Изберете страница

Обучения в чужбина за студенти и работещи професионалисти

Усвоете език и опознайте чуждата култура от първа ръка

Езикови обучения в чужбина

Berlitz предлага езикови програми в чуждестранна обстановка, където можете да съчетаете удоволствието от учене на език с атрактивни екскурзии. Вие сами решавате дали да имате целодневни или полудневни занятия, както и към кои екскурзии да се присъедините. Ние в Berlitz вярваме, че запознаването с културата на една страна е толкова важно за напредъка Ви, колкото и старателното изучаване на езика. С програмите ни за учене в чужбина опознавате и историята, местните традиции и обичаи на съответната страна, за да можете още по-пълноценно да общувате с хората, носители на езика.

Езикови обучения в чужбина за студенти

Ако сте студент и търсите възможности да подобрите познанията си по английски език, Berlitz може да Ви предложи подходящи варианти с локации в САЩ, Австралия, Канада и др. ELS е компания към Berlitz, която е специализирана в международни програми за  студенти, които искат да опознаят езика и културата на друга държава. Освен това ELS сертификатите за ниво по английски език са признати в повече от 650 университета по света. Езиковите програми могат да бъдат насочени както към общ английски, така и към бизнес английски.

Предимствата на Обучения в чужбина

  • Интересни и популярни локации за обучения
  • Бърз напредък с Berlitz Метода и чрез потапянето в чуждестранната среда
  • Часовете се водят от квалифицираните преподаватели на съответния Berlitz център
  • Разнообразни форми на обучение – индивидуално, в група или Total Immersion® и гъвкави учебни планове – цял ден, половин ден и др.
  • Настаняване в местно семейство, в хотел или в апартамент
  • Възможности за сертификатна подготовка по английски език в чужбина – за студенти
  • Възможност за обучение по английски, немски, френски, испански и италиански. Информация за други езици – при запитване

Вземете максимума от Вашата програма в чужбина

Вие можете да изберете колко време да протече чуждестранната Ви учебна програма. Berlitz Ви препоръчва престой между 2 и 4 седмици, през който имате достатъчно време да се потопите в езика и културата на избраната от Вас дестинация. Независимо от това кой град изберете за Вашия престой, ние Ви гарантираме висококачествено преживяване. Вашите преподаватели ще поднесат програмата по начин, който да отговаря на Вашите потребности и цели. Сигурни сме, че като се приберете след приключването на учебния курс, ще усетите огромен напредък по отношение на използването на езика и разбирането на чуждата култура.

Един от най-ефективните начини за изучаване и проговаряне на чужд език е да изкарате известно време в съответната държава.

Научете английски, немски, испански, италиански или френски език като се потопите в естествената среда на очарователните градове на Великобритания, Ирландия, Германия, Австрия, Испания, Италия, Франция и др. Езиковите курсове на Berlitz ще ви помогнат да се потопите в атмосферата на страната, която ви вълнува и да говорите езика като опознавате тези държави.

А ако търсите решение, което също да развие умението Ви да говорите на английски език, но докато сте в България, погледнете и програмите на Berlitz за Разговорен английски.

Свържете се с Berlitz София за езиците, на които се предлагат обучения в чужбина.
Езиковите програми за студенти са само на английски език.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz София за повече информация и записване.

Напред 

Направете безплатен входящ тест

Тест

Можете да проверите езиковото си ниво за 20 мин. (безплатно)

Напред 
Share This