направете безплатен входящ тест

Тест

Можете да проверите Вашето входящо ниво по езика чрез кратък 20-минутен тест (безплатно)

Напред 
Share This