Изберете страница
4 nachina da nauchite angliyski prez lyatoto

 

Всяко лято е зареждащо с много добро настроение, енергия и желание да използваме дългите дни по най-пълноценния и интересен начин.

Лятото е пълно и с планирани или неочаквани срещи и с хора от други държави – дали това са чуждестранните приятели на наши познати и роднини, които идват през лятото на почивка, или случайни въпроси на туристи в страната ни искайки да ги упътим или да препоръчаме добро място за посещение, или пък повече срещи с колегите ни чужденци, или работни ангажименти, свързани с общуването с чужденци.

Причините са много, важното е, че е доста вероятно да имате ситуация, в която да говорите на английски език.

Въпросът е – готови ли сте за това или усещате несигурност и леко притеснение от комуникацията на английски?

Както и с много други неща, има начини да се подготвите за тези ситуации, за да се чувствате много по-уверени в себе си. А началото на лятото е идеалният момент да планирате как да станете по-добри с английския си.

Ключът към това да станете по-добри, но и по-уверени в комуникацията на английски език е

ПРАКТИКА, ПРАКТИКА и ПРАКТИКА.

Ето и няколко полезни начини как да упражнявате своя английски език през дългите летни дни, без дори да усетите, че практикувате езика.

 

1. Не се притеснявайте, а търсете и се възползвайте от всяка възможност да говорите с някой на английски език. В реалния живот никой няма да ви направи забележка за някоя граматична грешка или че не сте избрали най-подходящата дума, няма да решавате тестове и задачи, а напротив, отсрещната страна чисто и просто ще се радва от комуникацията с вас и взаимно ще научите нова информация.

2. Гледайте филми или видеа с аудио на английски език, може да добавите и субтитри на английски. Във всеки един момент можете да спрете видеото и да повторите на глас конкретен израз.

3. Четете НА ГЛАС статии, книги и други интересни за вас материали. Самото произнасяне ще Ви помогне да свикнете с езика и със звученето на вашия собствен глас на английски.

4. Стремете се да запомните цели фрази, а не толкова отделни думи. Обръщайте внимание на контекста в който са употребени.

Berlitz-online-angliyski-prez-lyatoto

Знаете ли, че всички тези активности са в основата на онлайн програмите и платформите по английски, които предлагаме в Berlitz? С нас ще изберете гъвкави индивидуални решения, с които ще получите подреден, бърз, леснодостъпен и удобен начин да практикувате английския си – КОГАТО И ОТКЪДЕТО МОЖЕТЕ, и то според вашето езиково ниво.

Онлайн езиково самообучение CyberTeachers by Berlitz

CyberTeachers by Berlitz ви предлага онлайн достъп до разнообразни упражнения, видеа от различни медии, интересни статии на избрани от вас теми, както и ежедневни онлайн срещи-разговори на английски език с хора от цял свят. Така практикувате езика във всеки един момент, в който вие решите, и то с разнообразни активности. Цените започват от 140 лева.

Можете да прочетете как да заявите своя CyberTeachers лиценз тук.

Онлайн самообучение с видео и с часове с преподавател Berlitz Flex

Berlitz FLEX  е онлайн решението ни, което успешно комбинира видео уроци, онлайн упражнения, които задължително трябва да изговорите, както и индивидуални уроци с нейтив Berlitz преподаватели от цял свят. Програмата е структурирана и цели напредък в езика, съчетан с много часове за говорене на английски език с преподавател. Цените започват от 738 лева.

Вижте краткото ни видео с представяне на FLEX

Толкова е лесно да учите и практикувате английски език с Berlitz – през телефон, лаптоп, таблет, независимо къде се намирате, с колко време разполагате и по кое време на денонощието е.

Разнообразете лятото си с практика на английски език и открийте нови възможности.

Share This