Изберете страница

КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК

Общувай свободно и уверено на немски език

Berlitz организира курсове по немски език, които не само ще Ви дадат необходимите знания на езика, но и ще Ви осигурят увереност в говоренето на немски. Нашите обучения по немски ще Ви наредят сред близо 100 млн. души в Европа, най-вече от Германия, Люксембург, Швейцария, Австрия и Лихтенщайн, които свободно комуникират на езика на Гьоте. Немският език е вторият най-разпространен език след английския в Европа и овладяването му Ви дава огромни предимства, възможности за работа и е предпоставка за успехи в професионалната Ви кариера.

Най-бързият начин за усвояване на чужд език е чрез устна комуникация. Ето защо ние в Berlitz наблягаме в  нашите курсове по немски на говоренето на езика – през ролеви игри и разнообразни диалози, които Ви гарантират непрекъсната практика за усъвършенстване на комуникативните Ви умения по немски език.

Предимства на лицензираните курсове по немски език в Berlitz Sofia

 • Поставяме фокуса изключително върху устната комуникация
 • Дори в курсовете за начинаещи общуването е единствено на немски език още първия Ви урок
 • Учебните материали и бизнес програмите за всички нива на немски са разработени специално от Berlitz
 • Гарантираме резултатност в кратки срокове благодарение на практичното и съвременно обучение по немски език
 • Нашите преподаватели са обучени и висококвалифицирани
 • Предлагаме гъвкавост на курсовете по немски – работим в малки групи с до 6 обучаващи се или с индивидуални часове, присъствено в Berlitz или онлайн

В Berlitz Sofia избирате най-подходящата и удобна за Вас форма на курсове по немски език:

Можете да изберете между:

 • индивидуално обучение– най-гъвкавото и ефективно обучение, в което Вие задавате старта, темпото, графика и интензивността на програмата ви. Цялата програма по немски ще бъде адаптирана според Вашите цели и потребности. Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта на тел. 0897 807817 или емайл sofia@berlitz.bg
 • обучение в малка група (3 до 6 участници). Курсовете по немски в група се състоят от 4 до максимум 6 участници на едно ниво.В този формат напредвате с езика докато се социализирате и общувате с други хора. Планираме нов групов курс по немски език начално ниво / А1 ниво / със старт от 28ми септември 2021г, с график сутрин, вторник и четвъртък, от 8:00ч до 9:30ч (онлайн) и група от 5ти октомври 2021, с график вечер, вторник и четвъртък от 18:30ч до 20:45ч. Свържете се с нас за записване на тел. 0897 807817 или емайл sofia@berlitz.bg. Вижте и предложенията ни за курсове по немски за напреднали и с бизнес фокус на страницата ни БИЗНЕС ПРОГРАМИ.
 • онлайн самообучение по немски езикза вашето ниво. Изберете CyberTeachers онлайн платформата ни за обучение без преподавател и така ще учите когато и където искате, по колкото време желаете. Вижте повече в секцията ни Онлайн обучение/CyberTeachers.
 • Онлайн индивидуален курс по немски, съчетаващ самостоятелно обучение и подготовка с индивидуални разговорни занятия с преподавател. Изберете FLEXтака ще изучавате немски език по всяко време, удобно за Вас и навсякъде където се намирате. С FLEX удобно комбинирате самостоятелни онлайн упражнения със онлайн занятия и консултации с Berlitz преподавател от глобалния ни екип. Вижте повече в секцията ни Онлайн обучение/Berlitz FLEX.

За да Ви консултираме за най-удачния за Вас формат от курсовете по немски, можете да се свържете с нас за повече информация по предложенията ни. Ще подберем програмата Ви според целите и потребностите Ви. Ще планираме и безплатен входящ тест – 15мин. разговор на немски език, за да определим нивото Ви на активно владеене на езика. Свържете се с Berlitz Sofia за уговаряне на входящ тест и консултация на те. 0897 807817.

 

Курсове по немски за базови нива

Ако започвате да изучавате немски език или пък желаете да опресните знанията си, за да сте способни да проведете разговор на чуждия език с немскоговорящ или да бъдете спокойни при пътуванията си, Berlitz курсовете по немски за базови нива на ще Ви помогнат да се справяте с увереност в различни ситуации като:

 • Да разкажете на събеседника си за професионалната си кариера, интересите си, семейството си и хобитата си
 • Да организирате пътуване, да направите резервация, посочите маршрут и закупите билети, а също да се справите с неочаквана трудност или проблем при пътуването
 • Да провеждате с увереност служебни или лични разговори по телефона
 • Да споделяте лично мнение по разнообразни въпроси и да коментирате събития. Един от огромните плюсове на Berlitz курсовете по немски за начинаещи е, че се провеждат по учебни материали на Berlitz, които се използват в цял свят от всички курсисти на Така бихте могли да продължите с последващ курс по немски без никакъв проблем и в чужбина, в някоя от 70те държави, където има езикови центрове на Berlitz.

Във всички Berlitz учебници за едно езиково ниво присъстват 40 теми с различни ситуации и диалози от реалния живот
Включени са също редица аудио упражнения за подготовка в час и за домашни упражнения

За да изберете подходящия за Вас вариант от курсовете по немски можете да поискате от нас примерен урок от учебниците и преглед на учебното съдържание.

Курсове по немски за средно напреднали и напреднали нива

Успешната комуникация на немски език означава не само добри граматически знания, но и способност за избор на подходящи изрази в определена лична или професионална среда.

Berlitz курсове по немски език за напреднали ще са Ви от помощ да усъвършенствате именно тези комуникативни умения и знания, които са абсолютно необходими при:

 • Провеждане на успешни бизнес срещи или презентации
 • Резултатно представяне на интервю за нова работа или преговори за повишение
 • Ефективна бизнес кореспонденция
 • Справяне с проблемни или сложни ситуации и работа с клиенти

За да изберете подходящия за Вас вариант от курсовете по немски можете да поискате от нас примерен урок от учебниците и преглед на учебното съдържание.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация и за записване.

Напред 
тест

Направете безплатен входящ тест

Тест

Можете да проверите Вашето входящо ниво по езика чрез кратък 20-минутен тест (безплатно)

Напред 
Share This