Изберете страница

10% КОЛЕДНА ОТСТЪПКА ЗА ЕЗИКОВ CYBERTEACHERS САМОУЧИТЕЛ

Открийте богатството от онлайн езикови програми по английски, немски, френски или испански език и се регистрирайте за CyberTeachers самоучител през декември 2023 с 10% отстъпка. Потопете се в света на знанията.

Отдайте се на Коледното настроение и зарадвайте себе си или близките си с уникален, различен и полезен подарък. Запишете се още сега и се отправете на вълнуващо пътешествие към нови успехи и постижения. Ще получите най-доброто езиково обучение, съчетаващо комуникация, традиционни методи с новаторски подходи. С помощта на CyberTeachers самоучител, разкрийте своите езикови таланти и се подготовете да общувате уверено със света. Свържете се с нас за повече информация и започнете вашето езиково пътешествие сега.

 

ЗА BERLITZ CONNECT / CYBERTEACHERS

Самоучителят CyberTeachers Ви гарантира гъвкавостта и свободата сами да изберете кога, колко дълго, по кое време, от къде и от какво устройство да изучавате чужд език на съвсем атрактивна и бюджетна цена. С платформата Berlitz Connect (CyberTeachers) по английски, немски, френски или испански език си осигурявате денонощен достъп до програма за обучение, която е съобразена с Вашите специфични интереси и предпочитани теми.

CyberTeachers самоучител включва множество интерактивни езикови упражнения върху граматика, речников запас, устна и писмена комуникация, както и асистенция от страна на инструктор при затруднения при писане и произношение. Имате видео уроци и упражнения върху статии от реални медии, които се качват и обновяват ежедневно. А в новата зона за игри можете да събирате точки за упоритата си работа и да тествате уменията си спрямо други членове на общността Berlitz Connect (CyberTeachers).

Christmas promo CyberTeachers online
CyberTeachers Classic

Неограничен достъп, 24/7, до разнообразни е-уроци и упражнения върху граматика, речник, слушане и писане, видео упражнения, ежедневни статии и новини на избрания от Вас език и теми. С програмата можете да учите английски и френски език (А1 до С1 ниво), немски и испански език (А1 до В2 ниво).

Christmas promo CyberTeachers online
CyberTeachers Plus

Надградете всички функции на CyberTeachers Classic с опцията за неограничени разговори и практикуване на избрания език с други участници от цял свят. Всеки ден можете да се включвате в 30мин. разговорни срещи-дискусии на разнообразни теми и да общувате с хора от цял свят. Така никога не сте само във Вашето езиково пътешествие!

Christmas promo CyberTeachers online
Онлайн е лесно и удобно

С Berlitz Connect / CyberTeachers ще се убедите сами колко лесно е да учите език – английски, немски, френски или испански. Онлайн платформата е винаги отворена за Вас, всичко е показано лесно и разбираемо, материалите са изключително разнообразни и увлекателни. Започнете и ще се убедите сами!

Вижте кратко видео

Berlitz Connect / CyberTeachers самоучител e глобална платформа на Berlitz за онлайн езиково обучение и през годините е печелила редица награди и отличия. Всяка година рез платформата учат стотици хиляди участници от цял свят.

ЦЕНИ И ВИДОВЕ ЛИЦЕНЗ ЗА BERLITZ CONNECT/CYBERTEACHERS САМОУЧИТЕЛ

CyberTeachers CLASSIC
 3 месеца  120.00 лв.
 6 месеца  149.00 лв.
12 месеца  289.00 лв.
CyberTeachers PLUS
  3 месеца  159.00 лв.
  6 месеца  199.00 лв.
 12 месеца  359.00 лв.

Мнения

"CyberTeachers ми помогна да подобря английския си. Онлайн форматът беше лесен и разбираем за мен, следвах е-уроците стъпка по стъпка. А опцията да говоря с хора от цял свят е направо уникална."

Ирена Петева

"Учила съм немски език преди години и търсех гъвкав начин сама да си припомня загубеното, но и да надградя знанията си. CyberTeachers ми предложи точно това - гъвкав и персонализиран онлайн курс"

Мина Митева

КАК ДА ЗАЯВИТЕ BERLITZ CONNECT/CYBERTEACHERS САМОУЧИТЕЛ?

Заявете Вашия CyberTeachers самообучителен лиценз в 3 лесни стъпки. Възползвайте се от Коледната ни промоция, а самото обучение можете да започнете и в началото на 2024та година.

  1. Потвърдете чрез email до [email protected] желанието си за регистриране за CyberTeachers и избрания от Вас лиценз за достъп – избран език, период, вид лиценз. Също така опишете дали желаете подаръчен коледен ваучер за лиценза, в случай че искате да направите Коледен подарък на друг човек.
  2. Заплатете сумата по банков път на BG02UBBS80021033023450, получател ЕЦОТ ЕООД /Европейски център за обучение и технологии ЕООД/, банка ОББ. До 24 часа след това ще получите на имейл данните за достъп до платформата.
  3. С получените от Berlitz данни за индивидуален достъп Вие или участникът можете да стартирате с първоначален езиков одит (30 минутен тест), с който ще определим нивото на езика, целите и сферите на интереси, за да персонализираме учебното съдържание. Можете да започвате!

При започвате на обучението си в Berlitz Connect /CyberTeachers самоучител ще получите видео и писмени инструкции за ползване на платформата. По всяко време на обучението си можете да разчитате и на съдействие и помощ от страна на Berlitz и на CyberTeachers екипа.

Christmas CyberTeachers discount

Изкарайте зимните месеци от уюта на дома си – с топла напитка и практикувайки и напредвайки с избран от Вас език и онлайн лиценз за Berlitz Connect / CyberTeachers.

Christmas CyberTeachers discount

Поръчайте подаръчен ваучер за Коледа с избран лиценз за CyberTeachers самоучител и направете нестандартен подарък на любим Ваш човек.

Christmas CyberTeachers discount

Разширете възможностите пред себе си като подобрите Вашите умения на английски, немски, френски или испански език с Berlitz Connect / CyberTeachers самоучител.

Share This