Изберете страница

Пакет семинари Как да бъдем успешни в бизнес комуникацията си с чуждестранни пазари

Успешният бизнес зависи от разбирането и ефективното общуване с клиенти и партньори

Били ли сте в работен разговор на английски език, в който не сте сигурни какво се крие “между редовете”? Уж разбирате клиента  или мениджъра си, но усещате, че всъщност нещо остава недоизказано и недоразбрано. Често в бизнес комуникацията интеркултурният аспект на  общуването остава пренебрегнат.

 

 Езиков център Berlitz Sofia в партньорство с Albena International Ви представя ексклузивна серия от семинари за бизнес комуникация, с които ще подобрите интеркултурната си сетивност и ще разбирате чуждестранните си клиенти и партньори много по-бързо и по-добре. Отличното разбиране на отсрещната страна е ключово за успешната работа – в сферата на Работата с клиенти, Продажби, Следпродажбено обслужване, Задържане на клиенти и др.

 

Всеки семинар ще се концентрира върху особеностите на бизнес комуникацията с един от следните пазари:

Британски пазар  на 11ти февруари 2023, събота от 10:00ч до 13:00ч
Американски пазар на 18ти февруари 2023, събота от 10:00ч до 13:00ч
Европейски пазар на 25ти февруари 2023, събота от 10:00ч до 13:00ч
Близкоизточен пазар на 11ти март 2023, събота от 10:00ч до 13:00ч
Азиатски пазар на 18ти март 2023, събота от 10:00ч до 13:00ч

Тези семинари за интеркултурна бизнес комуникация са за всеки, който:

Работи с клиенти

Работите с чуждестранни клиенти и се стремите да осигурите най-високо качество и удовлетвореност от услугите

Продажби

Продавате стоки или услуги на клиенти от чуждестранни пазари и искате да се чувствате уверен в преговорите с чуждестранните си клиенти

U

Quality Control

Работитe в сферата на Контрол на качеството на обслужване на клиенти

Мениджър екип

Управлявате международни екипи със служители от различни националности

Мениджър Международни пазари

Управлявате екипи, които работят на международния пазар

Бъдещи и млади професионалисти

Искате да се подготвите за бъдеща работа с избрания пазар

Цени и пакети

Разработихме различни варианти за включване в семинарите ни за интеркултурна бизнес комуникация, за да изберете най-подходящия за Вас.

След като се свържете с Berlitz Sofia с избрания от Вас пакет, ще Ви изпратим данни за плащане по банков път и фактура.

Мнения от клиенти

 

 “Като млад служител Работа с клиенти този семинар беше много полезен да разбера тънкости, които да приложа в комуникацията ми с клиенти и най-вече как бързо да разбера какво се очаква от мен.”

Марина Попова, служител в BPO фирма

 “Често пътувам или имам колове с Великобритания, тъй като разработвам и продавам софтуерен продукт на техния пазар. Владея английски език отлично, но понякога не се чувствам напълно сигурен в комуникацията си с партньорите и клиентите ни. Този семинар отговори на мои въпроси и определено ще ми помогне да повиша продажбите си.

Матей Иванов, Мениджър Бизнес развитие

“Отдавна търсех кратък, но с прецизно подбрана информация и съвети семинар с интеркултурна насока. Моят екип работи с UK  и понякога непълното разбиране на нуждите на клиентите ни поражда трудности и проблеми. Благодаря на лектора Албена за интересното представяне!

Венета Маринова, TeamLead UK Markets

Frequently Asked Questions

Какво е Cultural Navigator и с какво ще ми бъде полезно?

Cultural Navigator е онлайн платформа на Berlitz за детайлни интеркултурни обучения, анализи, стратегии и съвети. Платформата ще направи тест за определяне на Вашите интеркултурни разбирания, и ще ги сравни с обобщените за избрана от Вас държава. Ще Ви предостави детайлни видео уроци и статии за опознаване на културните привички, разбирания и очаквания на Вашите клиенти или колеги от избрани от Вас държави.

Cultural Navigator може да се използва и за анализ на разбиранията на служителите от дадена компания. С Cultural Navigator получавате неограничен достъп до различни ресурси за културните аспекти и особености на водещи страни и пазари, с които ше бъдете още по-успешни и уверени в бизнес комуникацията си с чуждестранни партньори.

Вижте и нашето видео

 

Какво ниво на английски език е нужно за участие?

Семинарите за интеркултурна бизнес комуникация са отворени за всеки със средно, работно или напреднало ниво на английски език.

Мога ли да се запиша, а друг човек да дойде на семинара?

Да, необходимо е да ни предупредите кой ще присъства на семинара най-късно 24ч преди старта на избрания от Вас семинар. При пакета 1+1 и Corporate също могат да присъстват различни хора на всеки от избраните семинари. За повече информация можете да се свържете с Berlitz Sofia на [email protected] или на тел. +359897 807817.

Ако не успея да присъствам, ще ми бъде ли възстановена сумата?

Ако ни уведомите до 24ч преди започване на избраното обучение, сумата за участие ще Ви бъде възстановена. Уведомяването се случва чрез имейл до [email protected].

Запишете се сега за семинар за интеркултурна бизнес комуникация

Не пропускайте възможността да станете или да направите служителите си още по-успешни и уверени!

Share This