Изберете страница

НОВО – СМЕСЕНО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ BERLITZ FLEX 

Най-гъвкавият начин да учите и говорите английски език

 

Berlitz FLEX е най-новото ни предложение от септември 2021г., с което добавяме още едно гъвкаво решение да учите език и да развивате уменията си да разговаряте с увереност на чужд език.

С Berlitz FLEX комбинирате самостоятелното онлайн обучение с индивидуални онлайн уроци с Berlitz преподавател. Сами можете да изберете по кое време на деня, колко време и от какво устройство да учите език, независимо къде се намирате. С Berlitz FLEX работите по същите учебни материали и със същите комуникативни и интерактивни елементи на стандартните Berlitz занятия, с които се стремим да ви помогнем да говорите на друг език с увереност и лекота. Berlitz FLEX е изцяло индивидуално обучение, което ви гарантира пълна гъвкавост на занятията и напредване според Вашето лично темпо.

С Berlitz Flex можете да учите английски за нива А1 до В2 (Berlitz нива от 1 до 8), както и испански и немски език онлайн за нива А1 и А2 (Berlitz нива от 1 до 4).

С Berlitz FLEX учите самостоятелно, изцяло онлайн като две трети от времето се подготвяте самостоятелно с ресурсите и уроците в програмата, а останалите 30% са отделени за индивидуални онлайн занятия с Berlitz преподавател от глобалния ни екип.

С Berlitz FLEX получавате индивидуално езиково онлайн обучение на атрактивна цена!

Вижте повече за обучението ни, цени и начин да започнете Вашето онлайн обучение на страницата ни Berlitz FLEX в секцията ни Онлайн обучение.

Учете език и се забавлявайте с Berlitz FLEX.

Share This