Изберете страница

В Berlitz се обучават стотици хиляди хора на различни възрасти, от различни страни и култури.

Обаче нашите „научни астрологически” проучвания показаха някои сходни черти у представителите на съответните зодиакални знаци при езиковото им обучение в Berlitz.

ОВЕН

Както знаем, овните са пословично амбициозни, упорити и страдат от детинско нетърпение. За тях най-препоръчителен е курсът Total Immersion®, при който само за една седмица се минава цяло Berlitz ниво.

ТЕЛЕЦ

От целия зодиак телците са с най-добър усет към финансовите въпроси. Те спокойно изчакват периодичните промоции, обявявани от Berlitz, за да се запишат на най-изгодния езиков курс.

БЛИЗНАЦИ

Приказливите и общителни близнаци се чувстват най-добре в малките интензивни групи на Berlitz, където намират перфектната среда за изява на уменията си да общуват.

РАК

Раците са романтици и обожават семейния уют. За тях би било най-приятно да се запишат да учат нов език със своята половинка в курс за двама (полуиндивидуално обучение), докато по същото време децата имат час в някоя от детските групи.

ЛЪВ

Лъвовете са безспорните лидери сред зодиите. На техния темперамент най-приляга Berlitz обучението по Leadership умения.

ДЕВА

Девите са безспорни перфекционисти и обичат да изпипват и най-малкия детайл. Индивидуалното обучение ще им позволи да усъвършенстват езиковите си умения в максимална степен.

ВЕЗНИ

Ах тези колебливи везни! Никога не са сигурни кой точно курс да изберат – този със занятия на живо или онлайн самообучение. Помислили сме и за тях – Berlitz Blended съчетава двата вида езиково обучение.

СКОРПИОН

Всичко помнели злопаметните скорпиони! Какво по-добро от добра памет при езиковите обучения. Те биха могли да изучават едновременно два езика, тъй като графиците ни го позволяват – немски в понеделник и сряда, а френски във вторник и четвъртък

СТРЕЛЕЦ

Авантюристи и пътешественици, стрелците не ги свърта на едно място. Study Abroad е точно за тях – съчетание на езиково обучение с опознаване на нови страни и култури.

КОЗИРОГ

Дисциплинираният козирог с постоянство и упоритост, макар и бавно винаги постига своите цели. Стартирайки от първо Berlitz ниво, те само за година-две могат да достигнат до десето, достъпно само за носителите на езика.

ВОДОЛЕЙ

Ексцентричните водолеи се отличават най-вече с новаторския си дух. Най-много им подхожда обучение чрез онлайн платформата Berlitz Virtual Classroom, която е достъпна чрез всички модерни средства за комуникация – компютри, лаптопи, таблети и смарт телефони.

РИБИ

Чувствителните и толерантни риби подхождат към всекиго с разбиране. В това отношение от голяма полза за тях би бил курсът Cultural Navigator, който да ги въведе в детайлите и спецификите на други култури и традиции.

Share This