Изберете страница

През декември месец всички се отдаваме на приятни мисли и планове как да  изкараме Коледните и Новогодишни празници, както и на търсене на подаръци за любимите ни хора и за себе си, разбира се.

В Berlitz Sofia имаме специални предложения за всички, които обичат нестандартни, полезни и практични подаръци:

  • ваучер подарък за езиков курс – на живо или онлайн към езиков център Berlitz Sofia
  • подарък 10% отстъпка от цената на езиков курс, започващ през 2018 година, при направено авансово плащане до 22 декември 2017 г.

 

Условия за ползване:

За Ваучер подарък за езиков курс:

  • Ваучерът е валиден за сума, избрана от Вас. Сумата на ваучера може да е равна на цялата стойност на езиково обучение (за обучение на живо или онлайн) или на част от нея (при обучение на живо), като ползвателят в този случай може само да доплати стойността на учебната програма. Можете да се свържете с Berlitz Sofia за актуална информация за цените на учебните езикови програми.
  • Ваучерът е валиден за обучение на живо или онлайн. Обучение на живо включва обучение в група по английски или немски език или индивидуално обучение по английски, немски, италиански, испански, френски, руски, гръцки, иврит, и български за чужденци. Онлайн обучение включва CyberTeachers самообучителна програма по английски, немски, италиански, испански, френски и холандски език или онлайн обучение на живо през Berlitz Virtual Classroom. Онлайн вариантите на обучение трябва да бъдат заплатени в пълен размер.
  • Ваучерът трябва да бъде представен от ползвателя пред Berlitz Sofia до края на 2018г.
  • Ваучерът може да бъде изработен с индивидуален дизайн, одобрен от Вас.
  • Ваучерът трябва да бъде заявен към Berlitz Sofia до 20 декември 2017г.

 

За записване на езиков курс с 10% отстъпка:

  • Отстъпка от 10% от цената на обучение важи за индивидуална програма на обучение на живо за един от следните езици – английски, немски, италиански, испански, френски, руски, гръцки, иврит и български за чужденци, както и за обучение на живо в група (4 до 6 участници) по английски и немски език.
  • За да получите 10% отстъпка от цената на обучение, следва договорът за езиково обучение да бъде подписан до 22 декември 2017г. Това включва провеждане на безплатен устен входящ тест за определяне на ниво и на подходяща учебна програма, както и авансово плащане на цялата стойност на обучението или част от нея (минимум 50% от стойността на обучителната програма).
  • Обучението трябва да стартира през 2018г.

 

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация и за заявяване на ваучер или на входящ тест!

Очакваме Ви до 22 декември 2017г и Ви желаем приятни предколедни емоции!

 

 

Share This