Английски език

Общувай свободно и уверено на английски

Английският език отдавна се е превърнал в стандарт за международна комуникация за всеки, независимо от възраст и професионална сфера. Ако говорите английски дори на базово ниво, ще можете да превърнете всяка среща с чужденец и всяко пътуване в чужбина в пълноценно преживяване.

Английският е може би най-разпространеният език за международни документи, софтуерни програми, онлайн покупки и за всяка специализирана и тематична литература. И разбира се, владеенето на английски предоставя най-много възможности за получаване на образование, включване в курсове, както и за професионална реализация и развитие.

Най-добрият начин да се научи един език е чрез говорене – комуникативните обучения на Berlitz Ви дават възможност за постоянна практика и разнообразни упражнения под формата на диалози.

Предимства на обучението по английски език в Berlitz Sofia

 • Фокус върху умението Ви да говорите правилно и уверено английски език
 • Общувате само на английски език от първия учебен час, дори и ако сте начинаещ курсист
 • Използвате специално разработени Berlitz учебни материали и бизнес програми, както за начинаещи, така и за напреднали курсисти
 • Получавате съвременно и практично обучение, гарантиращо резултати в кратки срокове
 • Работите с висококвалифицирани и обучени Berlitz преподаватели
 • Избирате между гъвкави варианти за присъствено или онлайн обучение – индивидуални часове или занятия в малка група до 6 участници

В Berlitz Sofia избирате най-подходящата и удобна за Вас форма на курс по английски език:

В Berlitz Sofia заедно с Вас ще изберем най-подходящата програма според целите и очакванията Ви за курса, както и според входящото Ви Berlitz ниво по английски език. Свържете се с нас за уговаряне на входящ тест.

Всички индивидуални обучения в Berlitz Sofia са с 15% отстъпка при записване до 30 юни 2021.

Курсове за базови нива

Независимо дали сега започвате да учите английски или искате да опресните познанията си по езика, програмите на Berlitz за базови нива ще Ви помогнат да се справите в разнообразни ситуации:

 • Да разкажете за себе си, семейството и работата си, за любими занимания и др.
 • Да изкажете лично мнение и препоръки по различни въпроси
 • Да организирате пътуване и да се справите с възникнали трудности при пътуване в чужбина

 

Обучението се провежда по Berlitz учебни материали, еднакви за всички Berlitz курсисти по света. По този начин напълно безпроблемно можете да продължите обучението си в някой от 500-те Berlitz центъра в над 70 държави.

 • Berlitz учебник за едно езиково ниво с включени 40 теми с диалози и ситуации от реалния живот
 • Аудио упражнения за работа в час и за домашна подготовка
 • Достъп до онлайн учебна платформа през компютър, таблет и телефон с дигитални материали, упражнения и отчет за напредъка Ви

 

НОВО:

към програмите по английски език на базови нива добавихме и бизнес езиков курс (Английски за работа), както и кратки тематични курсове/уъркшопи на една от следните теми: Телефонни разговори на английски / Telephoning in English; Работни срещи на английски/Meetings in English; Имейли на английски/Emailing in English; Презентации на английски /Presenting in English.

 

Поискайте преглед на учебно съдържание и примерен урок от учебника.

Курсове за средно напреднали и напреднали

Умелото използване на английски език е свързано не само с натрупването на знания по граматика, но и с умението за ясно и точно изразяване при лична или професионална комуникация, както и с познания за културата на отсрещната страна.

Berlitz програмите за напреднали курсисти ще развият у Вас точно тези умения и познания, които са Ви необходими за служебно или за лично развитие като:

 • Водене на ефективни служебни срещи и бизнес презентации
 • Успешно представяне на интервю за работа или за кариерно развитие
 • Водене на ефективна бизнес кореспонденция
 • Преодоляване на културните различия

 

Обучението се провежда по Berlitz учебни материали, еднакви за всички Berlitz курсисти по света. По този начин напълно безпроблемно можете да продължите обучението си в някой от 500-те Berlitz центъра в над 70 държави.

 • Berlitz учебник за едно езиково ниво с включени 40 теми с диалози и ситуации от реалния живот
 • Аудио упражнения за работа в час и за домашна подготовка
 • Достъп до онлайн учебна платформа през компютър, таблет и мобилен телефон с дигитални материали, упражнения и отчет за напредъка Ви

НОВО:

към програмите по английски за напреднали добавихме и бизнес езиков курс или уъркшоп, на една от следните теми: Работни срещи; Работа с клиенти; Имейли и бизнес кореспонденция; Социално общуване с колеги и бизнес партньори (Meetings; Customer Service; Email&Business Writing; Social Situations for Business).

Предлагаме и специализирани езикови курсове за работещи в сферата на Човешки ресурси/Продажби/Финанси и счетоводство (Human Resources; Sales; Finance&Accounting).

В допълнение към бизнес програмите ни, предлагаме и обучения с обща насоченост като: Communicating across cultures Travelling, Discussing News and Media, Socializing.

Можете да разгледате предложенията ни на на страницата ни Бизнес програми.

Поискайте преглед на учебно съдържание и примерен урок от учебника.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация и за записване.

Напред 

Направете безплатен входящ тест

Тест

Можете да проверите Вашето входящо ниво по езика чрез кратък 20-минутен тест (безплатно)

Напред 
Share This