Изберете страница

Berlitz Live Online обучение – учиш с целия свят

Интерактивно, ефективно и високо персонализирано онлайн обучение на световно ниво

Berlitz Live Online – онлайн обучение на живо с преподавател

 

Чрез Berlitz Live Online (Berlitz онлайн обучение на живо) получавате занятия с Berlitz преподавател, обучавате се по същия Berlitz Метод® и със същите учебни материали, както и при традиционните уроци – индивидуални или групови, само че онлайн. Това е глобалното унифицирано решение на Berlitz за онлайн занятия, в което учите наравно с други участници от цял свят.

Онлайн обученията набраха популярност по време на Ковид ограниченията, но трайно останаха най-популярният формат на обучение на живо. Онлайн обучението сякаш се утвърди изведнъж, но всъщност Berlitz от години развива дистанционите формати на занятия – с постоянните ни обучения за преподавателите във виртуална среда, с изготвянето на изцяло онлайн персонализиран учебен портал за всеки курсист, в който дигитално използвате учебните материали, правите упражнения и тестове, следите напредъка си в реално време, с избиране на най-удачната платформа за онлайн срещите ви с Berlitz преподавателя и още други. В края на обучението преминавате финален тест, отново онлайн.

Всичко това правим с цел онлайн курсът да е максимално удобен, лесен и бърз за Вас, за да можете да се фокусирате върху самото езиковото обучение и напредъка си, без да мислите и за съпътстващите го подробности. И най-важното – онлайн обучението Berlitz Live Online отново следва комуникативния ни подход с фокус върху говоренето и активното участие от Ваша страна.

Курс през Berlitz Live Online се организира като гъвкава индивидуална програма или в малка група от 3 до 5 участници. Разликата между онлайн обученията, организирани от Berlitz Sofia, е, че Live Online e глобално решение на Berlitz. В Live Online се срещате и учите с Berlitz преподаватели от цял свят и в група с курсисти от различни държави. 

В глобалните Live Online обучения на Berlitz предлагаме курсове не само по английски, немски, испански, френски, италиански, но и по нидерландски, португалски, руски, турски, китайски, японски, корейски, скандинавски езици и др. Можете да се свържете с нас за актуална информация и предложение за търсения от Вас език.

Вижте и как работи Berlitz Live Online:

 

Предимства на Berlitz Live Online обучение

  • Общувате с Berlitz преподаватели от цял свят, както и с други курсисти от различни държави, все едно сте в чужбина
  • Индивидуална програма или курс в малка група от 3 до 6 участници
  • Гъвкав план на занятията, без излишно време и разходи за път до езиковия център
  • Квалифицирани и обучени в Berlitz Метода преподаватели, фокусирани върху усъвършенстване на устната Ви комуникация
  • Занятията протичат по същия начин както и занятията на място в Berlitz

 

По-конкретна информация за всички варианти за онлайн обучение по английски и немски език можете да разгледате на съответните страници: Английски онлайн и Немски език онлайн.

За информация за Live Online за избран от Вас език можете да се свържете с Berlitz Sofia през формата ни за контакт.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz София за повече информация и записване за онлайн курс.

Напред 

Направете безплатен входящ тест

Тест

Тук можете да проверите входящото си ниво само за 20 мин. (безплатно)

Напред 
Share This