Изберете страница

happy lady on a laptop

Справяте ли се с работата от вкъщи или просто полудявате?

Онлайн уебинар

 

Пандемията затвори вратите на офисите и отвори широко вратите за нова възможност –  гъвкавата работа от вкъщи. Може би преди 2 години всички сме си мечтали поне в студен или дъждовен ден да не бързаме да се обличаме за работа, а да си останем уютно вкъщи и спокойно да работим. Е, това сега се сбъдва за мнозина, и то ежедневно. Но както понякога се случва със сбъднатите мечти, се питаме – дали сме доволни от реалността и знаем ли всъщност как успешно да се справяме с работата от вкъщи  и максимално да се възползваме от тази възможност?

Каним ви на виртуална среща, в която да обсъдим трудностите, предизвикателствата, но и многото предимствата на работата извън офис. Нашите приятели от TELUS ще споделят ценни съвети и идеи от текущата си практика в няколкохилядна международна компания. Надяваме се да сме ви полезни и да направим работата от вкъщи по-ефективна, организирана и успешна.

Кога? – 9 март 2021, вторник от 18:30ч до 19:00ч

Как да се включите?  – директно в деня чрез линка ни: meet.google.com/bmh-uhpp-hug

Онлайн срещата е отворена за всички и e безплатна.

Ще се радваме с нашите съвети да Ви помогнем да организирате ежедневието си, за да Ви остава достатъчно време и за любимите Ви занимания, включително и за езиковите, бизнес и интеркултурни обучения на Berlitz Sofia.

 

Share This