Изберете страница

Коледнa промоция на онлайн езикови програми за Вас и Вашите близки

 

През декември 2021 можете да зарадвате себе си или Вашите близки с Коледната ни промоция на онлайн  езикови програми. Бъдете модерни и нестандартни като поднесете подарък – ваучер за онлайн обучение, или пък осигурите онлайн обучение за себе си и Вашето лично развитие.

 

Изберете между английски, немски, испански или френски език. Ако мечтаете да научите език и да използвате зимните дни за нещо полезно и интересно, или пък да помогнете на близък до Вас човек да усъвършенства комуникацията си на друг език, вижте повече за гъвкавите онлайн предложения за индивидуални занимания по чужд език – сега с Коледна промоция:

 

От 12.12.2021 до 31.12.2021 можете да закупите онлайн езиков самообучителен курс с 10% отстъпка.

 

Английски, немски или испански език – дори и да сте начално ниво и дълго време да сте искали да започнете курс, но сте се притеснявали, че нямате време или не можете бързо да напреднете, то значи все още не сте пробвали онлайн програмите на Berlitz.

BERLITZ FLEX например ще ви гарантира същия напредък в уменията да разбирате и говорите английски, немски или испански език още от първия час, както и традиционните занятия в курс в Berlitz. Каква е разликата?

В това, че Вие сами решавате кога имате време и възможност да влезете в платформата ни FLEX, колко дълго през деня да се обучавате, колко често през дадена седмица да работите в платформата. С FLEX гледате интерактивни видео уроци с Berlitz преподавател, правите разнообразни и високоефективни упражнения, които изговаряте и записвате, а системата ни за гласово разпознаване оценява, всеки едно говорите с реален преподавател.

Когато сте се подготвили по този най-съвременен начин записвате и час с Berlitz учител, за да говорите в по-дълги диалози и ролеви игри и да упражнявате езика в различни разговорни ситуации. Учителите ни са нейтив преподаватели, които се намират на различни точки по света. Това означава, че можете да планирате урока си по всяко време на денонощието, всеки ден от седмицата, забравете за съобразяване с работното време в България. Ако обичате да ставате много рано, или пък сте нощна птица, или пък просто Ви е трудно да фиксирате график за по-дълго време – това е идеално решение за Вас.

А най-интересното е, че занятията Ви могат да бъдат с различни Berlitz преподаватели, каква по-хубава практика от това да общувате реално с различни хора, от различни националности, живеещи в различни държави, които обаче са обучени квалифицирани Berlitz преподаватели. Не е за изпускане, нали?

Вижте повече информация за онлайн обучението по английски, немски и испански език на страницата ни BERLITZ FLEX.  Цените са от 664 лева.

 

А ако търсите още по-изгоден, гъвкав, но и ефективен вариант за индивидуално самообучение по английски, немски, испански или френски език, то можете да разгледате и предложението ни CYBERTEACHERS. В Тази опция нямате занятия с преподавател, но ще намерите е-уроци и изключително разнообразни упражнения, с които да усъвършенствате своята граматика, речников запас, писане и слушане на избрания от Вас език.

Всичко това можете да осъществите отново без никакво ограничение във времето, което е удобно за Вас, без никакви предварителни планове. CyberTeachers платформата можете да използвате на всякакво устройство всеки ден от седмицата и по всяко време на денонощието, без никакво предварително инсталиране на софтуер. CyberTeachers платформата изцяло ще персонализира съдържанието спрямо Вашето ниво и интереси. На Ваше разположение са статии и материали от реални медии на бизнес теми, които са любопитни специално за Вас

Нямате никакви ограничения кои дни, колко дълго и колко нива ще покриете за избраното от Вас обучение.

И отново, за да направим нещата още по-интересни за Вас, можете да се включвате всеки ден и в 30-мин. свободни разговори на дадена тема. В  тези онлайн срещи дискутирате дадена тема заедно с други участници, от целия свят. Така отново тренирате умението да разбирате езика, различни произношения, както и да преодолеете бариерата си да говорите с непознати хора от различни националности и култури. Не изпускайте тази гъвкава опция да усъвършенствате своя английски, немски, испански или френски език.

Вижте повече информация за онлайн самообучителна платформа по по английски, немски, френски и испански език на страницата ни CYBERTEACHERS Цените са от 126 лева.

 

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация, за записване или за закупуване на подаръчен ваучер. Пишете ни на [email protected] или се обадете на +359897 807817.

Не пропускайте да разгледате и предложенията ни по Английски онлайн и Немски език онлайн.

Share This