Изберете страница

Онлайн наистина ли е толкова ефективно?

Вече сте чували за Метода Berlitz®. Убедили сте се, че той е най-успешният начин да проговорите чужд език. И сега се чудите …

Възможно ли е да се възползвам от предимствата на Метода въпреки извънредното положение в страната?“

Ще се отрази ли липсата на физически контакт с преподавател върху качеството на моето изучаване?”

Ние в Berlitz сме убедени в ефективността и качеството на дистанционното езиково обучение. Ето защо :

 

 

1.  Уникалните характеристики на Метода Berlitz® го правят напълно подходящ за онлайн обучения.

 

Интерактивният и комуникативен стил на преподаване в Berlitz се основава на подхода „вдигната глава“, т. е. изучаването става с „вдигнати глави“ (както се държим естествено при всеки разговор), а не със „свалени глави“ (както се налага когато пишем упражнения и преписваме от дъската).

С други думи, фокусът е върху комуникацията и общуването, за разлика от правенето на повтарящи се и даже скучни писмени упражнения или писане на думи извън контекст. Ето защо един урок по Метода Berlitz® е също толкова ефективен онлайн, колкото и лице в лице. Качеството на Berlitz® преподаването остава непроменено,  а резултатът за Вас отново е бързо и с лекота да проговорите чуждия език.

Запознайте се по-подробно с обученията ни по Английски онлайн на специалната затова страница от сайта ни.

 

2.  Учебните материали на Berlitz са достъпни и онлайн

 

В Berlitz използваме собствени учебни материали, които следват комуникативния Berlitz Метод и съдържат множество диалози, ролеви игри, теми за дискусии и визуални материали, върху които да водите разговори. Учебните материали имат и дигитална версия – в  интерактивен HTML и в PDF формат, така че да можете съвсем удобно да ги използвате по време на дистанционните учебни занятия. Упражненията за домашна работа също са достъпни онлайн, през платформата ни за курсисти students.berlitzdigital.com.

 

3.  Инструментите, които използваме онлайн

 

За да Ви предложим качествени дистанционни занятия използваме наложени платформи като Skype, Zoom и Google Hangouts за нашите онлайн сесии. Всички те са мощни инструменти, позволяващи както аудио, така и видео връзка и са налични на всички устройства – компютри, таблети и смартфони. Можете да виждате, чувате и общувате с Вашия Berlitz преподавател в реално време, точно както бихте го правили в урок лице в лице.

Можете лесно да следвате учебното съдържание, върху което работите. Използвайки опцията за споделяне на екрана, Вашият Berlitz преподавател ще ви насочва през материала – страница в учебника, упражнения и други визуални средства. Ако има някакви упражнения за слушане, преподавателят може да пусне  записа директно от компютъра си.

 

4.  Допълнителните платформи за самоподготовка CyberTeachers или FLEX Ви осигуряват още онлайн опции за обучение

 

Чрез CyberTeachers получавате неограничен достъп до учебни е-уроци и онлайн упражнения по избран от Вас език – английски, немски, френски и испански език. Така можете да се упражнявате и да развивате езика навсякъде, по всяко време, по колкото време искате. Можете и да се включвате във виртуални класни стаи с участници от цял свят, с които да разговаряте на езика на различни теми и така да практикувате свободно говоренето. Към платформата имате и опцията за учебни занятия по телефона – отново без да напускате дома си да можете лесно и удобно да напредвате с избрания език. За повече информация за продукта вижте на страницата ни CyberTeachers.

А най-новият ни онлайн продукт FLEX комбинираме онлайн видео уроци с Berlitz преподавател с коратки индивидуални онлайн часове за разговорна практика, отново с  нейтив Berlitz преподаватели от цял свят, от глобалния екип на Berlitz. Вижте повече на страницата ни BERLITZ FLEX.

5.  В Berlitz имате възможността безплатно да се запишете за пробен дистанционен онлайн урок по избран език

 

Най-добрият начин да се убедите в предимствата на дистанционното езиково обучение през онлайн платформа е като пробвате сами. Пробвайте сега – съвсем лесно и достъпно е, при това напълно безплатно. Свържете се с Berlitz Sofia на тел. 0897 807817 или на мейл [email protected], за да уговорим удобен за Вас ден и час за безплатен демонстрационен урок или устен входящ онлайн тест – до 31.03.2020г.

 

 

Предимствата на онлайн или дистанционното обучение като цяло:

  • Не губите време и средства за пътуване до езиковия център
  • Имате още по-голяма гъвкавост да изберете време на занятията, удобно за Вас
  • Отново можете да работите онлайн индивидуално или в малка групa
Share This