Изберете страница

BERLITZ CONNECT (CyberTeachers) онлайн езиково самообучение

Самоучител по английски, немски, френски и испански език

Учите език, където и да сте, когато и по колкото желаете

Berlitz Connect (CyberTeachers) е онлайн платформа за самостоятелно езиково обучение по английски, немски, френски и испански език. Тя Ви гарантира гъвкавостта и свободата сами да изберете кога, колко дълго, по кое време, от къде и от какво устройство да се обучавате на съвсем атрактивна и бюджетна цена.

Освен, че е лесно и удобно, Berlitz Connect (CyberTeachers) онлайн езиков самообучител ще бъде персонализиран според Вашите лични езикови цели, ниво и интереси. Ще започнете с онлайн тест, за да определим стартовото ниво и съдържанието на обучението Ви. Платформата Berlitz Connect (CyberTeachers) Ви осигурява денонощен достъп до програма за обучение, която е съобразена с Вашите специфични интереси и предпочитани теми. Тя включва множество интерактивни упражнения върху граматика, речников запас, устна и писмена комуникация, както и асистенция от страна на инструктор при затруднения при писане и произношение. Имате видео уроци и упражнения върху статии от реални медии, които се качват и обновяват ежедневно. А в новата зона за игри можете да събирате точки за упоритата си работа и да тествате уменията си спрямо други членове на общността Berlitz Connect (CyberTeachers) езиков самоучител.

Мотивацията и забавлението са гарантирани! Резултатите също!

Можете да избирате между следните самообучителни програми:

 • Berlitz Connect (CyberTeachers) за английски, немски, френски и испански език
 • Berlitz Connect (CyberTeachers) лиценз за достъп за 3, 6 или 12 месеца
 • Berlitz Connect (CyberTeachers) Classic или Premium лиценз с допълнителни опции за разговори с преподавател – на английски, немски, френски и испански език

CyberTeachers Classic – възползвате се от неограничен достъп до е-уроци и онлайн упражнения за Вашия езиков напредък, навсякъде, по всяко време

CyberTeachers Premium – надградете CyberTeachers Standard достъпа си с възможността за още повече комуникация и онлайн разговорни срещи с други курсисти от цял свят под ръководството на преподавател.

Blended програма – комбинирате CyberTeachers програмата със занятия с преподавател, за да практикувате езика говоримо и на живо. Занятията могат да бъдат по телефон/skype или на живо в Berlitz Sofia. Този вариант се предлага за английски, немски, испански и френски език.

 

Вид лиценз Classic PREMIUM
3 месеца 149 лв. 198 лв.
6 месеца 188 лв. 249 лв.
12 месеца 359 лв. 419 лв.

 

 

Поръчайте Вашето онлайн езиково самообучение бързо и лесно – само в 3 стъпки!

 1. Потвърдете чрез email до [email protected] желанието си за регистриране за CyberTeachers и избрания от Вас лиценз за достъп – избран език, период, вид лиценз
 2. Заплатете сумата по банков път на BG02UBBS80021033023450, получател ЕЦОТ ЕООД /Европейски център за обучение и технологии ЕООД/, банка ОББ. До 24 часа след това ще получите на имейл Вашите данни за достъп до езиковия самоучител
 3. С получените от Berlitz данни за индивидуален достъп направете първоначален езиков одит (30 минутен тест), с който ще определим нивото Ви на езика, целите Ви и сферите Ви на интереси, за да персонализираме учебното съдържание. Можете да започвате!

При започване на обучението си в Berlitz Connect (CyberTeachers) онлайн езиков самоучител ще получите видео и писмени инструкции за ползване на платформата. По всяко време на обучението си можете да разчитате и на съдействие и помощ от страна на Berlitz и на CyberTeachers екипа.

 

Предимства на Berlitz Connect CyberTeachers самоучител по английски, немски, френски и испански език

 • Достъпна, интерактивна, персонализирана онлайн езикова самообучителна програма
 • Гъвкав неограничен достъп до учебни материали и онлайн упражнения, съобразени с Вашето ниво и интереси
 •  
 • Изгодни цени
 • Достъп от компютър, таблет или смарт телефон
 • Постоянна обратна връзка за отбелязания от Вас напредък
 • Повече от 800 учебни модула, пригодено съдържание за 218 професии  и 20 сфери на работа
 • Възможност за Blended обучение – комбинирайте онлайн обучение със занятия с преподавател
Share This