Изберете страница

language courses for the summer

ИЗБЕРЕТЕ ДА СЕ РАЗВИВАТЕ И ПРЕЗ ЛЯТОТО

ВИЖТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НИ ЗА ЛЯТО 2020

Това лято може и да е малко по-различно от всяко предно лято, но това не означава, че няма да е интересно!

Какво можете да получите в Berlitz, за да развиете още повече уменията си да общувате на друг език:

Стартирайте индивидуална езикова програма с 15% отстъпка

Защо индивидуално? Защото е най-персонализираната програма, която можете да получите. Сами избирате от кога да започнете, кои дни от седмицата и в кои часове да учите, каква да бъде насоката на програмата ви. А ние ще ви осигурим над 50% от времето на занятието да бъде за вашата практика и говорене, така че бързо да станете по-уверени в знанията и уменията си.

Можете да изберете дали да се обучавате на място в Berlitz, във ваш офис или пък онлайн през zoom.

Индивидуално обучение можете да изберете за английски, немски, испански, френски, италиански, гръцки, руски, български за чуждестранните ви приятели или друг език. През лятото програмите ни са с 15% отстъпка.

Упражнявайте английския си чрез онлайн дискусиите ни в Berlitz Online Social Club

Новата ни инициатива Berlitz Online Social Club има за цел да ви осигури забавно време, в което да общувате на английски език с различни хора. В рамките на 1 час всяка седмица можете да дискутирате онлайн с различни хора актуални теми от деня. Така не само можете да поддържате езика си, но и да се запознаете с интересни интелигентни хора, които се присъединяват.

Всяка онлайн дискусия е самостоятелна, без да е свързана с останалите. Онлайн срещите ни се провеждат всяка седмица в петък от 16:30 до 17:30ч, на различна тема. Входът за всяка онлайн среща е 8 лева.

Следете фейсбук страницата ни Berlitz Sofia, или платформата urboapp, за да потвърдите участие в някоя от онлайн срещите ни.

Включете се в кратък онлайн бизнес уъркшоп на английски и немски език

Искате да надградите и усъвършенствате уменията си за общуване в бизнес среда, но нямате време да се включите в пълен 3 месечен езиков курс. Кратките ни бизнес уъркшопи са точното решение. Всеки уъркшоп провеждаме онлайн в рамките само на 4 вечери, по 2 часа на вечер на цена от 140 лева.

Темите на всеки уъркшоп са Business Meetings |  Business Presentations  | Business emails | Communicating across cultures и др.

Следете фейсбук страницата ни Berlitz Sofia, или платформата urboapp, за да потвърдите участие в някоя от онлайн срещите ни.

Не сме забравили и децата и учениците

Разнообразните ни предложения за ученици – езикови програми, Berlitz Teens Social Club, Around the world in 30 days онлайн уъркшоп и др. можете да прочетете в секцията ни За деца / Летни програми.

Чакаме ви в Berlitz Sofia! Свържете се с нас на тел. 0897 807817 или на мейл [email protected], за да получите повече информация за летните ни предложения!

Прочетете и за нашите стандартни Курсове по английски и Курсове по немски.

Share This