Изберете страница

Намислили сте да учите чужд език за кариерно развитие, преместване в друга държава, лично усъвършенстване или просто за удоволствие, но изглежда не можете да започнете? Да намериш време за учене при натоварен график или дори само да отделиш време, за да присъстваш в клас, може да се превърне в предизвикателство.

Онлайн езиковите курсове може да са чудесна възможност, ако разполагате с малко свободно време, нямате възможност да пътувате до езиковия център или просто предпочитате обучение онлайн.

Онлайн езиково обучение с Berlitz

Тук, в Berlitz, ние помагаме изучаването на чужди езици да става постижимо и бързо, като предлагаме два онлайн варианта на обучение:

 1. Онлайн занятия с преподавател
 • Часовете се провеждат чрез видео връзка с преподавател – самостоятелно или в малка група от хора, които също се присъединяват към видео сесията. Тази опция имитира обстановката в истинска класна стая, но в съчетание с комфорта на избраното от вас място. Можете да получите незабавна обратна връзка и да проследите напредъка си в реално време.
 • Тази опция е достъпна на над 40 езика и включва онлайн активности, подпомагащи прогреса ви.
 • Вие ще получите и достъп до нашия портал за курсисти, където проследявате напредъка си в реално време и разбирате кога сте достигнали целите си. Съдържанието на портала е достъпен в различни формати за лесна употреба онлайн и офлайн.
 1. Самостоятелно обучение
 • Самостоятелното обучение се провежда по всяко време и навсякъде, където ви е удобно. Занятията се осъществяват чрез интерактивни видео уроци (без преподавател), онлайн упражнения и нашата разпознаваща речта технология, която ви помага за правилното произношение.
 • За да добавите повече време за практикуване на езика и за да сте сигурни, че сте на прав път, нашата опция за онлайн самообучение дава възможност и за заявка на часове с преподавател. Нашите преподаватели са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
 • Тези програми могат също така да се персонализират и съдържанието да е адаптирано към вашите цели.
 • Самообучението е идеално, ако искате да учите самостоятелно, със собствен ритъм, по колкото искате и в удобно за вас време.

Включване във всички онлайн курсове на Berlitz

Най-важното е, че независимо кой онлайн формат на обучение ще изберете, вие ще получите качествено решение:

 • Бързи резултати благодарение на нашия доказания Berlitz Метод за обучение. Вие ще бъдете „потопени” в новия език и ще започнете да говорите от първия ден. Методът Berlitz се фокусира върху реалната комуникация, а не върху граматическите правила.
 • Лесна за използване адаптивна мобилна платформа, която ви позволява да проследявате своя напредък и да учите навсякъде, където искате, дори и офлайн.
 • Забавни активности с цел да практикувате новите си умения в реални житейски ситуации.
 • Уточняващи интеркултурното разбиране акценти, за да се гарантира, че използвате езика по подходящ начин и контактувате истински и ефективно.
 • Възможност да практикувате новия език с негови носители. Всичките ни онлайн курсове включват възможност за устно общуване с преподаватели, владеещи езика като роден. Изучаването на език представлява социална комуникация и се използва за общуване с другите, така че ние насърчаваме тези взаимодействия!

Когато учите нов език в Berlitz, вие ще можете да говорите  свободно. Вие ще разширите своя свят като се свързвате с другите хора, опознавайки различни култури и наслаждавайки се на новите си умения.

Ако се интересувате от онлайн езикови курсове на живо, самообучение или имате някакви въпроси, свържете се с нас днес и ние ще ви помогнем да започнете обучението.

 

Share This