Изберете страница

online group

 

Новото ни предложение – онлайн курс в група,  при това с 15% отстъпка

 

През месец април се очертава да да изкараме още време в къщи. Надяваме се, че освен за служебните и домашни задължения ви остава време и за по-забавни, но и полезни занимания – разбира се онлайн.

Ние от Berlitz Sofia искаме също да Ви предложим езикови обучения, и то онлайн. Така ще можете от уюта на дома си да продължите да се развивате и да усъвършенствате езиковите си умения. С това ще бъдете още по-успешни в предизвикателното бъдеще, което ни очаква.

През месец април ви предлагаме:

– онлайн група по английски, немски и български език – чрез комуникативния метод Berlitz

– с 15% отстъпка от цената

– малка група от 4 до максимум 6 участници на Вашето ниво

– с дигитални учебни материали

– допълнение при желание – онлайн самообучителната ни платформа CyberTeachers с 15% отстъпка

 

Дистанционните занятия с Berlitz са също толкова ефективни, както и присъствените. Голямата полза е спестеното време в пътуване до езиковия център.

А защо с Berlitz именно са толкова успешени онлайн курсовете – разговорният формат на часовете, дигиталните учебни материали, удобната и мултифункционална платформа zoom.us, опита на преподавателите ни с дистанционните курсове и още други.

Вижте повече от нашата статия в блога ни Любопитно – 5 причини защо онлайн е също толкова ефективно – http://bit.ly/33uTTdl

Началните дати и графика на курсовете през април месец можете да видите тук в секцията ни Възрастни/обучения в група/Стартови дати – http://bit.ly/2HPOeVg

Разгледайте и специалните програми за Бизнес английски.

Можете да определите нивото си на английски, немски, френски и испански език през нашия безплатен онлайн тестhttps://test.berlitz.com/placement/, както и като уговорите безплатно устно онлайн събеседване на езика е удобно за Вас време.

Следете и Facebook страницата ни Berlitz Sofia за актуална информация, събития и промоции.

 

Използвайте възможностите на онлайн обученията! Запишете се сега! Свържете се с Berlitz Sofia

 

 

 

 

Share This