Изберете страница

ЗАЩО С BERLITZ?

 

Отговорът се крие в множество фактори, които определят Berlitz обучението:

 

1  БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО

Berlitz осигурява най-бързото и резултатно обучение за чужд език, съчетано с културните познания и аспекти на общуването на езика. В Berlitz ще получите най-близкото обучение до това реално да учите в държавата, където се говори избрания от Вас език.

2 ГЪВКАВО

Гъвкавите и разнообразни решения, които ще намерите в Berlitz, за да отговорят в максимална степен на търсенето и очакването Ви. На живо или онлайн, самостоятелно или в група, за деца или корпоративни решения – в Berlitz ще намерите това, което търсите за напредъка си в езика.

3 ПЕРСОНАЛИЗИРАНО

Вашето преживяване в Berlitz ще е изцяло персонализирано към начина Ви на учене, целите и нуждите Ви, за да постигнете бързо поставените цели.

 

В Berlitz прилагаме опита ни, трупан повече от 140 години и продължаваме да се развиваме, за да Ви гарантираме езиковото обучение, междукултурните и бизнес умения и познания, за да общувате с увереност в съвременния свят, да реализирате с успех новите възможности, които се отварят пред Вас и да обогатявате опита и разбиранията си.

От изпълнителни директори на мултинационални компании до президенти, прочути артисти и спортисти на световно ниво, Berlitz е помогнал на милиони хора в света да се свързват и общуват свободно.

Разширете своя свят. Започнете да учите език още днес.

Научете повече за програмите ни Курсове по английски и Курсове по немски.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz за повече информация и за записване.

Напред 
Share This