Изберете страница

1 година = 1 месец

Това лято учениците могат да покрият една пълна учебна програма с интензивни часове за 1 месец

през месец юли 2022

English summer course for teens

Интензивна лятна езикова програма за ученици

,Летните програми на Berlitz по английски език са ефективни и занимателни,  и са идеални за ученици, които искат да постигнат реален напредък в езика по време на лятната ваканция – в непринудена атмосфера, без да се натоварват, а като се забавляват. Учениците биват окуражавани през цялото време да говорят на новия език и да развиват своите комуникативни и социални умения в различни интересни теми.

Часовете провеждаме в малка група с 3 до 5 деца на една възраст и ниво.

Занятията са интензивни – ежедневни часове за 4 седмици, от понеделник до петък, по 3 часа дневно.

Така децата покриват 1 ниво на обучение за 1 месец през лятото, докато са свободни от други ангажименти, а не през цялата учебна година.

В малка група

Тъй като часовете ни са много комуникативни, занятията провеждаме в малка група с 3 до максимум 5 деца на едно езиково ниво и на една възраст. Така групата е хомогенна и часовете са ефективни.

Защо да изберете Berlitz 

140 години опит в света и 20 години опит в България

Преподаваме език по един и същ директен и комуникативен начин на участници от цял свят.

10% отсъпка

Лятната ни програма за ученици включва 10% отстъпка от стандартната ни цена през учебната година. 60 учебни часа на цена от 828 лева.

 

Ефективност

Програмите ни са изключително ефективни, интересни и любопитни за децата, което ги стимулира да бъдат активни и да участват и говорят езика с удоволствие и лекота.

 Учебни материали

 

В Berlitz се стремим часовете ни да са комуникативни и увлекателни за учениците. Използваме учебните системи на издателството към National Geographic, които включват запомнящи се снимки от списанията, теми и материали, свързани с различните култури по света, природа и животни, нови технологии и важни моменти от живота на тийнейджърите. Материалите стимулират децата да разсъждават, да бъдат любопитни за света и да формират мнение по различни въпроси, което да изказват на английски език с увереност.

 

“Детето ни посещаваше миналата година с голямо желание и нетърпение. Всичко ни хареса – учителката, учебните материали, програмата.”

Йоана Савова

Свържете се с нас

Адрес

ул. Цар Асен 68 (до НДК)

гр. София

Телефон

+359 897807817

Share This