Изберете страница

Коледнa промоция на онлайн езикови програми за Вас и Вашите близки

 

Зарадвайте себе си или Вашите близки през празничните дни с нещо интересно и нестандартно – онлайн езикова програма по английски, немски, испански или френски език.

Поръчайте през декември с 10% отстъпка, и започнете с обучението когато пожелаете – през декември, януари или февруари следващата 2024-та година. Възползвайте се от Коледната ни промоция на онлайн  езикови програми през декември месец. Бъдете модерни и нестандартни с подаръците си –  заявете подаръчен ваучер за онлайн обучение, или пък осигурите онлайн обучение за себе си и Вашето лично развитие.

 

Изберете между английски, немски, испански или френски език, грабнете 10% отстъпка и се потопете в света на езиците с Berlitz. Потвърдете сега и превърнете студения сезон в период на усвояване на нови езикови умения. Вашият езиков успех е само на един клик разстояние!

 

Изберете една от нашите гъвкави езикови обучения и поръчайте с 10% отстъпка!

BERLITZ FLEX е бюджетната ни иновативна алтернатива на индивидуалните занятия с преподавател.

 С Berlitz FLEX определяте сами кога да учите – чрез видео уроци, онлайн упражнения, срещи – разговори с Berlitz преподаватели от цял свят. Имате пълна свобода и контрол, според Вашите възможности и време.

А най-интересното е, че комуникирате с различни Berlitz преподаватели, каква по-хубава практика от това да общувате реално с различни хора, от различни националности, живеещи в различни държави, които обаче са обучени квалифицирани Berlitz преподаватели. Не е за изпускане, нали?

Вижте повече информация за онлайн обучението по английски, немски, френски и испански език на страницата ни BERLITZ FLEX.  Цените са от 718 лева.

 

BERLITZ CONNECT / CYBERTEACHERS е нашият онлайн самообучителен вариант (без учител) – максимално гъвкав и ефективен вариант за индивидуално самообучение по английски, немски, испански или френски език,

Със CyberTeachers ще си осигурите е-уроци и разнообразни онлайн упражнения, с които да усъвършенствате своята граматика, речников запас, писане и слушане. Всичко това можете да осъществите отново без никакво ограничение във времето, което е удобно за Вас, без никакви предварителни планове. 

И тук не сме забравили и за практиката и говоренето на езика, всеки ден можете да се включвате в 30-мин. свободни разговори на дадена тема заедно с други участници, от целия свят. 

Вижте повече информация за онлайн самообучителна платформа по по английски, немски, френски и испански език на страницата ни CYBERTEACHERS. Цените са от 126 лева. 

 

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация, за записване или за закупуване на подаръчен ваучер. Пишете ни на [email protected] или се обадете на +359897 807817.

 

Share This