Изберете страница

ОНЛАЙН АНГЛИЙСКИ ЗА ДЕЦА и УЧЕНИЦИ 

Berlitz Kids Live Online осигурява на детето ви общуване с деца от цял свят

Курсовете на Berlitz Kids Live Online предлагат едно уникално преживяване за Вашето дете – курс по английски за деца, изцяло онлайн, в малка група с връстници от цял свят.

Да, потвърждаваме, ученето онлайн при ученици може да бъде и успешно, и ефективно, и изключително забавно!

Berlitz Kids Live Online

Онлайн курсът по английски за деца и ученици Berlitz Kids Live Online е специално създаден с мисъл за потребностите на децата – освен интересните теми на учебниците на National Geographic Learning, включваме много игрови елементи, интерактивни упражнения и групови състезателни активности. Така децата учат като играят и се забавляват, а за да бъде още по-интересно, в компанията на свои съученици от различни държави и националности.

Онлайн часовете протичат по същия комуникативен начин, изцяло на английски език, както и присъствените часове на място в Berlitz. Малката група от 4 до максимум 6 деца позволява Berlitz преподавателя ни да има постоянен контакт с всяко дете, а занимателните интерактивни диалози на английски и игрови активности поддържат фокуса и мотивацията на децата да участват постоянно и да напредват с езика, без да усетят, като на игра.

Възможността в Berlitz Kids Live Online децата не само да говорят на английски и да опознават света, но и да общуват и работят с други деца от различни държави и култури. По този начин ги подготвяме да станат достойни и уверени граждани на света!

Цена и записване

Онлайн курсовете по английски за деца и ученици са на цена  – 1 082 лева.

Занятията започват след 10 януари 2022 година и ще приключат в началото на ноември 2022 година. Часовете се провеждат един път седмично по 90 минути ит 18:00ч до 19:30ч. Планирани са 2 ваканции –  Пролетна (11.04.2022 – 17.04.2022) и Лятна (27.06.2022 – 31.07.2022).

Можете да се свържете с Berlitz Sofia на тел. +359897 807817 или на мейл [email protected] за повече информация за онлайн програмите ни английски за деца и за записване.

Можете да прочетете повече за обученията ни по английски и нивата за деца на страницата ни Английски за деца в секция За деца.

 

 

Share This