Подобри езиковата си форма!

15% отстъпка за всички езикови курсове на Berlitz Sofia през лятото!

 

С приближаване на лятото всички започваме да се интересува от теми като Как бързо да влезем във форма. Искаме да се чувстваме уверени, силни, независими и привлекателни. Затова сме готови да посветим часове и усилия за всякакви нови режими и упражнения – за да развием тялото си.

Но не по-малка удовлетвореност и самочувствие ще ни донесат и развиването на нови умения и знания. Защото всеки се чувства уверен и независим, когато вижда как става все по-добър и сам се справя с различни ситуации.

На всички ни е по-приятно когато случайно ни заговори чужденец в града и спокойно успеем да му помогнем и упътим, или пък ние успеем да помолим за помощ в непозната страна. Чувстваме се независими когато сами успеем да организираме изцяло и без проблеми лятната си почивка в чужбина. Излъчваме увереност и професионализъм когато свободно говорим на чужд език със свой мениджър или колега.

И да, лятото е съвсем подходящо за езикови упражения и режими за развиване. Затова от Berlitz Ви предизвикваме – влезте в езикова форма и подобрете уменията си да говорите и общувате на чужд език.

За да Ви мотивираме още повече всички езикови курсове – индивидуални и групови, през деня или вечер, на живо или онлайн, ще бъдат с 15% отстъпка, ако започнете между 1 юни и 31 август 2019.

Не отлагайте!

Свържете се с Berlitz за записване.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz за повече информация и за записване.

Напред 
Share This