Изберете страница

Да учите немски език онлайн е толкова лесно, удобно, но и ефективно, че трябва да опитате

  Онлайн услугите вече са навсякъде около нас. Благодарение на развитието на технологиите, а до някаква степен и на настоящите обстоятелства, онлайн се превърна в предпочитан, но и доказано ефективен начин да получавате различни качествени услуги, в това число можете съвсем достъпно да изучавате и език, например немски език онлайн.  

Изучването на немски език онлайн вече се наложи като предпочитан вариант.

Всяка програма по немски език онлайн Ви осигурява гъвкавост, за да разполагате по-свободно с личното си време. А фактът, че ви спестява време за придвижване, а често и нерви да намерите място за паркиране например е също доста важен, поради който доста хора избират немски език онлайн. Разбира се, да не забравяме и другото неоспоримо предимство – обученията на Berlitz по немски език онлайн са достъпни за Вас, независимо къде се намирате – някъде в България или извън страната. Тези явни предимства на курсове по немски език онлайн далеч не са за сметка на качеството и резултатите от програмата Ви. Който и от вариантите на Berlitz по немски език онлайн ще получите същото преживяване на пълно потапяне в немския език, както и при по-традиционното обучение на живо с преподавател. В Berlitz часовете Ви по немски език онлайн ще се провеждат изцяло на немски като фокусът ще бъде най-вече към това да практикувате активно езика чрез диалози и ролеви игри от реални ситуации. Нашият активен начин на обучение по немски език онлайн е доказан в цял свят като високоефективен и бърз метод, и Вие със сигурност ще усетите резултатите бързо и с лекота.  

Скептичен сте или се притеснявате, че няма да се справите с часове по немски език онлайн.

С Berlitz обученията по немски език онлайн можете да разчитате напълно на персонално отношение от страна на целия ни екип и от преподавателите Ви. Обучението по немски език онлайн може да бъде индивидуално, или в малка група с максимум до 6 участници, така че винаги ще имате контрол над занятието, ще чувате и виждате всичко, и ще имате достатъчно време да участвате и практикувате езика. Не забравяйте, в Berlitz всичко се върти около разговорите, така че и с курс по немски език онлайн също можете съвсем естествено да разговаряте с преподавателя си, или с другите участници. Също така, можете напълно да разчитате на нашата подкрепа за всякакво техническо съдействие при нужда по време на курса по немски език онлайн.  

Решенията на Berlitz за Вашето обучение по немски език онлайн:

Както винаги, в Berlitz разполагаме с всякакви решения и опции според Вашите цели и предпочитания. Можете да изберете програми по немски език онлайн с различна гъвкавост:

Индивидуално обучение по немски език онлайн с Berlitz преподавател

Това е най-персонализираният и гъвкав формат на обучение с гарантирано най-много време за Вашето активно участие и практика на немски език онлайн. Вие сами ще изберете от кога да започнете обучението си и ще определяте седмичния си график според възможностите си. Ако търсите бърз и интензивен вариант за обучение по немски език онлайн, това също е най-удачното за Вас решение. Цялото обучение по немски език онлайн като учебна програма и фокус на занятията Ви, ще бъдат адаптирани към Вас и Вашите цели, като можете да избирате програми с обща или с бизнес насоченост. Програмата Ви по немски език онлайн също така може да бъде за повишаване на ниво, или кратка програма – тип уъркшоп за подготовка за конкретна ситуация или събитие. Свържете се с Berlitz Sofia за оферта за Вашето индивидуално обучение по немски език онлайн.

Обучение по немски език онлайн в малка група с Berlitz преподавател

Опцията да се обучавате в група е забавна и динамична. Курс в група по немски език онлайн Ви дава възможност да се социализирате и общувате с други участници на Вашето ниво. Часовете Ви ще бъдат в малка група с 4 до максимум 6 участници, така че отново ще имате достатъчно време да участвате и разговаряте на немски език, но и също ще разполагате и с персонално внимание на Berlitz преподавателя Ви. Стартът и седмичният график са фиксирани, а общата продължителност на курса в група по немски  език онлайн е 2.5 месеца. Вижте страницата ни Обучение в група – Стартови дати за повече информация и цени за обученията ни по немски език онлайн.

немски език онлайн

Немски език онлайн с Berlitz – удобно и ефективно

Индивидуално обучение по немски език онлайн с елементи на самообучение FLEX

 

Това е най-новото предложение на Berlitz за немски език онлайн – за нива А1 и А2, начинаещи и средно-напреднали. С програмата FLEX  разполагате с пълна гъвкавост да учите немски език онлайн когато и колкото време искате или можете да отделите в момента. Обучението на Berlitz FLEX по немски език онлайн използва умело новите технологии като гласово разпознаване, интерактивни онлайн упражнения, вкл. и с изговаряне от Ваша страна на разговорните задачи и кратки видео уроци с реален Berlitz преподавател, за да можете да покривате новия материал по всеки един от уроците ни напълно самостоятелно, когато можете, без предварителна уговорка с Berlitz. След като покриете тази самостоятелна подготовка, записвате индивидуален урок по немски език онлайн с различни Berlitz преподаватели, от глобалния ни екип. Това означава, че имате реална възможност да разговаряте и практикувате немски език онлайн с наши преподаватели от различни държави и националности. Вижте повече за цени и начин на записване на страницата ни Онлайн обучение – FLEX.

Индивидуално самообучение по немски език онлайн (без преподавател) CyberTeachers

CyberTeachers е най-гъвкавият ни формат на обучение по немски език онлайн, тъй като тук работите изцяло самостоятелно, без преподавател. CyberTeachers е онлайн платформа по немски език онлайн, без инсталиране, която е достъпна за Вас по всяко време, 24/7, от всякакво устройство с интернет. Програмата е подходяща за нива А1, А2 и В1 по немски. CyberTeachers ще персонализира обучението Ви по немски език онлайн според сферите на Вашите професионални интереси и според нивото Ви. Тук ще намерите е-уроци и разнообразни упражнения по немски език онлайн върху граматика, речников запас, писане, слушане, включително и упражнения върху ежедневно актуализирани статии и видео материали от реални медии на езика. За да направим платформата по немски език онлайн още по-интересна и полезна за Вас, можете също така по всяко време на денонощието да се включвате в 30минутни онлайн разговорни срещи и да дискутирате конкретна тема с други участници в платформата от цял свят. Това е уникална възможност и преживяване да общувате на немски език онлайн свободно с други обучаващи се като вас, но живеещи на различни места по света и бивайки от различни националности. Вижте повече за цени и начин на записване на страницата ни Онлайн обучение – CyberTeachers  

Независимо кой вариант на обучение по немски език онлайн изберете, с Berlitz ще постигнете целта си да напреднете с езика и да общувате все по-уверено и свободно на немски!

немски език онлайн - индивидуално, в група или самообучение

Немски език онлайн с Berlitz – най-доброто и гъвкаво решение

Share This