Изберете страница

Предложения за работа в Berlitz

Станете част от екипа на Berlitz, световен лидер в езиковото обучение

Berlitz е много повече от езиков център. Вече повече от век запазваме традицията на висококачествени езикови услуги в целия свят и нашия стремеж да помагаме на нашите курсисти да постигат целите си. Постоянното усъвършенстване и адаптиране на метода, услугите и материалите ни, както и отличните ни екипи привличат разнообразни клиенти – с различни потребности, цели, интереси, културни характеристики.

Присъединете се към екипа на Berlitz България

Ако имате отлични познания по даден език и културата, развила този език, страстта Ви е да предавате своите знания и умения на други хора, обичате да общувате и да действате мотивиращо за други хора, стремите се към гъвкавост и независимост в работата си, то Berlitz е идеалното за Вас място.

Високо ниво на професионализъм, сътрудничество и споделена страст към езици и заобикалящия ни свят отличават екипите на всеки един Berlitz център по света.

Подкрепа от страна на Berlitz

За да бъдете на ниво, ще Ви подготвим с вътрешни обучения, постоянна методическа подкрепа, разнообразие от учебни материали и обмен на идеи с останалата част от екипа ни.

Изпратете Вашата кандидатура на:

Email: [email protected] на вниманието на Вера Френгова

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz за повече информация и за записване.

Напред 
Share This