Изберете страница

Мнения и впечатления

на нашите клиенти

„Езиков център Berlitz отговори изцяло на нашите капризи и високи очаквания, проведе отделно събеседване с всеки наш служител, и предложи индивидуално и групово езиково обучение спрямо конкретните нужди в зависимост от нивото и професионалната област интереси на всеки отделен служител на Експект ЕООД”

Диана Петрова, Регионален Мениджър XPEQT

“За списание EVA чуждоезиковите курсове в Berlitzса много добра инвестиция, чието логично отражение е повишаването на комуникационните умения на служителите с клиенти и партньори на изданието в чужбина.”

Милена Попова, Издател и главен редактор на списание EVA

„Очаквам с нетърпение всеки следващ урок! Часовете в Berlitz много ми допадат поради гъвкавостта от една страна, и поради интересните и интерактивни занятия. Имам много възможности да говоря и да упражнявам думи и изрази, свързани с моята работа”

BVC курсист – Катерина Зведелова, Bayer

“Атмосфера, интензивността на работата, начинът на работа, даващ резултати и много мотивиращ.Разговорите на английски са много полезни и наистина ми помогнаха да се чувствам по-спокойна.”
Зорница Папачева

“Харесва ми това, че в приятен разговор се научава езикът. Не се учи само граматика и лексика, а се развива итересът към културата на страната.”
Ралица Каменова

“В Berlitz ми хареса адаптивността на преподавателя към нивото, нуждите и начина на комуникация на ученика. Моите класове са индивидуални, което изисква допълнителни умения и подход, за да може ученикът да се отпусне и да бъде мотивиран. А това е изисква различни умения от просто знания по немски.
Харесва ми и това, че имаме възможност и достатъчно време да говорим и практикувам своя немски. Също така това, че темите са различни, но въпреки това по някакъв начин Тони успява да имплементира материала от учебника в тях.
Не на последно място идва и фактът, че получавам допълнителни материали, основно за граматиката, извън класовете. Това лично отношение е безценно.”
Мартин Петков

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz за повече информация и за записване.

Напред 
Share This